tom

Först gick tiden så långsamt, allt var som en enda lång dag men nu sitter jag här hemma i Lökens lägenhet och det har redan gått två veckor, det känshelt ofattbart och saknaden är stor. Jag börjar känna att det är dags för Jesper att komma hem och umgås med oss alla, de är ungefär som när han var i lumpen. Men det jobbiga är att det aldrig kommer att ske, han kommer aldrig att komma tillbaka. Jag kan säga att Jesper är död och jag kan upprepa de orden om och om igen men på något sätt försår jag ändå inte att det är sant. Jag har ju sett honom med egna ögon men på något vis lever jag i total förnekelse.

Det är några av mina känslor jag bär inom mig och det känns bra att säga det högt och även att skriva, och om det känns  för jobbigt att läsa så gå inte in här på ett tag. Men jag måste släppa ut lite av det jag bär omkring på.

Ta hand om er och ta hand om de pesoner ni älskar!
Många kramar / Malin


dagen

Idag har jag varit hos psykologen och dit kommer jag nog börja gå 1 gång i veckan eller mer. Hon tyckte inte att jag skulle börja jobba än så därför kommer jag att vara hemma iaf 1 vecka innan det sker, detta beror på att jag kommer troligtvis börja lämna chocktillståndet jag befinner mig i, sakta men säkert. Men idag ska iaf jag och mamma jobba tillsammans på OKQ8, så resten av veckan är jag fri från plikter m.m.

Jag vill bara tacka för allt stöd jag och alla andra får, ni är helt underbara! Ta hand om er och ta vara på era nära och kära, Många varma kramar till er!

ett inlägg till min älskade, älskade Jesper


Älskling det här är för dig!
 
Vi var inte två personer utan en, för kärleken vi hade var unik och den finaste av alla. Vi fick en underbar tid tillsammans och jag är glad att jag fann dig, du är mitt livskärlek och jag är din, kropp och själ lika som du är min. Jag minns allt det fina du sagt om mig och dina vänner, du har helt klart det bästa vännerna man kan önska sig och dom tar hand om mig lika som jag tar hand om dom. Jag är glad att jag lärt känna såna fina människor. Men nu sitter vi alla här och saknar den finaste av dom alla och det är Du! Du var så spontan, kärleksfull, lycklig, sprallig och älskad och det är du fortfarande. Men någonstans inom mig vet jag att du är hos mig, för när alla andra sitter kalla är jag varm och lugn och jag vet att du vakar över mig. 
Och du ska veta att Inga, Johny och Fredde är så otrligt starka och omtänksamma människor, vi kommer och går hemma hos er precis som vi vill, och det är sådan lättnad att veta att man alltid är välkommen. Jag ska ta hand om dom också och bjuda dom på turk-grytan snart. Men kanske inte lika stark som vanligt? haha.
Det finns så många fina ord att säga om dig och det vi gjort och det vi skulle ha gjort, vår framtid tillsammans. Men det gör så ont att tänka på allt ibland och jag kan inte se morgondagen utan dig. Vi skulle ju ha flyttat och göra allt vi drömt om, vi hade så mycket planer och ideér, vi var inte klara med varann och du var inte klar med livet det är det som gör så ont! Men du har iallafalll förändrat mig för alltid. Du har gjort mig till den starka människan jag är och du har fått mig att inse hur äkta kärlek känns. Och det känns skönt att jag inte behöver hoppas på att du kände likadant för jag vet hur lycklig du var.
Massa pussar och kramar din Malin


så det så

Ja nu är min vecka planerad:

Onsdag: (MIN STORA DAG!) då ska jag träffa Roy efter jobbet en timme på en fika, sen när jag kommer hem är det dags för födelsedags-middag här hemma
Torsdag: Jobb
Fredag: Då har Johanna bokat upp mig efter kl 19:15 eftersom jag jobbar under dagen.
Lördag: Kalas med släkten
Söndag: Ta det lugnt med Jesper

sunshine

Igår var en riktigt känslosam dag, men tack och lov löste sig allt och idag mår jag såååå mycket bättre. Det är lite jobbigt att vara tjej ibland med alla hormoner som ställer till det i mitt huvud, men som tur är har jag en sån förstående pojkvän som tar sig tid att lyssna och prata ut även om tajmingen inte är den bästa.

Idag har både jag och mamma en ledig dag så snart ska vi gå på en långpromenad med vovven våran. Men sen kl 19:00-20:00 är det dags för ett personalmöte på MQ och sedan avslutas kvällen med DH.
 

drömmar

Tjena mittbena!

Just nu ligger jag och latar mig i sängen och ser på GG som jag missade igår och det är såklart lika bra som vanligt! Idag har jag mycket på hjärtat men tyvärr inget jag kan skriva om här, det är dessutom rätt ointressant för er andra, så det är väl lika bra att ni slipper.

