news

Nyss fick jag veta att Jakobsbergs närakut ringde och sa att min remis som skickades till Karolinska sjukhuset har blivit iväg skickad till Huddinge istället. Så nu väntar jag på att få en tid från Huddinge och där ska jag gå igenom en undersökning av mitt immunförsvar eftersom dom tror att där felet kan sitta. Så hoppas att det gör det så jag slipper plocka bort mandlarna!


glass i stora lass

Idag fick jag gå en timme tidigare från jobbet och då av en slump träffade jag på Johanna. Så hon och jag gick runt i några butiker en stund och sen tog vi en glass, äntligen har dom fått tillbaka den efter längtade chokladglassen. Efter det blev det en snabbis på Gina och där hittade jag en klänning. Och ikväll är det utgång som gäller, då min nya klänning kommer till använding på en gång.  Ha en toppen kväll!


helt matt

Hejsan hoppas, det känns som att jag har helt slut på energi och fantasi för att få min blogg att rulla vidare men jag kämpar iaf. Som vanligt har jag inget skoj att skriva om. Men idag har jag jobbat 6 timmar på MQ, det var super kul för jag kände mig så säker med allt jag gjorde, så det var ett plus. 

Det känns som att hela lovet bara har sprungit förbi men jag får ta vara på mina sista dagar eftersom jag har mycket att göra. Ha en toppen kväll!   

en tråkig nyhet

 Jaha då var det säsongs avslutning. Fan då, jag som räknade med bra tv ikväll!

image142

kul kul

Hej nu sitter jag här hemma i mitt hus och återigen framför datorn. Idag har jag jobbat på MQ igen och det var lika kul som vanligt, plus att jag ska jobba på torsdag några timmar. Men det blir roligt sen när lönen kommer. Sen har jag bestämt mig för att söka jobb på ett ställe men vågar inte säga var. Men nu är väl egentligen tanken att jag ska skriva ett cv men vi får väl se hur det går med den saken. Önska mig lycka till!

cute


image141
En väldigt söt och ovanlig bild på Rachel Bilson

i brist på annat

Inte för att det här är värst intressant men jag har tråkigt. Så vill jag bara dela med mig av min nya dåliga ovana, och det är att jag är rena rama glass-freaket. Jag äter glass non-stop. Som nu tex jag har precis tryckt i mig en hel glasstrut men nu ska jag gå ner och äta en till bara för att jag har tråkigt. FETTO!

image140

blää

Just nu har jag lite bloggtorka men jag tänkte återkomma när jag har något intressant att säga!

dagen före

Vilken lååååång dag det har varit idag. Men imorgon är det den 20 mars och det betyder att det är mammas födelsedag och att det är den allra sista dagen på praktiken. Det kommer bli oerhört sorgligt. Men på något sätt skulle jag vilja visa min tacksamhet till personalen, så jag funderar på att köpa något gott att ställa i personalrummet imorgon. Hmm vi får se vad jag hittar på. Just nu har jag inget på hjärtat så ska kila ner och äta lite. Sen ikväll är det Grey's så det är det som gäller för kvällen. Ha det bra! 

i väntan på gg

Idag har jag slitit som ett djur på MQ. Men kul och lärorikt var det iaf. Just nu sitter jag här med världens huvudvärk och vill bara slappna av och se bra tv. Föresten en glass på det skulle inte sitta fel! Nu är det dags att klura ut morgondagens klädsel.Ha en trevlig kväll. 

jag är faktiskt glad att det är måndag

Min dag har varit underbar. Jag är glad att jag slapp se ovädret som har dragit över hela Stockholm. Sånt gör en på så himla dåligt humör. Men eftersom jag slapp se det så mådde jag strålande. Luchade självklart på Tasty's, jag hade längtat en hel vecka efter pasta sallad med kyckling, men till min stora besvikelse var den inte alls värst god, trist! Imorgon går jag tillbaka till favoriten PANNKAKOR, mhm gott! Annars har jag mest övat på att stå i kassan och stått i skyltfönstret hela dagen, det är alltid kul att lära sig något nytt!
Nu ska jag slå på tv:n och chilla galet hela kvällen!

