myspys

Eftersom det är lönings-helg är säkert de flesta ute och röjer men för mig betyder det bara jobb, jobb och mera jobb. Men nyss var jag och mamma på ica och handlade, vi skulle bara ha mjölk men kom hem med en hel del annat. Så snart ska jag bänka mig framför tv:n och ha en myspys kväll med familjen som mamma säger. Imorn är det back to work som gäller.


Torsdag vecka 9

Idag är det torsdag vecka 9. Det var 3 år sedan allt började för mig och Jesper och mitt liv fick en oväntad vändning. Det är läskigt vad tiden går fort och hur mycket som kan hända, saker man aldrig trodde skulle ske.

Livets hårda ord

Har livet mer att erbjuda än bara beskymer?  Jag försöker verkligen se världen med positiva ögon och jag försöker vara öppen för nya saker. För stunden känns allt toppen och jag tänker att; inget kan stoppa mig nu, men sen kommer gamla saker ikapp mig och jag känner mig som en påse skit helt enkelt. Varför kan jag inte bara glömma och tänka att det inte är mitt problem? Varför ligger all denna skit som jag inte bör känna där under ytan och bara få mig att må sämre än innan. Varför envisas jag med att ens bry mig? Är det verkligen värt det? Faktiskt tror jag inte det. Men problemet är att jag är den god hjärtadade personen som jag är och suger åt mig beskymer som en svamp drar åt sig vatten. Fast egentligen vill jag inte annat än att skrika. Så nu tyvärr står jag inför valet att jag måste välja på mig själv eller andra och för den här gången kommer jag välja mig själv.


tummen upp

Halkbanan var super kul, de 4 timmarna gick ganska fort, tro det eller ej. Jag var tydligen först på listan så jag var fösta bilen och första föraren ut på banan, det gjorde ju mig lite små skakis om man säger så men det gick bra i alla fall. Jag och Sofia var as bra och snäppet bättre än de andra skulle jag kunna tro, så det får mig att må bra. Jag är redo för mitt körkort snart så det är nog dags att ta tag i den där jävla teoriboken.´

Imorgon är det en arbetsdag öppning till stängning men tyvärr har jag ingen Tove att luncha med.   

Pretty Odd

Jag känner mig ganska sliten efter helgen om man säger så. Går-kvällen fick en oväntad vändning, i stort sätt kan man säga att vi var redo för sängen när vi fick ett sms från Tove där hon sa att vi skulle haka med på en tripp till Kungsängen kl halv 12 på kvällen. Så vi fick lite bråttom eftersom vi var tvugna att göra oss iordning och sedan hinna förkröka lite på PG innan hon skulle komma med tåget. Men hur som helst blev det inget Kungsängen men det blev en trevlig kväll på PG i alla fall.  Men nu får jag vänta i 2 veckor innan jag kan dricka igen så det är väl tur för figuren i alla fall.

Men imorgon är det dags för mig och Sofia S att göra halkbanan så hoppas det går bra och att vi får bra väder, så man ser vart man kör. Wish me luck!

frustrerad

Jag saknar oss, allt vi gjorde och allt vi skulle göra. Jag hade verkligen allt i mitt liv och nu är en stor del av det borta och den biten är oersättlig. Den var allt för mig, jag levde för oss och allt vi hade, jag vill ha tillbaka allt. Jag vill ha dig här och spendera mitt liv med dig, alla glada underbara saker men också allt det tråkiga som sker. I need you!

jag kan inte koncentrera mig, mina tankar är hos dig

Nu ska jag snart åka över till Emelie och vi ska träffas för att äta middag och svulla så där lagom mycket som vi är så duktiga på. Men idag blev det ingen träning på maskinen istället har jag sett alla The City avsnitten i rad så det är ett sätt att spendera sin lördag på.
Aja nu ska jag fara, jag hoppas ni får en toppen kväll för det kommer nog jag få!

Älskling

 Jag saknar dig och känner mig halv.

