kärlek till dig


Det var helt sjukt mysigt igår, det behövdes verkligen, jag mår redan så mycket bättre♥

japp

Imorse vaknade jag upp av att mobilen ringde, det var Jesper som sa att han hade rast och tänkte komma över på lite lunch och så blev det. Efter en timme åkte han vidare men vi ska ses snart igen hoppas jag.

Gårdagen var jätte rolig med allt spelande och idag har jag jätte ont i armarna. Senare på kvällen tvingade vi med Tutts mamma att vara med på TP eftersom vi var för några, så hon och jag var i samma lag och tillslut vann vi hela skiten, yeehaa.

Nu är det dags att städa lite tror jag, gullisnuttan har varit här och skitat ner.

vad är det för dag idag?

Dagen har spenderats i sängen, sovandes och vaken oxå i för sig. Ikväll är det jag som står för maten igen, det blir självklart tacos, det är en av de få rätterna jag kan laga så därför blir det de, föresten är det gott oxå.
Efter maten är jag och tjejerna bjudna till Tutt och vi ska pröva på hennes nya tvspel, kommer inte ihåg vad det heter. Men jag tror det är as kul och eftersom jag har så dålig kondis så lär det bli en hel det svett som rinner ikväll, haha.


slappt

Jag känner mig trött och hängig och har inte lust med något alls just nu. Kankse att äta lite i för sig haha, det hade jag inte bangat på. Men Jesper sa att skulle komma ikväll men jag tror inte han håller sitt ord. Men vi får se, annars vet jag inte vad jag gör, jag tror jag lämnar det till ödet helt enkelt.

Dagen har bestått av att sova, se tv och bara att koppla av. Jag får lite ångest när jag läser en massa bloggar där det står att dom har fyndat på mellandags rean men men, jag har ändå inga pengar att göra av med, dom försvann igår liksom.
Hoppas ni har haft det lika skönt som jag idag!

update

Ja vad ska man säga? Julen var härlig och stressig som vanligt. Jag fick fin fina julklappar och för er som inte vet så fick jag min älskade mobil!
Gårdagen spenderade jag på Terassen med några vänner, det var ganska kul faktiskt och jag träffade en massa folk så det var rätt lyckat. Sen kom jag hem till halv 5 så idag är jag rätt seg. Ah juste Jessica och Roy träffade jag oxå, dom var jätte bruna efter sin solresa och Roy såg verkligen ut som en blatte nu haha. Så välkomna hem igen!

god jul

Idag har jag hunnit åka till min mormor till hennes hem och önska henne en god jul. Under hela tiden vi var där så kallade hon mig Carina (min mammas namn), det var lite konstigt men jag tror hon vart lite förvirrad. Så detta blir första året utan henne, men hon klara inte av så mycket folk. I år blir vi ca 15 stycken så det är som vanligt.

Men iaf så här ser det ut hemma hos oss en timme innan alla kommer.

image75 
 

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

mumsfillibabba

Nu har jag öppnat upp den första Paradis asken, jag vet att man inte ska göra det förns imorgon men vi vill ju ha lite gott till vår uppesittakväll, det är vi väl värda?
Jippi snart är julskinkan klar, då blir det en rågrunts macka med en skinkbit på, mums. Det händer ju bara 1 gång per år så det inget man föräter sig på iaf.


Julmys

Igår städade jag häcken av mig på jobbet, men det gick bra och dagen gick rätt fort iaf.

Idag har jag varit med Jesper vi har myst en hel del och sen har vi varit och hämtat hans lastbil fy satan vad hög den var!

Ikväll blir det uppesittakväll med familjen, vi ska göra julskinkan och provsmakan den och sedan har vi köpt bingolotter inför kvällen, julmys på hög nivå ikväll.

Och jag är sjukt taggad inför julafton vet inte varför, men så känns det nu iaf, åhhh vad kul med jul!


så ligger det till

Idag träffade jag Jesper, det var ett tag sedan så det var jätte mysigt. Vi tog en tripp till Kista och köpte julklappar sen lagade vi lite man tillsammans. Nu har han åkt vidare till hans grabbar som håller hus i Lökens nya lägenhet. Nyss fick jag ett sms av Tuttifrutti som frågade om vi kunde hitta på något, SJÄLVKLART ville jag de. Men vi måste hålla till hemma hos mig eftersom jag är hundvakt idag.