Aja jag får väl logga in igen när jag har något mer intressant att säga;D see you soon!

NEWS FLASH

Ja då var helgen över, tyvärr blev det inte mycket till helg för min del men ändå! Imorgon när ni alla andra stackare måste gå till jobbet/skolan så är det min tur att ligga hemma och sova hela dagen lång om jag så nu skulle känna för det. ÅHHH vad skönt det låter.

Aja nog om det! Dagen har varit lång men jag hade gått sällskap så det underlättade ju en hel del. Nu är det så att jag fyller år på onsdag och då kommer nog syrran över sen blir det nog inte så mycket mer med det. Men till helgen kanske, hmm jag får se vad jag hittar på för skojsigt. 

Nu är jag så slut i huvudet och ska krypa ner i sängen och se på "my name is Earl",
SLEEP TIGHT!

help me

Hej jag har ett problem och det är mitt äckliga hår. Det är sönder färgat så det bara skriker om det och jag MÅSTE färga det igen, så här har jag hållt på i 5 år och det slits galet mycket. Men sen fick jag den galna ideén att jag ska ha min naturliga hårfärg, men man kan ju inte vänta 500 år innan det växer ut så man måste ju hitta något liknande undertiden. Men tror ni att nyansen råtta finns? Plus vågar man gå runt som en grå mus i den vackra hösten? Men det är väl antingen det eller att raka av sig skiten! Gaaaah! 

make me happy

Idag är det fredag och hela världen ler eftersom helgen är här. Men inte jag, jag har varit hemma hela veckan och idag börjar arbetsveckan för min del. Idag jobbar jag stängning på OKQ8 det innebär att vi stänger kl 22:15. På lördagen jobbar jag på MQ och på söndag är det 12:00-15:00 på MQ och 15:15-22:15 på OKQ8. Rolig helg va? Det är vid sådana här tillfällen önskar jag verkligen att jag hade ett månd-fred's jobb!

Aja så här ser min dag ut iaf:

- Duscha och lägga en hårinpackning och en ansiktsmask
- Blogga och mysa med Sabina samtidigt som jag ser Oprah.
- Gå ut med hunden
- Sen är det dags för en dusch för lilla stumpan
- Laga något att äta
- Se the hills
- Sminka mig och göra mig iordning för jobbet
- Jobbar
- Kommer hem och sover

Så här ser inte min ideal fredag ut, blää.


spikat

Ja nu är det gjort men det var inte helt enkelt, men sen så ringde jag swedbank's telefontjänst och fick hjälp. Utan dom hade det aldrig gått. Först och främst visar det sig att jag inte ens hade tjänsten som behövdes för detta, sen kom jag ihåg att mamma hade pillat med min kod till telefonbanken och råkade slå fel kod för många gånger så jag var tydligen avaktiverad dessutom. Men en kvart senare sitter jag här hel nöjd med mina "köp" än så länge iaf, sen får vi se hur det ser ut på! GAh nu väntar jag spänt på mina plagg!

Nu ska jag till kista och äta med Jesper, mysigt värre! Och jag ska äta wook, den starka som manda alltid äter, mmmm yummie yummie!

Saker jag ska beställa hem






Saker som jag ska beställa hem, tror ni inte att jag kan passa i dessa underbara plagg?


asssssssssssssshoooooooooooooooole

Dagarna rullar på även om man inte har något att göra tråkigt nog. Men även om jag mådde dåligt idag så passade jag och mamma på att åka och hälsa på min lilla mormor. Haha man får sig ett gott skratt varje gång man är där, gamlingar har mycket konstigt att säga.

Ikväll är det Grey's iaf, åhh det är såå bra undrar vad dagens avsnitt har för roligt att erbjuda! Ikväll blir det dessutom hösten första potatisgratäng med fläskfile grytan som värkade gå hem hos det flesta när jag bjöd på det på min lilla sammankomst i sommras. Mmm jag längtar tills jag får äta, magen kurrar (som om det skulle vara något ovanligt?!) aja ha en toppen kväll!

kurr kurr

Jag är fortfarande sjuk så jag blir hemma imorgon oxå. Jag vilar hellre upp mig inför min jätte stressiga helg än att jobbar mitt 10 timmars pass imorgon med min feber. Hoppas att jag är frisk tills i helgen bara!

Annars så har jag varit ute och gått med mamma nu i 1½ timme, det var jobbigt och jag blev ganska anfådd, usch vad hemskt det låter men det är tyvärr sant. Jag måste ta tag i häslan! Men en annan gång;)

Just nu sitter jag bänkad framför the hills. Och till middag blir det pitabröd, hoppas det smakar bra för jag är sååååå hungrig och utan mat blir jag grinig så watch out people! Sen ikväll hoppas jag Jesper kommer för jag har lust att bara krypa ner i hans famn och äta mina älskade chips samtidigt som vi ser DH.