yeehaa

Nu ska jag duscha sen ska jag se design Simon och Tomas och vem vet jag kanske gör en äppelpaj oxå. Mamma kom på ett jätte bra sätt att göra den på så att den inte blir så där torr och äcklig. Så eftersom vaniljvispen går ut om 6 dagar kan jag lika gärna passa på haha;D

rent hus

Jag sitter här i min säng i mitt nystädade rum. Guu vilken tid det tar att städa, vem kunde ana det? Men fint blev det. Ikväll ska Jepser sova över så får se om jag tänder några ljus för att "fira" att det är rent för en gångs skull, haha. Men annars sitter jag här och klurar på en sur karamell, jag kan inte berätta vad det handlar om pga en person. Men tiden rinner iväg och jag vet inte hur detta ska sluta. Jag vill bara komma på en lösning till det hela så man slipper oroa sig. Ibland önskar jag att jag kunde planera bättre och inte lämna allt till sista sekunden, men vad spelar det för roll? det blir ju alltid gjort i slutändan ändå!


image139

vilken strålande dag

Nu har mamma åkt iväg för att hjälpa grannen att dekorera hennes nya lunchrestaurang. Min mamma lägger sig ofta i när det har med inredning och göra. Själv ska jag städa rummet, jag har inget val, jag MÅSTE verkligen göra det. Men har självklart ingen lust, har man någonsin det för att städa?
Imorgon är det praktik igen, det ser jag fram emot efter att ha varit hemma en hel vecka. Tyvärr har jag inte tid för att sitta här längre så ha en underbar dag!

kungsängen

Hejsan, nu sitter jag nyvaken hemma hos Jesper heeeelt ensam. Men det är inte så farligt, jag  har mycket att underhålla mig med under tiden. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men jag får väl se helt enkelt. Nu tänkte jag dra i gång en film tror jag. 

stressigt

Jaha, nu känns det som om dagen är över och kvällen väntar. Klockan 3 ska jag åka till jakobsbergs närakut för att tigga om att få medecin till min äckliga blåsa och hals. Jag har duschat, sminkat mig och packat väskan. Så efter min läkartid hoppas jag att mamma och jag hinner åka och hälsa på min mormor i Råcksta. Och efter det måste det handlas mat och förhoppningsvis har Jesper slutat. Men men vi får se om mitt schema håller. Ha en underbar fredag!


image138

fredag

Nu är det helg och jag har varit hemma hela jävla veckan. Men så kan det gå. Ikväll ska jag och Jesper äta middag hemma hos honom och ha det mysigt. Jag längtar!

Föresten måste jag bara säga ett stort grattis till Tuttan, som har kommit så långt på Carlings, är så stolt över henne. It's a perfect match. Hon har redan tagit hela butiken med storm och fortsätt så!

baka en kaka

Jepser ska komma och hålla mig sällskap idag på hans lediga dag, så guliigt av honom. Jag är så trött på att sitta ensam dag ut och dag in. Och nu medans jag är pigg kanske vi ska baka oss en sockerkaka. Grymt sugen på något annat än rost bröd!


image137

Ingen har väl missat dessa jätte söta armband, och om jag fick välja skulle jag vilja ha den här.

hm

Ni vet serien som visades igår kväll, The starter wife. Jag såg fram emot att den skulle visas och allt, men då visar det sig att jag har redan sett den en gång i tiden när den gick på 4an. Så det var en stor besvikelse plus att den serien är inte ens så värst bra.



Föresten är det någon mer än jag och Tutt som är taggade för dagens avsnitt av Grey's?

knas

Jag är så förvirrad, men svaret blir ett nej.


illa

Hej hej, här sitter jag hungrig som ett as. Vill äta men vet inte vad? Men problemet är att hungern har gått över till ett kraftigt illamående. Hm vad ska jag ta mig till?

give me sunshine

Förlåt att alla mina inlägg handlar om kläder som jag vill ha. Men så går det när man är ensam och sjuk. Sen skulle jag mer än gärna uppdatera min garderob med alla dessa plagg. Jag vill ha sommar och det nu!
Det är inget jag längtar till mer än sommar och sol, buna ben, trevligt sällskap och många timmar utomhus och att bara njuta av livet.



image134                       image135


Snygga va?;D

jag blir så kär

Fan att jag missade Vakna imorse. Elin Kling var ju där med 2 super söta klänningar. Jag kommer ihåg första gången jag såg den här bliden där hon har på sig världens finaste klänning. Och om jag inte missförstog henne nu så har Gina Tricot och H&M nästan lika söta, och om jag hittar dom någon gång kommer jag slå till omedelbart!

image132                       image133

Slarv-Pelle

Jag sitter och kollar i Sofis mode och fick syn på en klänning jag mer än gärna skulle vilja ha. Så här ser den ut, sorry för den dåliga bilden men jag fotade den lite fort direkt från tidningen så vad förväntar man sig haha.