Imorgon står jobb högst upp på listan, hoppas dagen går fort.


image72

SUG

Jag är så jävla irreterad! Jag vet att det är inget att bli det över men fyyyyy faaan vad irreterad jag är, GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

en tanke

Läste just något gulligt i Tovetutts blogg och måste bara säga att sånt där värmer verkligen!



Sitter här ny duschad och fin. Vet inte vad jag ska skriva så skriver det jag har tankarna på.

Jag har så många frågor som ingen kan besvara. Det är så mycket jag vill veta men inte lyckas få. Det stör mig ibland, och jag skulle vilja att människor var som böcker som gick och läsa rad för rad. Så jag kunde få svar på allt. Snälla alla öppna er och håll inte inne på något. Jag tror att det bara finns fördelar med att att öppna sig för någon. Släppa ut allt och känna sig lättad att slippa bära omkring på allt ensam. Alla mår så mycket bättre då.

Jag skulle vilja ha ett långt och gott liv, tack

Jag gjorde nyss ett ålderdomstest det visade att jag skulle bli 84 år. Inte dåligt va? Eftersom det testet jag gjorde på apoteket förut visade att jag bara skulle bli 76. Hoppas hellre på ett längre liv eftersom jag är jätte rädd för att möta döden.Buuuuuh

Gott och blandat

Kom nyss hem efter en mysig fika med Johanna, Emlan och Jasmine på Tasty's. Det var oväntat att träffa på Jasmine men det var en trevlig överraskning så vi bjöd med henne på en fika. Vi satt nog där i 2 timmar eller något. Men nu har jag handlat mammas julklapp, än så länge får hon en riskokare och mobiltelefon med comviq kompis abonomang, bra köp.
Hm undra vad hon mer ska få?

Juste Lindex ringde, jag ska jobba den 22 (10:00-17:00). Jag kommer att få stå vid provhytten i 7 timmar, kanske inte det roligaste sättet att spendera en lördag men man får ju betalt. Så jag försöker se det positiva med det hela. Men just nu känns det som att den dagen kommer att vara seeeeeg.




Den här blev det, den räcker lagom för min mamma. Lätt att använda, billig och med lucka, super.

Gossinatt

Haha jag tyckte fula betty var roligare än vanligt kanske beror på att VB var med, men kul vare!

Skulle sett på Brothers and Sisters men det sög för det är inget vanligt avsnitt. Så tänkte att nu kanske det är dags att plugga? Ja lika bra att sätta igång.



Jag har försökt pressa Tuttan till en sovmorgon imorn men jag lyckades inte. Fast att jag hade tjatat typ hela kvällen men aja hon är duktig som håller mig på plats;D

BOX

Emlan glömde läxboken igår och nu jobbar hon som den jobbaholic hon är. Så tänkte hjälpa henne så hon kan öva tills imogon då förhöret är. Så nu har jag skrivit ner alla frågor och svar, det enda som är kvar är att öva in skiten men det får hon stå för.


Jag har verkligen för lite bilder i min blogg så tänkte lägga in en bild som är jätte söt på Emlan men jag ser as konstig ut haha men den är rolig.

image75

Bilden är tagen av TOVETUTT eller iaf vad jag tror, jag hade ju ögonbindeln på;)


 

Sant eller falskt?

Hemma tidigt idag, jippi! 
 
Idag var det riktigt kallt ute så Tuttan hade på sig värsta söta mössan. Dom kallades tydligen för björn-fitta sa Robin. Seg som jag är hade jag inte en aning om det och trodde att han försökte driva med mig. Men till slut gav jag mig och betsämde mig för att tror på Röven och Tutten som säger att detta är sant, hmm.

Nu är det dags för lite toast och varm o'boy. Yummie!


sov gott allensammans

Hm, undra vad jag ska ha på mig imorn, helst av allt skulle jag vilja ha ett par sköna jeans och en härligt stor tjocktröja.

Nej nu är jag för trött för att blogga så nu ska jag se lite "My name is Earl" sen blir det krama kudden för min del. Sabina ligger här och trycker och bara väntar på att familjen ska gå och sova så hon kan få en lugn stund.

Imorgon MÅSTE jag städa rummet!

