Vårkonsert

Hallå hallå!

Jag var nyss ute med hunden och har ätit middag och klockan är bara kvart i 6 , egentligen är det inget ovanligt att jag äter middag innan kl 6 eftersom jag brukar göra det kl 4 ibland men ändå. Idag har det varit vårkonsert i skolan, den var verkligen jätte bra och det var speciellt en kille som sjöng ortoligt bra, jag vart helt förvånad. Alla andra var också jätte duktigta men jag hade hört dom alla förut. Men det var nog en av dom bästa skolkonserterna jag varit med om iallafall.
Efter skolan kom Tutt över och vi skulle börja plugga men hade svårt att släppa ögonen från ett gammalt avsnitt från O.C som gick på tv. Så vi var inte så där superduper koncentrerade men vi skrev några anteckningar var och det får räcka, jag är så himla skoltrött just nu. 

Ikväll är jag taggad inför Grey's Anatomy, Pussycat dolls och självklart Girls of the playboy mansion. Nu ska jag fortsätta att äta upp resten av glassen och kanske dela den med min kära lilla vove som sitter och tigger så sött.

Bye, bye

image14

Ny design

Tack vare Amanda har jag fått den här super söta bloggen. Vill du också göra din blogg personlig skriv till Amanda på: [email protected]

Idag har vi varit lediga från skolan och jag och Emlan åkte till Jakobsberg för att gå några ärenden. Vi for sedan hem till mig och på brist på fantasi så började vi spelade Yatzy och sedan Monopol, haha det är inte så ofta det händer. Emlan for seden hem till hennes farmor på middag medans jag följde med mamma till Stinsen. Jag köpte två par shorts ett par gröna och ett par svarta, en t-shirt, en svart tunika och en vit bikini. Synd som det var så glömde jag min mobil hemma under shoppingturen. När jag kom hem såg jag att tuttan hade bjudit över flickorna hem till sig och att jag skulle komma hem till henne innan Ugly Betty. Men det blev inte riktigt så eftersom jag och mamma skulle äta middag sen se DH, duscha och plugga inför företagsekonomiprovet som jag har imorgon.

Nu har jag inte tid att sitta här och häcka eftersom Ugly betty är på tv och det måste jag bara se!

Hejsvejs!

image13

Casanova

Tjabba!

Idag hade jag mitt andra körkortsteoriprov i skolan, som vanligt fick jag IG, jag kommer aldrig kunna lära mig den där fucking teorin! Så att skaffa körtkort när jag blir 18 kommer ju aldrig hända. TYVÄRR!

När jag kom hem från skolan regnade det ute och det kändes ruggigt och kallt, ett sånt där typiskt film väder. Så jag kurade ner mig i sängen och kollade på filmen Casanova, den var så jävla bra! Efter filmtittandet gick jag ner och såg att mamma höll på att göra våfflor till middag, smarrigt! Sen har det inte hänt så mycket mer och jag får se vad kvällen bjuder på. Men nu ska jag iallafall ringa jeppson.

Puss och Kram vi syns på stan.

Föresten så är vårt nya badrum på gång också!

image8

Morsdag

Hejsan svejsan!

Ny design på gång, fast förvänta er inget det närmaste dagarna för jag ligger på 8:de plats. Men den är iallafall på G!

Idag vaknade jag upp och kom på att det var morsdag. Tuttan ringde mig och frågade fall om vi skulle åka och leta efter små presenter till våra älskade mammor. Så vi for iväg till Cervera där Tutt hittade små ljuslyktor hennes mamma så gärna ville ha. Själv hittade jag inget speciellt men som jag hade hört på morgonen så önskade mamma sig ett presentkort så det fick hon.Vi åkte även till Plantagen där vi köpte rosa rosor och det fick duga.

Nyss har jag pratat med Jesper i telefon i ca en timme, det var härligt att få höra hans röst igen. Det är så att han är nere i småland med lumpen så han ska vara borta i 2 veckor, och vi har inte haft tid att prata med varann så mycket efter att han åkte. 
Klockan 19.00 ska jag och dom andra flicksen åka till donken i Spånga. Så bäst att jag går och duschar och allt annat jag ska hinna göra innan dess.

Hej då! 


Pluggis

Tjo!

Dagen började med att vi kom till skolan, redan då blev det koas. Det är så att min grupp ligger efter med en uppgift som vi ska redovisa på måndag, men vi har inget inget manus än. Vi började lite lätt men snart började nästa lektion så vi var tvugna att avsluta. Men nu har jag och Emlan bestämt oss att vi måste göra något åt detta och tog på oss ansvaret genom att skriva klart manuset ikväll. Eftersom vi båda ska upp och jobba i morgonbitt så spelade det inte så stor roll. Det känns väldigt konstigt att ha ett sådant ansvar för en gruppuppgift eftersom jag brukar alltid vara den som lämnar ifrån mig uppgiften till någon annan. Men men nu finns det inte mycket att göra åt saken.
Efter skolan åkte jag, Tuttan och Emlan in till stan. Där vi åt gott och shoppade. När vi var inne på H&M märkte jag att jag hade glömt min påse på Indiska i provhytten. Så det vara bara att skynda oss tillbaka och leta. Som tur var hade personalen tagit hand om den så jag fick tillbaka den. Ibland är man så klanting och när man väl upptäker en sån sak som att påsen är borta får man typ hjärtklappning, haha.