Grattis!

Dagens planer ser ut så här:
Middag hemma hos Anders med Sanna, Päron, Recbecka och självklart jag. Efter det ska vi förkröka lite för att sedan möta upp massa folk på GC och fira Sanna och Päron för att det äntligen fått en lägenhet! Så det ser ut som att bli en rolig kväll som väntar!
Och fram tills dess har jag stått på min träningsmaskin och klarade 11 minuter så imorgon 12?
Sen kommer jag lyssna sönder Jack Johnson- Banana Pancakes och bara ta det lugnt. Och jag måste bara tillägga att jag älskar vårsolen som kikar fram!

catch a dream

Jag sitter här hemma och lyssnar på somriga låtar samtidigt som jag drömmer mig bort. Jag vill ha vår och sommar med solen som står i topp och värmer så mysigt. Jag vill ta fram skinjackan och alla mina ljusaste plagg för att välkomna den efterlängtade vårsolen med fågelkvitter och grönt gräs. Och sen när sommaren kommer  vill jag vara ute till sent på kvällen med en filt runt om mig, med en cider i handen och sitta och prata tills bara månen och ljusen på bordet lyser. Och kvällen efter det vill jag vara ute och grilla och nattbada och bara ha det underbart.
Jag tror vi alla skulle må lite bättre om dagarna hade mer såna saker att erbjuda istället för bara problem.


5 av 5 toasters

Simturen var toppen, men det är ansträngande att snacka och simma samtidigt, haha. Jag är både stolt och förvånad att jag höll så jämna steg med tjejerna och att jag höll på i HELA 50 minuter, jag tror det motsvarar ca 50 längder, eller har jag fel Elli? Vem kunde tro det om min slappa/lata kropp? Inte jag i alla fall!

jag vill se resultat!

Igår lyckades jag och pappa i alla fall få ihop det stora odjuret till träningsmaskin och nu står den här i hallen och förhoppningsvis motiverar det mig att använda den dagligen.  Nu har jag testat och jag klarade bara 10 minuter så imorgon kanske jag klarar 11 min? Så bra kondis har jag haha.

Aja som jag sa igår ska jag till Bro och simma, jag tar bussen hemifrån kl 15:10 och är framme i Bro ca en halvtimme senare, sen ska jag försöka hitta hem till Storre där Ellinor befinner sig . Och bara det blir väl ett äventyr i sig. Sen i simhallen lär det inte ta lång tid innan jag känner mig andfådd och mjölksyran närmar sig samtidigt som Ellinor och Emmy varvar mig i poolen. Men så är det när man är en nybörjare, man är sämst helt enkelt!


Det är onsdag men känns som lördag

Nu är jag äntligen ledig, och har en lång-helg framför mig. Jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt nu på mina lediga dagar. Imorgon börjar en del va mitt nya liv då ska jag enda bort till Bro för att simma med Ellinor och Emmy. Sedan var jag på Rusta idag och köpte en hur stor träningsmaskin som helst (en sån som Storre har) som jag ska försöka använda flitigt om jag någonsin lyckas få ihop alla delar? Sedan ska jag försöka ta mig till Kungsängen och umgås lite, sedan har även Emlan och jag bestämt träff då hon också är ledigt precis som jag. 
Jag ser i alla fall fram emot helgen och allt den har att erbjuda!   

gaah

Jag har ständig huvudvärk, jag kan inte sova eller koncentrera mig. Jag grubblar så huvudet exploderara snart. Kan ingen bara röva bort mig och ta mig här ifrån!