Dröm sött!

image75

Dove vs ACO

Jag är så trött på att vara blek men orkar inte gå och köpa ett solkort för 300kr. Så tänkte smörja in mig med lite brun-utan-sol men jag vill inte ha den gamla vanliga Dove eftersom jag är trött på den äckliga lukten. Så mitt andra alternativ är ACO's Sunkissed men jag vet inte om den luktar gott, någon som vet?


lite blandat

Vad ska man säga, idag är det måndag. Tråkigt som vanligt. Men det är ju sista veckan nu så det är bara att hålla ut. Jag saknar Roj och Jessica i skolan. Det är så tyst och vi är så några i klassen eftersom alla är typ utomlands.
 
Igår var det den 16 dec och det betyder att Jesper och jag har varit tillsammans i 1½ år, vi pratade lite minnen och gjorde knäck. Dom blev riktigt smarriga faktiskt.
 
Jag är så himla glad att jag har dig även om du inte tror det ibland.




image69

Hittade den här söta bilden och den bara skriker jul!

saknar din närhet

Kvällen kommer att spenderas med Jesper, det känns som om det var evigheter sedan. Vi hinner aldrig umgås. Han kommer hem till mig sent sen måste han sova tidigt eftersom han ska upp kl 4 dagen efter. Jag vill att vi ska baka, shoppa vad som helst men det lär inte bli av på några veckor. Han har fullt upp på jobbet tyvärr, men så är det när man har ett nytt jobb. Alla hans lediga dagar försvann den här veckan så det här är hans enda. KUUUUL! Men stog jag ut under lumpen står jag ut nu!

julhandel

Nu är jag hemma igen, det var en mysig tripp i stan. Jag trodde att det skulle vara proppat med folk men det var rätt okej. Det blev en julklapp till Jeppson, hoppas han kommmer att tycka om den. Det är så jobbigt att ge saker till någon annan än sig själv för man vet aldrig om personen kommer tycka om den eller inte. Sen köpte mamma en klapp till mig, det blev ett par jeans från chep monday, inga särskilda. Det var allt jag hitta. Som det ser ut nu så har mamma köpt 1 julklapp till mig och det är bara 9 dagar kvar till jul, hoppas hon hittar någon till för jag bara älskar att öppna julklappar!



image67

dagens plus gårdagens

Sorry för den dåliga uppdateringen, men igår skulle vi gått ut men Manda banga och Johanna var otaggad. Så Emlan, Tutt, Mickis, Robert, Dr Fröberg och jag såg på film hemma hos Tuttan istället.

Nu ska jag och mamma och min moster Kerstin in till stan för att leta julklappar så det lär vara proppat med folk men det är det värt. Loggar in senare idag, ha det bra!

Lucia

Lucia firades först i skolan då Emlan, Tuttan och jag bjöd på kladdkaka. Sedan firades det hemma hos Tutt med lite varm o'boy och trevligt sällskap och sedna ikväll blir det donken för min del, smarrigt!

Imorgon ska vi ut och jag har inget att ta på mig? meeen det löser sig.

MQ

Praktikplats avklarad. MQ i Jakobsberg blev det till slut. Det kommer säkert gå jätte bra och förhoppningsvis trivs jag där, men jag tror inte jag har något att oroa mig för.

miss u

Här sitter jag ensam i min stora säng och äter mjölkchoklad och skumtomtar och ser på TTT. Jag känner mig jätte ensam och vill att Jesper ska vara här men han har aldrig tid, han jobbar jämt. Jätte tråkigt verkligen, och den här veckan ska han bara vara ledigt på lördag. Så vi lär ju inte ses så mycket den här veckan heller. Saknar dig

smaklig måltid

Ikväll stog jag för middagen igen, brukar sällan göra den helt solo. Antingen är mamma eller Jesper med. Men ikväll skulle jag och pappa laga mat, men han förstog inte hur man skulle göra köttfärsen så jag fick klara mig själv. Alltid när jag står för maten blir det tacos eller lövbiff med råstekt potatis mer än så kan jag inte.


Det var oväntat

Mamma sa att jag såg tanig ut så jag tänkte ställa mig på vågen för att bevisa att inget hade förändrats men det hade det. Jag har gått ner 3 kg sen i somras, helt sjukt. Men snart lär jag komma upp i vikt igen, det är ingen ide att oroa sig som mina föräldrar gör. Människor pendlar i vikt och så länge man gör det långsamt är det ingen fara. Jag mår bra iaf och märker ingen skillnad på kläder eller annat jag mår prima!


