freeeeedag

Just nu målar jag naglarna och sitter och klurar på vilka kläder jag ska ha på mig ikväll. Inte ett lätt val asså, (som vanligt). Än är jag inte så värst taggad, sitter och lyssnar på söta låtar och tänker på annat så det kan förklara saken, men så fort jag träffar flicksen så borde jag tagga till!

mina köp

      


nice day

Idag var en dag med hunden igen, precis som alla andra dagar. Men denna dag fick jag sällsakp av Emlan och satt i solen i flera timmar, det är så himla skönt när solen ligger på. För övrigt har jag köpt en skjorta, ett par vita tygskor och ett par ballerina med ett band runt om benet ,och till sist ett litet svart skärp. Ikväll blir det nog utgång så det blir nog kul, men nu är jag så himla trött och tänker vila en stund. Simma lugnt ikväll!

vilket kap

Vilka kap jag gjorde idag! Jag köpte 2 par jeans för 199kr styck, mycket blilligare än så blir det inte. Sen fick jag med mig en enkel trekvarts ärmad tröja också. Och imorn ska jag till Kista igen och köpa mig en skjorta som jag tänkte ha på mig imorn. Nu ska jag hitta på något eftersom jag har trååååååkigt.

våååår

Hej hej, nu sitter jag här igen. Har nyss solat, tvättat håret och ska sminka mig alldelles strax. Tutt åkte till Vällingby och efter det ska vi ta en promenad i vårsolen. Skönt med lite frisk luft, det kan behövas. Men jag är superduper sugen på något gott och sött så får se om vi tar en tripp till ica, aja nu har jag inte tid med det här, ciao!

xoxo gossip girl

Kl 20:00 ikväll på kanal 5, missa inte!
image120

hundvakt

Nu har jag tryckt i mig frukost. Jag har fortfarande inte kännt det där riktiga hungerkänslorna, eftersom att magen fortfarande värker. Men det börjar gå bättre att äta nu. Men jäklar vad hälsosam jag känner mig på dagarna, en ovanlig känsla för mig eftersom jag alltid äter det onyttigaste som finns i huset.

Men nu har jag inte tid med det här. Nu är det dags för promenad 1
( jag har Sabina kl 06:00-18:00. Så det innebär en del såna idag.)

problem i paradiset

Föresten idag kändes som en bra dag att ta fram skinnjackan, men så blev det inte. Jag ser inte klok ut i den, fan också! Undra hur jag ska lösa detta?


vårkänslor

Hej igen, nu sitter jag här hemma hos Jesper. Han är och duschar så jag tänkte blogga lite under tiden. Jag måste bara säga att jag ser jätte konstig ut idag, jag känner verkligen inte igen mig. Jag hann bara in i lastbilen innan Jesper oxå påpekade detta. Hm undra varför, det är inte direkt så att jag har sminkat mig annorlunda eller något. Men men det är inget större problem.
Ikväll känner jag för att äta grillad fläskfilé och grillade majskolvar. Det skulle vara super gott, det var ju ett tag sedan.

en strålande dag

Fick nyss ett samtal från Jesper och han talade om att han hade slutat. Kul kul! Jag är trött på att sitta ensam eftersom alla jobbar. Sen är jag hundvakt så jag har inget annat val egentligen. Men idag har jag gått ut och gått med hunden och nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer Jesper och hämtar upp mig så vi åker hem till honom en stund. Roligt men sällskap! Ha en strålande dag!

filmkväll

Jag åkte nyss och hyrde "på smällen" till oss flickor eftersom det inte finns något på tv att se. Så hoppas den är bra. Nu ska jag duscha hunden och efter det äta. Ha en toppen kväll!


söndag

Nu sitter jag här uttråkad i min säng. Dagen är inte alls lika fin som igår, synd det annars hade jag gått ut och gått. Men det ger mig ett tillfälle att läsa ut den där dumma eng.boken. Annars får jag se vad dagen har att bjuda på.


image119

Blir man inte sugen?

sug

Igår kväll började jag spy runt kl 12 och fortsatt en stund till. Så idag har jag fått feber och haft magont. En bra start på lovet va? 


puuuh

Nu är mässan äntligen över så nu har man tid att pusta ut. Dagen har gått super, mycket bättre än igår. Jag är riktigt nöjd över dagens insats, VI ÄR FAN BÄST!