Just nu känner jag mig helt död, jag är jätte hungrig och har precis haft min veckliga rumstädning. Så nu förtjänar jag lite mat och jag hoppas det smakar bra. Sen hoppas jag att flicksen får det roligt ikväll när dom går på fest medans vi sitter inne och pluggar!

Puss&Kram

Jobbigt

Hallå hallå!

Idag har det varit en sån där jobbig dag. Jag och Emlan åkte tidigt till skolan för att gå på vår psykologilektion. Och där hade vi en muntlig redovisning, det känns inte alls bra så här i efterhand. Sen efter det har jag varit så himla trött och alla andra med. Jossan hade till och med somnat i Tuttans knä, haha men hon hade sina anledningar. Men varför jag var så trött är för att jag har gått och blivit sjuk igen, och har börjat äta på min 12 pencilinkur och jag verkligen hatar att vara sjuk!!
Men men, nu ropar mamma att det är mat och att den blir kall om jag inte kommer nu. Så bye bye for now!

Underbar tisdag

Tjabba, Tjena, Hallå!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, vi slutade kvart över 11 pågrund av att tre lektioner var inställda, helt underbart bra för min del. Men nu återstår mycket plugg och tv-tittande plus att jag ska ner och sola lite på eftermiddagen. Nu är det inte långt kvar tills sommarlovet börjar men tills dess har jag mycket kvar att göra. Flera prov som alltid ska lyckas att hamna på samma dag och muntliga presentationer. Prov och muntliga redovisningar är verkligen inte min grej, jag pluggar alltid dagen innan och glömmer allt dagen efter. Jag är mycket väl medveten om mina dåliga vanor men gör som vanligt inget åt dom. När ska jag ta tag i mig själv och i mitt liv? en förändring behövs och det snart!

Tjingeling!


image15

Sista dagen

Hej!

Förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga, men jag har haft fullt upp. Men nu har jag många dagar att prata om men jag gör det kortfattat. 

Lördag: Då åkte jag och Emlan hem till Josefina där vi gjorde hemma gjorda pizzor och efter maten spelade vi supermario i flera timmar och hennes underbara hundar var också med, riktiga charmtroll dom där två! Det var en jätte rolig kväll och jag hoppas att vi kan göra om det någon gång!

Söndag: Min söndag spenderade jag med Jesper. På dagen var det så fint väder att vi gick ner med Gullisnuttan till vattnet så hon kunde bada. Jag doppade mina fötter i vattnet och det var svinkallt. Alldeles förtidigt för mig att bada, jag är lite utav en badkruka, så innan jag kommer ta mitt första dopp kommer dröja länge! Senare på kvällen gjorde vi fuktsallad och såg det sista O.C avsnittet någonsin, det var jätte sorgligt eftersom jag följt programmet så pass länge nu, och jag kommer sakna det oerhört mycket.

Måndag: Idag har det inte hänt så mycket alls. Jesper for till optikern kl 12 och efter det gick jag ner till ICA-Viksjö och solade med Emlan. Nu ska jag kela med hunden och efter det ska jag ta och ringa min kära vän Tovetutt!

Ha det bäst!

Fredag

Tjena, Tjena!

Gårdagen var underbar tillsammans med flickorna, vi åkte in till stan där vi shoppade och åt. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Johanna, sen kom Tove förbi och åt vi middag tillsammans. Efter maten var det dags att se på filmen vi hade hyrt, den var rätt bra och flickorna dreglade över killen i filmen, speciellt Johanna.
Föresten så handlade jag upp alla mina pengar igår men som tur är så får jag lön snart, hoppas jag. Det har varit en hel del krångel med min lön men förhoppningsvis fixar det sig tills nästa vecka.

Dagen började med att jag gick ut med min lilla vovve och sedan städade jag mitt rum. Nu snart kommer Jesper förbi så det ska bli mysigt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kanske blir en tripp till biosalongen och ser Spiderman 3. Men inget är bestämt än så jag uppdaterar mer imorgon.

Puss Hej

image9

Långhelgens första dag

Tjabba Tjena, Hallå!
Idag börjar Lill-lovet och schemat för helgen ser bra ut. Det som är spikat är turen till stan/kista med Johanna och Emlan som håller hus imorgon. På lördag trodde jag att jag skulle jobba, men som tur var ringde jag dit. Det visade sig att jag hade fått fel datum och det kunde verkligen ha slutat illa! Men iallafall på lördagkväll ska jag, Emlan OCH Tuttan hem till Josefina, det ska bli jätte roligt och jag ser fram emot det, jag berättar mer om det på lördag! 