Tandis

Snart är det dags för att plågas, AAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ!

HÄRLIGT

Jag har faktiskt loggat in på min internet bank och kollade till mina fonder. Nu när jag har fyllt 18 måste jag ta hand om dom själv, så det är inte pappas jobb längre. Han säger alltid:  "Du måste klara av det här själv, tänk om jag dör, vem ska då kunna ta hand om dina fonder?"

Men till min stora förvåning såg jag att mina fonder hade stigit, så nu har jag fått 6000 extra bara sådär hur kul som helst!

Redo för klappar

Nu fattas bara julklapparna under granen. Så jag och min mamma ska åka in till stan tillsammans på lördag, haha har ni hört något så konstigt. Vi har aldrig shoppat tillsammans i stan förut. Men det blir väl en upplevelse det med.


image68

=D

Jag har kommit på vad mitt nyårslöfte ska vara

Tog listan från tovetutt

Vad blir ditt namn baklänges:
nilam, låter som ett killnamn
Platt eller lockigt hår?
platt=(
Har en dröm gått i uppfyllelse:

Ett antal gånger
Vad har du för startsida på internet:
tv. nu och blogg.se
Vem ringde du senast:

Hm kommer inte ihåg
Har du haft vattenkoppor:
självklart, vem har inte?
Har du någon gång testat karate:
nej inte min grej
Vilken mobilsingnal har du:
någon konstig
Minimorötter eller pommes frites:

Båda är goda men måste nog säga pommes
Vad längtar du mest till just nu:
middagen
Vilken tv-serie är bäst:
finns många!
Kan du gå ner i spagat:
haha nej inte alls
Vad är du mest rädd för i hela världen:
att bli brutalt mördad
Har du varit kär i en kändis:
nja kär är väl och ta i
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:

Inte ofta
Vad ska du döpa dina barn till:
Saga och William är ju fint
Sol eller snö?

SOL
Godaste drickan till frukost:

O'boy men vinter tid tee
Vilket land vill du åka till:

Thailand och USA
Vad tänker du göra nu:

Förhoppningsvis klä granen

högst upp på önskelistan





LG Viewty   
       

blä

Jag tycker inte om den här bilden. Hon ser ut som värsta jätten och han ser as liten ut. Visst han kanske inte är så lång eller så men den här bilden ser inte bra ut,  så tycker jag iaf.


image579

Tandläkarskräck

Idag kom jag även på att jag ska till tandläkaren imorgon, fyyyy faaaan vad rädd jag är. Jag blev så skrämd förra året när jag lagade ett hål, usch det är hemskt. Jag har borrat många gånger men jag kommer bara ihåg dom hemska gångerna. Det finns ingen chans att jag kan laga utan bedövning för mitt hål är gigantiskt, det illar bara av att jag äter bröd.

namnsdag

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms av Emlan där det stog: Grattis! Då kom jag på att det är den 10 december och det betyder min namnsdag, yeehaa. Eller egentligen är det inget speciellt med det, men lite kul är det jö.

Idag har jag valt att vara hemma från skolan, jag är fortfarande inte feberfri och doktorn bad mig att vila så jag passade på. Nu när jag väl är hemma är det dags att läsa ikapp i svenska boken, det blir verkligen aldrig av att jag läser den där skiten. Men idag måste jag, den ska vara inlämnad nästa vecka om jag inte mins fel.

söndag

Dagen har gått ut på att passa Stella Bella. Annars har det varit en slapp söndag. Dags för mat, kinamat dessutom!

Föresten ni som vet om min mamma hon har fått jätte konstiga smärtor och läkarna ber henne att åka in till KS, men hon är ju lite konstig när det har med sjukhus och göra så hon avvaktar tills imogon =(


OTH

Missa inte nya avsnitt av One Three Hill imorgon, det sänds kl 17:35

image67


Julgran

Mamma frågade mig om vi kunde ta fram julgranen nu istället för att vänta. Och jag som bara älskar granen vill det mer än gärna. Hur mysigt är det inte att komma ner på morgonen och det ända som lyser är julgranen? Det kallar jag julstämning! Hoppas den kommer fram snart, typ imorgon eller nått!