UF-mässan nästa

Jag har för många bollar i luften på en och samma gång. Det är för många motgångar och för lite tid. Allt bara brister och det är helt fel vecka för min del att kunna ta allt det här. Ingenting går rätt. Allt jag rör vid blir bajs. Jag vill bara stänga in mig i mitt rum och vara i fred. Att vara omkring mig är som att ta en tur med berg-och-dalbanan, mitt humör är inte på topp iaf. Bajs på allt!

Det enda positiva idag är att jag fick en gratis choklad-besckwi.

äckligt

Jag vill inte prata om det

gaaah

Igår kväll snurrade tankarna och frågorna i mitt huvud så jag höll på att bli galen. För många bollar i luften om man säger så. Men idag har några fått sina svar iaf, känns redan mycket bättre och hoppas att det fortsätter gå lika bra. Känns lite riskabelt att bara lämna detta ansvar åt ödet, men jag tror att jag oroar mig i onödan.


mys

Dagen har varit skön. Började med frukost och en skön dusch. Efter det gick jag och Tutt ut med hunden i ca en timme. När vi kom tillbaka satte vi oss utanför huset med filtar och drack te och bara mös i solen. Sen har vi också hunnit med att baka chokladbollar och lekt med hennes söta små vänner Betty och Peggy. Ikväll blir det melodifestivalen med flickorna och kanske utgång men känner mig sjuk så får se hur det blir med den saken. Förhoppningsvis mår jag bättre!

singing bee

Stella Bella är här och härjar runt och Sabina avskyr det, men men så är det när man är barnvakt. Dagen har gått super som vanligt. Och för gårdagen måste jag tacka både Johanna och Jepser för rosorna jag fick, jätte gulligt av er, Tusen tack!

Har nyss tryckt i mig middagen och sitter och väntar på ett samtal. Men vad kvällen har att bjuda på har jag ingen aning, det visar sig alltid. Ha det bra!


YEEEEHAAAA

Finns inget mer att säga än HAPPY, HAPPY HAPPY!


rena rånet

Idag köpte jag mig en chokladbiskwie (eller hur det stavas?) för hela 22 kr, rena rånet om ni frågar mig, haha.

Till lunch dissade jag det goda pannkakorna och köpte mig en chili pirog ist, killen som jobbar där sa: -Testa pirogen och om du inte skulle tycka om den får du pannkakorna gratis. Han gillar inte att vi "pannkaks tjejer" äter pannkaka varje dag. Jag tyckte det var en bra deal, men pirogen gick faktiskt ner så det blev inga gratis pannkakor. Men det var snällt av honom. Men imorgon kommer jag nog ta det gamla vanliga igen mhm.

Helt plötsligt handla hela inlägget om pannkakor.

Nu ska jag måla naglarna, raka benen, sminka av mig och sen blir det Grey's. SKÖÖÖÖÖNT

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen

Hej nu sitter jag här med en plastpåse på huvudet, känner mig lite som Elvis faktiskt. Jag har äntligen tagit mig i kragen och färgat håret, skööööönt. Ikväll blir det tv och så ska jag umgås med Jesper också mycket trevligt med sällskap. Inte så mycket nytt har hänt idag men just nu är jag på strålande humör. Strax är det dags att tvätta ur färgmedlet ur håret så nu har jag inte tid att sitta här. Hej svejs!

nu och föralltid

♥ Jag finns här för dig, men det vet du redan ♥

update

Såg nyss ett toppen avsnitt av one tree hill, hoppas ni inte missade det!