I min kalender

Måndag: Jobba på MQ 10-19, även luncha med Tove
Tisdag: Jobba på MQ 11-19
Onsdag: Äntligen ledig
Torsdag: Ledig, ska även simma med Elli och Emmy
Fredag: Planer på utgång?
Lördag: Bara ta det lugnt
Söndag: Ledig

work

Snart är klockan 3 och det betyder jobbdags för min del. Det är ännu en dag med Sofia K så det är alltid trevligt. Men det jobbiga är att jag känner mig så otillräcklig och dålig på OK för jag kan ingenting. Sen är det alltid nya saker som jag inte har en aning om hur det ska göras eller är så det är ganska svårt och frustrerande att hänga med. Tyvärr drabbar det inte bara mig utan även dom jag jobbar med och även kunderna, men men jag gör mitt bästa det är väl allt jag kan göra i stort sätt.  Men min inställning är att jag försöker bara vara glad och trevlig och hoppas att alla har lite tålamod så går det ganska bra iaf. Men jag önskar att jag var bättre.


finns det något mer att säga än....

I'm confused

<3

Igår följde jag med Tuttan när hon skulle tatuera sig, det var ju mer än ett år sedan jag var i en tatueringsstudio så det var roligt. Hon bara låg där som om ingenting men hade det varit jag så hade det varit en annan visa. Efter det gick vi och åt lite sen följde med henne hem där Emlan och Jossan befann sig. Och kvällen slutade med en middag med vin och efterrätt, men det blev ingen let's dance för våran del utan vi snackade oss genom kvällen som vanligt istället. Så tack för igår allihop!


Jaha idag är det alla hjärtans dag men för mig kommer det vara vilken jobbdag som helst. Men för er andra hoppas jag att ni får en hel mysig dag + kväll med mycket kärlek och romantik!



You're on my mind

hmm

Nu dag, nya tag det är ju så man säger men ibland är det svårt att glömma gårdagens beskymer och man kan inte göra annat än att fundera. Men visa saker är svårare att glömma eller att komma över men man måste helt enkelt försöka. Jag är inte personen som är långsint men när man väl har blivit sårad tar det en stund innan såren läker men det är bara någonting man måste leva med, I guess.

De senaste nätterna har jag drömt mycket om Jesper, innan den här veckan har jag bara drömt om honom 3 gånger men nu blir det allt oftare, nästan varje kväll. Men det är inga konstiga drömmar eller drömmar som känns verkliga som dom innan, utan nu är han bara där. Han är bara med på allt jag och mina vänner gör men varje dröm slutar med tårar för jag inser att det är sista gången vi träffas.  

spontana påhitt

Gårdagens lunch var inte allt som hände utan av spontana påhitt kom Päron och hämtade upp mig och Sanna och vi åkte till donken för att äta, sen vidare till familjen Jurefors och allra sist åkte vi hem till Päron där jag sov över. Så nu sitter Sanna och jag här ute på landet och har nyss ätit frukost. Men senare på dagen ska vi åka hem till Sannas pappa i Bålsta där vi är välkomna för att äta pannkakor. Så det blev lite mer än en vanlig onsdags-lunch men lite vardags-lyx sitter ju aldrig fel!


Det rullar på

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Äta lunch med Sanna på Tasty's
Torsdag: Ledig
Fredag: Laga middag med Emlan och Kossan
Lördag: Jobba på OKQ8 15:00-22:15
Söndag: Jobba på OKQ8 15:00-22:15


livet är fullt med överraskningar

Jag drömmer om en värld utan problem, där man vaknar med ett gott skratt varje morgon och låter läpparna le hela dagen. En värld där alla behandlar varandra på det sätt som dom själva vill bli behandlade på och bara låta dagen ta en dit man vill.
Det är det jag strävar efter ,och ni andra som försöker dra ner mig i skiten och ställa mina fötter på jorden igen snälla sluta. Det är mitt problem om jag vill leva i en dröm-värld och drömma mig bort, bort från allt beskymer. Men tyvärr kan jag inte ens lura mig själv även om jag försöker. Så jag får hitta på någon annan lösning på mina problem, kanske bara försvinna och flytta utomlands och börja på ny kula? Det låter i alla fall lockande i tider som dessa.