Mitt medicin skåp

Igår fick jag feber så vi trodde att det hade med min blåsa att göra, och eftersom jag har haft den i en vecka och den bara växer ville jag få något medel mot den. När vi kom in på doktorns rum sa han åt mig att jag var alldeles för blek om händerna och att det beror på järnbrist, så nu måste jag börja äta dom tabletterna igen. Jag fick tyvärr ingen pencilin bara för att min snabbsänka bara låg på 46 och den ska ligga på 50 om man ska få det. Nu har jag iaf fått ett mun medel istället starkt som faaaan, hela tungan blir bedövad haha. Hoppas det funkar. Men nu ska jag äta järntabbleter, B12, tillskott, multivitaminer och omga 3. Det jobbiga är att vissa av dom ska jag äta 2 gånger per dag och vissa 1 gång om dagen. Orka hålla koll på det liksom! Plus att jags ska skölja munnen flera gånger om dagen.


image70

vi har fått svar

HÄLP! Jag och Emlan har fått svar, dom vill att jag ska vara på Top Shop i Gallerian och Emlan i SOUK. Dom ber oss att ta kontakt med dom för att gå på en interjuv, shit det är ju as nervöst. Jag vet inte om jag vill det än, men jag ska tänka på det tills på löradg iaf.


post

Igår fick vi ett brev från Norge, dom påstår att vi har varit där någon gång i agusti så dom vill att vi betalar 17 kr, haha. Men eftersom ingen av oss har varit i Oslo på många år så måste det vara ett missförstånd och det var det också, dom hade fel på en siffra i reg numret. Men men så kan det gå.


Dagens roliga: Ekorredansen

 

roligaste skoldagen på länge

Vilken underbar dag!

Ikväll är det Traveler, yeehaa! Och dessutom kanske Jesper kommer förbi, vi har inte träffats på 4 dagar men det är inte säkert att vi ska göra det heller, så vi får se vad dagen mer har att bjuda på.
Nu ska jag se The O.C som jag har börjat följa igen, haha.


INGEN RUBRIK

Nu är jag ny duschad, osminkad och mätt....
Jag har aldrig känt mig så här sexig förut haha.
Men undra egentligen hur många som känner sig på topp när dom sitter i en gammal t-tröja och shorts?

Mina ögon hänger för att jag är så trött men jag ska vara vaken en lång stund till. Men idag har jag inte sovit något mitt på dagen så det är ju super, då får jag en härlig natt av mycket sömn för ovanlighetens skull.

lite blandat

Idag är det Girls of the playboy mansion, yeehaa! Synd bara att jag inte har någon aning om när Victoria secret fashion show sänds men hoppas det går en reklam innan så man inte missar den.

Idag har jag vart på ica där jag möte Sarre, vart lite smått förvånad och överraskad kan jag då säga. Vi åkte dit för att köpa nått gurgelvatten till min mun hoppas verkligen skiten försvinner innan mitt tandläkarbesök om ett vecka. 

Morgon dagen ser jag fram emot, förhoppningsvis ska vi få äta glass och åka och köpa fiskar till skolan, haha. 

söt bild

När jag blir gravid kan jag bara drömma om att bli lika cool som Nicole!



Få inte för er något nu om att jag vill ha barn nu. Jag ska vänta tills jag blir typ 30 eller nått, so don't worry!

dagen

Dagen har varit slapp, det är allt jag har att säga för tillfället.

Försöker även få tag på Eva men det är inte det enklaste kan jag då säga, panik!

konstig råtta

Igår såg jag något äckligt på tv det var en råtta med ett människo-öra på ryggen. Det skulle växa till sig där och om man någon gång behövde ett öra. Jag såg det på CSI NY så jag hoppas verkligen inte att det går att göra på riktigt. Men när dom berättade om hur dom hade tagit bort råttans immunförsvar så att råttans kropp inte skulle stöta bort örat, så lät det väldigt verkligen och som om man skulle kunna gemomföra det på riktigt. Men det måste bara vara dumheter, eller? 

äckligt värre

Jag inbillar mig om jag äter choklad och sedan dricker ett glas vatten så får jag inga hål i tänderna, det känns som om jag har hört det från någon så jag tror på de, det får mig att må bättre iaf.