Oj mamma ropar dags att gå!


hösthyllning

Underbart väder är det iaf, vid sådana här tillfällen älskar jag hösten. Färgerna, doften av frisk luft och den härliga solen som värmer så bra när man sitter och myser under en filt. Och sist men inte minst höst-myset. När man tänder ljus på kvällen och hör regnet falla utanför fönstret och man kryper ihop intil varandra bara för att kramas och värmas. Ah jag helt enkelt älskar det!



jag mår som jag förtjänar

Okej mitt löfte till Jossan höll jag iaf och såklart var det att bli dyngrak. Men det tråkiga var att jag satte igång lite väl tidigt redan kl 18:00 när middagen började och sen höll jag väl igång till 23:00 sedan var det dags att få mig i säng. Jag brukar alltid dricka lagom men nu var det samma dos men jag drog nog i mig det snabbare än vad jag brukar. Missförstå mig inte nu, jag hade skit kul men kvällen slutade som sagt lite tidigare än vad jag hade tänkt. Iaf ber jag om ursäkt om jag var en pain-in-the-as men jag tackar iaf för en toppen kväll, så tack tjejer det måste vi göra om! Och idag har jag fått sota för mitt betende sen igår och jag hoppas yrseln försvinner snart. Aja time to go!

våga lite färg

Nu har jag duschat och sitter och ska måla naglarna. Jag tror jag ska satsa på orange idag och matcha med min tröja, som har inslag av orange:a detaljer. Ikväll satsar jag även på bekvämligt och varmt istället för en söt liten klänning men strumpbyxor. Jag är redan sjuk med både feber och värk i öronen, men inget kan stoppa mig ikväll, för ikväll ska jag ha kul! Jag får vara hemma och sjuk imorgon stället.

Tjejer vi syns snart och för er andra hoppas jag att ni får en minst lika trevlig kväll som jag! 


min bästa dag på länge

Interjuvn gick bra, jag var inte så värst nervös så det var skönt. Men hon sa dock att alla platser är redan tagna men att hon skulle ha mig i tankarna om något nytt döck upp. Hon sa även: Malin jag tror du kommer klara det här utan problem och vi ska komma ihåg dig om något annat dyker upp. Jag tror inte hon skulle säga så fall om hon inte menade det, eller?

Annars så bjöd jag Johanna på en smarrig lunch eftersom hon var så söt och följde med mig och visade mig vägen, haha.
Sen kom jag hem med ett par nya jeans,, en ny kjol och sedan ett mineralpuder för 410 kr, hoppas det är så bra som jag förväntar mig. Det har aldrig hänt att jag har lagt ut någon större summa på en och samma grej när det gäller smink men jag har aldrig blivit nöjd när det gäller budget varianterna ändå så nu när jag har råd är det väl lika bra att testa?

För övrigt är jag taggad inför morgondagens påhitt. Men tyvärr var jag tyvungen att gå och jobba 3 timmar på OKQ8 på dagen men men tjäna pengar har väl ingen dött av.

mohahaha

Nu har jag överfört pengar till kontokortet, and I'm ready to shop!

weirdo

Min torsdagskväll har jag spenderat ensam, tyvärr. Varför just ikväll nu när jag är så sällskaps-sjuk? Men det går inte att gör något åt utan istället ska jag banka mig framför tv:n men tyvärr finns det inget intressant att se;(

Aja imorgon är det en bra dag förhoppningsvis. Jag börjar med interjuvn kl 13 och sen ska det shoppas, jag är super taggad inför shoppingen plus att jag och Johanna har hela dagen att umgås och prata om allt mellan himmel och jord, öga mot öga och utan de där jäkla mobiltelefonerna.

Annars idag är jag inget annat än en super trött-chips-ätande-slökorv som just ångrade att jag proppade i mig hela påsen nu när jag försöker mig på ett nyttigare liv, varför är man så dum och varför är det så svårt att stå emot alla mina ha-begär?
Vill jag inte tillräckligt eller är jag bara för lat? Eller är det för att jag inte har någon som säger åt mig att stå emot? Men det är ingen annans problem utan mitt eget så ingen annan borde lägga sig i ändå. Gaah livet är svårt ibland, haha!

have a great day!

Tjena mors!;D

Idag var en bra dag, allt flöt på och livet är toppen, det är så det känns idag.
Dessutom är jag bjuden hem till Jossan på middag efteråt är det bowling och sen en krogrunda på det kanske? Well you never know!
Det roliga är att jag även var bjuden att följa med Sofia S, Sanna, Sofia K och Sephide på en krogrunda oxå. Typiskt att allt sker på samma dag, det är likadant med jobben, de vill alltid ha mig på samma dagar.

Men nu är det dags att förbereda mig för Top Model finalen + Grey's Anatomy!

RSS 2.0