 

Föresten har jag börjat slarva med saker, som att aldrig ha matchade strumpor, jag har jämt olika färger tillsammans. Men bara för att jag tvättar dom vid olika tillfällen och då har det blivit en dålig vana, i guess. Plus att jag sätter alltid på mig mina trosor ut och in. Varje morgon står jag och koncentrerar mig på att det ska bli rätt men ändå blir det fel, haha. Ibland känner till och med jag själv att jag är konstig när der gäller vissa saker.

shoes

Eftersom jag lämnade tillbaka "tröjan" eller vad det nu var, så köpte jag dessa istället. Har inte hunnit gå runt i dom än så hoppas dom passar. Men eftersom jag inte kan gå i skor med klack är dom perfekta att öva med. Jag vill jätte gärna kunna ha klackar på studenten. Så öva, öva öva är vad jag ska göra. Önska mig lycka till!

image134

dilemma

Idag är jag hemma pga feber, som vanligt. Men jag tror nog att går till praktiken imorn ändå. Föresten står jag inför ett dilemma som handlar om sommaren, och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Plus att jag har ont om tid att bestämma mig. Jag hatar känslan av press och stress.

så kan det gå

Ja då var det söndag igen, veckorna går så himla fort. Idag ska jag fika med flickorna på Tasty's och sen vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Igår åt jag grillad fläskfile och det var så himla gott, vid sådana stunder känner man verkligen att våren och sommaren är nära. Idag är det pissvärder som ni alla säkert redan märkt.
 
Ah juste igårkväll hemma hos Tuttan så kissade hennes marsvin på mig och hon träffade mig mitt mellan mina ben så det såg ut som att jag hade kissat på mig. Efter ett tag märker jag även att jag har suttit i choklad så då ser det ut som att jag har bajsat på mig oxå. Lyckat haha!

Nu är det dags att göra mig iordning, ha en toppen dag, bye bye!

jag vet inte vad jag ska säga

Ja som ni kanske har hört hade vi myskväll hemma hos mig. Det var mycket trevligt. Idag på dagen ska jag vara med Jeppson så va får se vad vi hittar på.

Igår fick jag ett gulligt sms av Roy som ville att vi skulle komma och titta på honom när han uppträder, det är så att han är med i en teater så det ska bli kul, vet dock inte om vi går idag eller på söndag. 

image132

Kolla på mitt konstverk som sitter i lunchrummet på MQ. Fint va?;)

i väntan på en 88

För er som inte vet, så kommer jag att operera bort mina halsmandlar i sommar. Men det uppdaterar jag er mer om när det börjar närma sig. 

Annars går allt bra. Ska snart börja lämna in cv:n här och var. Jobbet på MQ verkar inte bli av som det var lovat. Så det suger. Idag var en ovanlig dag mot mina andra praktik dagar, jag fick bland annat montera nya kökshantag på köksluckorna i matrummet så det var lite udda, haha. Aja dags att gå, hej svejs!

 

förvirrad

Det känns inte lika roligt längre, för mycket som inte går som planerat. Min önskan försvinner bara längre och längre bort för varje dag. Men jag vill ju så gärna!!!

ett onödigt och ointressant inlägg

Juste, om jag vågra ska jag testa på kycklingsalladen på Tasty's imorn till lunch. Kycklingen var så himla god, men kalla makaroner är inte så överdrivet gott, jag föredrar gärna varma. Men det är ju värt att testa iaf? Idag valde jag de gamla vanliga.
Ah en annan onödig sak att veta är att jag ääääällllssskkkaaar mina nya ljusa jeans, de mörka är jag inte alls lika nöjd över.Men på tal om de, vad ska man ha på sig imorgon då?

prövar på

Nu är jag hemma igen och har ätit den nya hamburgaren Chicago Star (fast jag valde bort såserna som var på). Den var helt okej faktiskt så testa den vettja!
Jag tänkte dela med mig av en tråkig nyhet och det är att jag inte kommer att börja jobba den här månaden som jag trodde, utan det blir nog till sommaren istället. Synd eftersom jag såg framemot att jobba helg på MQ. Det sitter ju aldrig fel med pengar till sommaren liksom. Imorgon blir det ett besök till tandläkaren för att borra i mina stora hål, fan oxå, men har man något val? Jag får ju passa på medans det är gratis.

Nu om 5 minuter är det dags för Design Simon & Tomas. Vi ses!

image131

härligt

Idag är en härlig söndag och jag måste bara säga att mitt lov har varit toppen. Jag kan inte vara annat än glad. Imorgon ska jag tillbaka till praktiken, så det ska bli kul, men tyvärr är inte så lång tid kvar. Utan då måste vi tillbaka till skolan och stressa sönder oss, det är så jag känner iaf. Men nu ska jag ta vara på denna härliga dag och hitta på något!


RSS 2.0