Jag saknar dig extra mycket idag. För idag är en dag då jag behöver min bästa vän som stöttar mig och får mig på andra tankar. Jag saknar att höra din röst men jag vet nog vad du hade sagt och gjort om du satt här bredvid mig.

jag orkar inte kämpa så jag väljer den enkla vägen

Helgen får högsta betyg tack vare glada minner, trevligt sällskap och många vinster på spelmaskinerna. Men jag har fortfarnade 1 miljon frågor och ouppklarade uppdrag som jag bara inte vågar ta mig an. Jag vill bara att alla ska leva livet och fokusera på sig själva och skita i vad andra gör. Sluta överanalysera, sluta vara långsynta och sluta ta allt personligt. Jag vill bara banka in det i huvudet på folk och be dom leva för dagen och sluta tänka på allt annat. Men tyvärr är det inte så många som håller med mig och det är där vi krockar, om och om igen!
Jag önskar vi förstog varandra och var mer lika, då hade allt varit mycket enklare och jag gillar när saker är enkla.


kom och hämta mig

Jaha nu är man sjuk igen, mycket irreterande. Jag blir alltid dåligt när det inte passar sig, men jag struntar i om jag är sjuk eller ej, jag måste till jobbet iaf. Och sen tänker jag inte låta febern påverka helgen heller för den delen så oroa er inte, I'll be there! Så dagen spenderades hemma på tolvan igen, jag har spenderat mycket tid där på sistonde. Iaf jag och Jessica såg på Twilight IGEN, jag måste sett den filmen 4 gånger men jag har fortfarande inte tröttnat, sen lånade jag hem några dvder så jag har något att titta på ikväll också.

Så ikväll kommer jag sitta spikad i sängen och se på Into the wild samtidigt som jag trycker i mig en påse popcorn helt ensam.......
Det låter väldigt patetiskt och ohälsosamt men det skiter jag i!

tankesprid

Jag är förvirrad när det gäller många delar i mitt liv, just nu försöker jag bara undvika all dramatik och bara "flyta" som mamma säger. Jag vill bara att livet ska vara fyllt med positiva saker och inget annat. Inga jobbiga frågor som snurrar i mitt huvud, eller hur jag ständigt försöker förstå mig på människorna i min omgivning, egentligen är det ju bara att fråga dom rakt ut? Men jag har varken ork, energi, eller lust att ge mig in på dom spåren för jag är rädd att allt slutar med något negativt och jag orkar bara inte med mer negativa saker. Jag vill ha roligt och bara ha det så jävla bra jag kan, så när dramatiken närmar sig drar jag mig allt längre och längre bort och försöker fokusera på annat.

Rörigt? Ja jag vet....

yada yada

Nu är det spikat med skidresan, det blir jag Ellinor, Storre, Emmy och Markus som åker till Idre några dagar i mars. Sen har jag betalat flygstolen till Magaluf med tjejgänget nummer 2 också.
Sen fick jag hem min väska jag beställt från H&M idag, lite besviken vart jag, den är inte lika fin i verkligheten men behåller den iaf jag får bara skaffa en annan väska också som jag kan byta av med.

Nu har jag inte tid med det här, ska hoppa in i duschen och sedan sitta spikad framför tv:n.


blää

Alla hjärtansdag närmar sig och tack och lov jobbar jag från 15:00-22:15 på OKQ8 den dagen. Så jag och Sofia K får väl dela på lite godishjärtan och dricka boon aqua hela kvällen, precis som vilken arbetsdag som helst. Så det känns skönt att jag kommer få vara iväg och jobba istället för att bara sitta hemma och uggla. Tyvärr har jag inte mycket annat på hjärtat men så här ser iaf min vecka ut framöver:

Måndag: jobbar 12-15
Tisdag: jobbar 12-15
Onsdag: Luncha med Tuttan och Susanne, Bio med tjejerna?
Torsdag:Träffa Sanna?
Fredag: jobbar 12-15
Lördag: hem till Sara på middag och sen utgång?
Söndag: Bakis?


RSS 2.0