Jag är lite orolig eftersom min mamma fick acneproblem efter hon fyllt 18. Jag är bara rädd att jag får det någon dag snart. Men jag tycker att jag har fått en mer jämn hy efter att jag har börjat använa Clinique's 3 steg produkter. Min näsa kändes alldeles knottrig förut men inte längre. Visst får jag finnar under min "kvinnliga" vecka men det har nog med hormoner att göra. Men grejen är att dom inte alltid försvinner for. Men jag kan inte bara stå och titta på medans finnen blir gul utan jag måste klämma den så fort man ser att den blir röd, sorry men det är sanningen.



unfit

För att se resultat när man tränar så måste man äta rätt, det tror jag iaf. Det funkar inte att äta gott och sedan träna bort det varje vecka. Jag vill jätte gärna träna fram den "perfekta" kroppen men jag kan inte eftersom jag älskar att äta gott och onyttigt. Jag är alldeles för lat och kräsen för att träna och äta nyttigt, dessutom kommer jag alltid med dåliga bortförklaringar till varför jag inte tränar eller börjar.
Men ett stort GRATTIS till er som tvingar er själva varje vecka till att gå till gymmet. Det är nog väldgt bra för självkänslan och hälsan och till slut kommer man nog in i en rutin, jag önskar att jag hade lite av det i mig. Men jag fortsätter att stå stadigt på jorden med några extra kilon istället för att jag är för jävla lat! 


yeehaa

YES, jag fick äntligen igång mitt internet. Var rädd att det skulle bli samma fel som förra gången och det tog oss 3 månader att reparera. Haha eller när jag säger oss menar jag egentligen Tellan.

Ni som vet om mitt resultat från idag, så ska ni veta att pappa bev stolt för en gångs skull! Men han sa oxå att han vill läsa uppsatsen så det är väl lika bra att ta hem den så han får veta att jag inte är sämst i skolan.

mmmm

Dags för lite te och rostat, mmm gott!

ops

Tutt ringde nyss och jag svarade: Hej är det bara du?! med en tråkig röst, haha. 

HAHAH sorry gumman jag menar det inte så, jag hade tankarna på annat och var säker på att det var J som ringde haha



image66

Jag tyckte att det var dags för en bild så varför inte den här söta på Tuttan när ändå inlägget handlar om henne;D

klant + bröd älskare

Jag borde gå och äta, men jag har så ont i mina tänder plus i läppen som jag har bitit mig i typ 300 miljarder gånger, AJ! Jag är lite utav en klant som gör de hela tiden. Men som sagt bara lite annars är jag inte så klantig eller det tycker iaf inte jag, haha. Fy fan jag skulle kunna döda för att äta lite bröd nu, tänk att jag väljer lite mjukt ljust bröd framför fläskfile, åhhh vad gott det hade varit med bröd just nu!


nada

 Jag har inte mycket att säga tyvärr. Jag känner mig rätt trött och sliten just nu. Konstigt eftersom när jag vaknade imorse var jag pigg. Men sen nu så här på eftermiddagen har jag sovit i soffan, fy dig malin! hur ska jag nu kunna sova ikväll? Men eftersom det inte är något Boston tea party ikväll blire väl att läsa i kapp i svenska boken, det känns som om jag lilgger sist, så, det känns inget vidare. Engelska boken lägger jag på hyllan en stund. Det är verkligen svårt att läsa 2 böcker samtidigt.

Jag är dålig på att plugga körkortsteori även fast att jag har lovat mig själv. Jag vill ju så gärna ha körkort nu på vintern, det är ju så hilma kallt. Och tanken på att jag skulle kunnat haft ett körkort nu om jag bara hade tagit mig i kragen hatar jag!

snilleblixt

Jag och Tove fick en snille blixt idag, vi borde skaffa walkie talkies. Det vore fett coolt, och dessutom slipper vi betala för våra samtal, hur smart som helst! ;D




helgen

Idag har jag varit i Kista med Tuttan och Jesper. Sen resten av helgen har jag och Jesper tagit det lugnt framför tv:n och spelat monopol och alfapet haha, det var en hel mysig lugn helg faktiskt. Så nästa helg hade jag tänkt att ta igen den här helgen men det verkar inte bli någon utgång då heller, men vi får väl se helt enkelt.



naaw, älskar dig :)


 



 

RSS 2.0