Men men dagen blev inte som planerad. Så jag har inte hunnit färgat håret än tyävrr, får göra det imorgon istället tror jag. Imorgon är en ny dag på praktiken, tråkigt nog kommer inte den andra praktikanten Emmie vara där så det blir nog lite ensamt när delivery guy kommer med leveransen men jag överlever.
Föresten magen har lagt sig nu så det tog 4 dagar innan den la sig men jag hoppas att det inte blir någon repris av förra veckan den här veckan bara. Så jag får ta det lite lugnt med pannkakorna tror jag. Hm vad ska man då äta? Och vad ska jag ha på mig imorn? tänk om den blir stor mitt under dagen, då kan jag inte ha något tajt på mig.


image118

söndags "morgon"

Nu sitter jag här en söndags "morgon". Och har as tråkigt, jag vill göra något kul jö. Tuttan har nog redan åkt iväg på praktik, hon har iaf något att göra. Just nu testar jag på proactivs ansiktsmask, den känns lite kall i början men sen blir den normal men den känns inte så värst stel som ansiktsmasker brukar göra så det är skönt. Idag ska jag nog bara pyssla om mig själv med hårfärgning, tandblekning, ansiktsmask och måla naglarna.   

Saker jag måste göra:

  • Läsa en eng. bok
  • Skriva 2 st sv uppsatser
  • Skriva en rapport om praktiken
  • Ta körkort
  • Färga håret
  • Köpa MQ kläder
  • Städa rummet
  • Fixa min tatuering

Det är en lång tråkig lista som jag måste göra. Ser inte fram emot nått av det.


brunett

Idag sa min frisör att hon tror att jag skulle passa i "blont" hår. Haha då fick jag en chock, själv tror jag att jag skulle se ut som en turk som försökt blondera sig. Nej det passar verkligen inte på mig. Jag vill inte att det ska se så där onaturligt ut även om det inte är Linda Rosing blont. Så det är ett misstag jag aldrig gör om. Föresten tycker jag att jag har hittat min färg. Och om jag vill ha en förändring så slingar jag det bara så där lite lagom. Det är iaf min åsikt om mitt eget hår, haha.

lördags morgon

Snart ska jag åka och klippa mig, oj vad det behövs. Det kommer säkert inte bli någon stor förändring men lite bättre kommer det bli iaf. Jesper får jag då inte tag på men vi får väl höras senare. Han är upptagen av att stå i djupsnö och glo på tråkiga bilar som svichar förbi, haha.

Ikväll blir det som sagt hemmakväll hemma hos mig. Det bjuds på nachotallrik med grön gucka, mhm! Idag är det dessutom min mormors 85 års dag, tyvärr kommer jag inte komma iväg enda dit bort men jag har iaf ringt och sagt grattis. Jag förskte få mamma att åka senare men det gick inte eftersom mina föräldrar ska bort ikväll. Men men nu ska fixa iordning mig, ha toppen dag!





Det kommer nog inte smaka så här men upplägget var ju fint.

fet

Hej kära läsare, dagen har varit lång men underbar! Jag har haft fullt upp hela dagen plus kvällen. Imorn är det en klippning som står högst upp på listan. Föresten så har min mage varit paja nu under 3 dagar, non stop oxå. Folks gisningar är gluten allergi? magkattar? laktos intolerant? eller gravid. Den ser helt sjukt gravid ut men det är verkligen inte så fallet är. Den är bara otroligt putig haha.

Imorngon ska tjejerna komma över för att se melodifestivalen och äta gott så det blir trevligt. Sov gott nu ska jag krama kudden. 

Förbjuden frukt

Jag älskar bröd!!!!!!! Just nu skulle jag mer än gärna trycka i mig en toast, men jag fååååår inte.

Jag har bajstråkig och kan inte tänka på annat än bröd, eller annat gott. Nu har jag tryckt i mig choklad i mängder men är fortfarande inte nöjd. Som sagt en toast skulle inte sitta fel. Ni vet det där med förbjuden frukt asså. Föresten frukt får jag inte heller äta. Nu märker ni nog att sura Malin är framme igen haha. Men om jag ser på " du är vad du äter " så tappar jag nog matlusten. 

I'm a bitch!