När ska jag lära mig?Jag måste ta itu med mitt ätande! Det finns aldrig en lugn stund i min mun eftersom den är alltid full av godis eller annat gott. Jag bara älskar att små-äta. Det är så bra när man är hungrig att kunna få i sig något snabbt och enkelt som är så otroligt gott, plus att det är ett bra sätt att fördriva tiden. Kommer ni ihåg den där äppelpajen jag nämde förut? ah den är slut nu och det tack vare mig!

Idag firar även jag och Jesper 11 månader tillsammans, älskar dig!

image8

Olämpligt i skolan

Tjingeling!
För er som inte visste, så bakade jag äppelpaj till familjen igår. Det var nog första gången i mitt liv att det hände, så lite stolt känner jag mig. Självklart var jag tvungen att berätta det för alla!

Dagen har varit rätt okej. Morgonen började väldigt trögt sedan flöt det på lite bättre. Som tur var slapp vi psykologin för den var frivillig, tack och lov för det, jag hade aldrig klarat av den där jätte långa håltimmen plus en seg lektion. Men det värsta av allt som har hänt idag var när Roy drog ner min bh i skolan så jag flashade bröstet. Det var nog det pinsamast jag har varit med om i skolan, och det var det absolut värsta som skulle kunna hända. För er som känner mig bra, eller alla som känner mig vet om att jag har stora komplex över mina bröst. Så det känns inte så roligt, även om han inte gjorde det med flit så har det hänt. Men det var bara Tuttan, Jossan och Törnrosa som såg, men ändå!

Ikväll är det TTT (tv-tönts-tisdag). Det ska bli roligt och jag kommer sitta som klistrad framför tv'n som jag gör varenda tisdag.

Bye bye!
  


Många misslyckanden på en och samma dag

Hej hopp!

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggade något igår. Men jag hade mina orsaker. 1 Jag jobbade, 2 Jag slutade sent och då kom Jesper direkt och 3 Jag var tvungen att plugga körkortsteori. För att snabbt sammanfatta gårdagen så räcker det med att säga att det var en helvetesdag på jobbet mer än det orkar jag inte ta upp.

Men nu till händelserna idag.
Emlan är tillbaka efter sin vistelse i Turkiet, tack och lov, för vi har saknat henne massor. Sen försökte vi hela dagen skaffa fram en kortlek men det slutade inte så lyckat, tyvärr. Så för att sysselsätta oss letade vi upp vår psykologilärare som skrämde skiten ur oss genom att säga att vi kanske inte har Godkänt på kursen, men förhopningsvis missuppfattade vi det hela och väntar på att få tydligare svar imorgon. Sedan på eftermiddagen hade jag och Tuttan körkortsteori, det gick inget vidare och jag klarade det tyvärr inte. Så det blir omprov för min del, bättre lycka nästa gång!

Det var allt för nu, för om 10 minuter ska jag och Emlan gå och sola, så vi ses imorgon igen.

Puss och Kram   

Flicksen

Hejsan!
Ikväll är det flicksen som gäller! Eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon, så tänkte jag bjuda över flickorna ikväll på lite myspys med fruktsallad och glass samtidigt som vi ser på Eurovision song contest. Det ska bli roligt att se alla igen, för det känns som en evighet sedan. Men tyvärr kan inte vår käre vän Emlan vara med eftersom hon är i Turkiet. Men som tur är så kommer hon hem inatt någon gång, ÄNTLIGEN, vi har alla saknat henne så!

Om några timmar ska jag ringa söta Tovetutt som har erbjudit sig att hjälpa mig att fixa inför kvällen. Men fram tills dess så ska jag måla naglarna, duscha och göra lite annat smått och gott.

Ha det bra! 
image5

Äntligen Fredag

Tjoho!
Ikväll kommer min älskade pojkvän hem så vi ska träffas. Han är nog påväg hit just nu så jag får hålla dagens inlägg kort. Men just nu sitter jag och ser på reprisen av Victoria Secret fashion show, den är så himla bra och jag skulle kunna döda för att se ut så som dom gör, dom är helt ortoligt snygga! Speciellt hon Adriana Lima. 
Imorgon kanske jag ska se på Eurovision song contest med flicksen hemma hos mig. Men vi får se hur det blir med den saken, så vi hörs igen imorn.

Puss hej!

image4

En bra hårdag

Hej hej igen! Jag försöker verkligen fixa upp min blogg men fattar inte riktigt hur det ska gå till. Just nu är mitt största problem att skaffa en bild som jag kan ha på mig själv, inte det lättaste kan jag ju säga. Men någon ska jag väl kunna fixa fram.

image2

Hej bloggen

Hej allihopa, jag är ny här. Eller egentligen inte eftersom jag brukar spana in min kära vän Emlan här på bloggen. Men idag bestämde jag mig för att skaffa en egen. Det känns roligt men jag har mycket kvar att lära. Jag försöker men har egentligen ingen vidare koll på vad jag klickar på, men förhoppningsvis lär jag mig det med tiden. Aja detta var mitt första inlägg och nu ska jag kika vidare på vad jag kan göra för annat roligt här. 

Ha det bäst!

RSS 2.0