Haha nu har jag läst 2 bloggar som har liknande rubrik som min om just mig dessutom. Idag var inte min dag säger jag bara. Fan! Men imorgon är en ny dag med nya tag så det går nog bättre, bara om min cp mage fixar till sig. Men jag känner mig redan lite gladare så detta ska nog gå bra. Ikväll blir det bara en lugn kväll med mycket värme och god saker som jag nyss inhandlat från OKQ8.   


image113

Snygg eller vad?

ha en bra kväll

Idag kom Jepser och hämta upp mig och Tuttan efter praktiken. Nu sitter vi här i sängen och ser på Jeopardy, det var flera år sedan jag såg de sist. Men nu är det as kul eftersom man kan ju faktiskt svara på frågorna, så det lär jag slå på någon ingen. Ha en bra kväll!


jag överlever utan en gräddbakelse

Dagen gick bra som väntat. Nu ska jag snart se gossip girl, det var ingen hit sist men jag har inget annat för mig så det spelar ingen roll. Men nu ska jag äta toast och dricka o'boy, alltid lika smarrigt. Det är något jag aldrig tröttnar på, konstigt nog! Föresten får jag ingen semla idag men jag har ju redan ätit en hel del. Sen får jag väl skylla mig själv att jag inte har köpt nån. Men jag överlever utan en gräddbakelse idag.

erbjudanden bara rullar på

Jag blev nyss klar med en uppsatts jag borde ha gjort för länge sedan. Men som Charlotte säger; " Ni har hela året på er" Så hoppas det är sant för då är det nog ingen större fara.
 
Nu har jag börjat fundera mycket på sommaren. Om turen är på min sida får jag jobba på MQ som vanligt men med dom få timmarna kommer jag inte långt på. Så nu säger Jenny att jag skulle kunna få en chans på Arla eller så kan jag få en chans hos Eva Johansson på hennes klinik och svara i telefon och hjälpa till med lite olika. Så antingen kommer jag att jobba varje dag säkert 8-17 eller bara några timmar hit och dit på olika veckodagar. Då är frågan vad man ska välja? Jag har verkligen ingen aning och ingen större lust att fatta det beslutet nu heller utan skulle vilja avvakta till sommaren och känna efter då.

                    
image111image112Hm tufft val?








yummie

Idag spenderas min dag hemma. Förhoppningsvis går jag tillbaka till MQ imorn. Jag vill, vill, vill verkligen tillbaka. Ah sen på torsdag ska vi tydligen till skolan, känns inte så jäkla kul tycker jag, men men vi får väl se hur det går. Vi har mycket att fixa inför UF-mässan. Lite senar idag så kommer jag få en semla från jakan, mhhm yummie!

image110

KAKA

Allt känns så jävla bra!


har inga vinterskor, hur ska detta gå?

Igår var vi hundvakt åt Pippi och Salsa och Jesper blev kär i de små liven. Samtidigt passade vi Stella också, hon var lika snäll som vanlig. Ah juste igår fick jag huvudvärk, nackont och "blåsor" i halsen och det betyder bara en sak.....FEBER. Fan om jag får de, men jag håller tummarna på att jag slipper. Min helg har varit så jävla skön, med långa sovmornar och slappa dagar med fika och annat gott. Så snart är jag redo för en ny dag.


dagen

Imorse tog jag och Jesper en rejäll sovmorgon så det var skönt att få sova ut lite. Nu annars under dagen har vi solat solarium och sen har jag dammsugit lite. Nu är det dags att åka till Vällingby för att gå några ärenden. 
Sen fick jag reda på att Jesper ska gå på visning för en lägenhet nästa söndag och då fick jag följa med. Så det kommer bli roligt.

jobb!

Jag måste bara tala om att jag har fått helgjobb på MQ! Jag är mer än taggad och helt sjukt glad och förvånad för att jag trodde aldrig att det var möjligt eftersom jag "låg sist på listan". Jag börjar med det schemat i mars så nu har jag 5 veckor på mig att lära mig allt.Så jäkla stolt!

image109

RSS 2.0