ändrade planer

Tanken var att jag skulle sitta hemma och häcka idag men jag tror inte det blir så i alla fall. När solen ligger på och alla andra taggar till, hur ska jag då kunna motstå att inte haka på?

Jag har fått en inbjudan till att grilla med några och sedan bär det av till sprotbaren, men jag får inte stanna allt för länge eftersom plikten kallar dagen där på.

One year has gone

Idag har det gått ett helt jävla år sedan Robert råkade ut för den fruktansvärda olyckan som tog hans liv. Jag tänker mycket på de fina människorna som får leva med sorgen och förtvivlan varje dag. De säger att tiden läker alla sår, men det tror jag inte på. Jag tror på att man lär sig med tiden att leva med den hemska känslan som får hela kroppen att rysa. Så idag ägnar vi en extra tanke till Dig, men egentligen är det vilken annan tung dag som helst för de som lever med den hemska sorgen.


Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Robert, Du är så saknad att jag inte finner några ord.
Det går fortfarande inte att förstå att Du inte längre finns här på jorden och sprider glädje som du alltid gjorde.

Please, make it all disappear

Jag hade inget i kalendern idag så jag har spenderat heeeeeeela dagen hemma i huset. Det har varit super skönt och eftersom jag inte är helt kry än så har det nog varit bra att jag har tagit det lugnt i helgen som var och de närmaste dagarna. Men imorgon kväll är det slut på att sitta hemma och krya på mig för då är det dags för ännu en skiva! 
Snart är det dags för DH och sen fortsätter jag spendera kvällen framför tv:n för imorgon är det back to work som gäller. 


Låt drömmen bli det verkliga livet

Är det någonting jag har lärt mig att älska så är det sponta ögonblick i livet. Visst så älskar jag att planera in saker i min kalender bara för att få någon ordning på livet och ha något att se fram emot. Men det slår nog inte känslan när ens dag får en överraskande vändning eller något annat överraskande sker, litet som stort. Saker man inte är med om dagligen så att säga. Men om dessa saker hade skett dagligen hade man nog inte uppskattat det lika mycket eftersom det hade tillhört vilken tråkig vardag som helst. Så jag är tacksam för det få tillfällen som man väl får, och jag försöker flitigt ta vara på var och ett. 

Ja det är alltid någon form av viktiga eller onödiga frågor som snurrar i skallen på mig som jag tar upp här i bloggen. Men ibland vill jag bara förmedla en känsla som inte ryms i ett ord och då kan det bli lite som här ovan. En text som man undrar var poängen med det hela är. Men på något plan hoppas jag att ni får upp ögonen och jag vill att ni ska våga och låta världen ta er med storm. Sluta fokusera på det tråkiga i livet och försök förstå att livet har mer att ge än onödiga bråk som tär på alla olika sorters relationer. Lev livet på det viset du drömmer om hur det skulle kunna vara. Tänk bara hur lycklig du skulle kunna vara?  


Underbart

Idag är jag ledig och njuter verkligen av ledigheten. Och en så länge har dagen bjudit på en spontan promenad tillsammans med Emlan och sen har jag även tryckt i mig en hel del kladdkaka. Det är det som är så skönt med lediga dagar, ingen stress och man kan göra vad man vill när man vill.
Livet leker och sommaren är på väg, UNDERBART!


Sweet dreams

Idag har jag jobbat mellan 11:00-17:00 sedan bar det av hemåt för att grilla då även Emmy var med. Det var gott att få trycka i sig årets första majskolv, I löööv it.

Ja vad ska man säga om helgen. Jag hade bestämt mig att ta en lugn helg och så blev det. Men jag har hunnit jobba och varit med vänner. Så för att fatta mig kort har det varit en super mysig helg som var välbehövlig!

Tiden går fort när man har roligt

Igår kväll var jag i stan tillsammans med bästa Emmy och Rebecka, vi hade det mycket trevligt och åt middag. Tanken var att vi skulle se på bio men ångrade oss ganska snabbt och vi valde att gå och sätta oss och ta en cider istället.

Men det var gårdagen så här såg denna dag ut; Det började med att jag jobbade öppning/stängning på MQ och efter jobbet tog jag tåget in till stan och mötte upp Emelie och vi åt på det gamla hederliga stället och efter det satte vi oss och fikade. 

Men nu är det dags att krama kudden eftersom imorgon står jobb som proi ett.

Solen tittar fram och känslan av att livet leker sätter fart

Om ca en timme ska jag fara till frissan och fixa håret, det kommer inte bli någon billig historia. Annars var det planer på att simma idag, men förkylningen sitter i och är nästan värre än någonsin så bangar på det. Istället tänker jag åka hem till Sanna och Päron och få smaka på en av hennes utsökt bullar som hon har bakat.  

Sounds like a nightmare to me

Dagen i all ära har jag spenderat hemma på skalv. 12. Det började med att jag frågade Susanne om vi skulle dricka en kopp eftermiddags te och nu är jag hemma hela 9 timmar senare liksom. Finns inte så mycket mer att tillägga, jag är faktiskt lite trött och känner att jag har redan fått allt sagt. Men imorgon är jag på hugget igen, och jag vet att jag kommer ha 1000 frågor som snurrar i mitt huvud. Så morgon dagen är en helt vanlig dag i Malins värld.

Förresten min värsta mardröm borde egentligen vara att jag blev stum. Jag hade gått under om jag inte skulle kunna babbla på om allt och ingenting. Och visst man kan skriva, men jag får skrivkramp efter bara en halvtimme av non-stop skrivande liksom. Men nu får vi hoppas att den dagen aldrig kommer!!! 

Nu ska jag borsta tänderna och INTE tvätta av sminket. Fy fan vad skönt det är ibland att bara slippa den lilla proceduren!



Tiden går så fort, snart kommer jag vakna upp och har redan fyllt 30.
HJÄLP!

 

spontana ögonblick

Det blev ingen tripp till Bro. Istället blev det en tripp till stinsen med Jessica och Susanne och den enda personen som hittade någonting var jag. Jag fick med mig en tröja från Gina och en klösbräda till Keso. Lyckad shoppingrunda? Men jag var ändå inte ute efter något speciellt men vi fick i oss en fika i alla fall och för min del blev det en kopp te och varm äppelpaj. Är det något jag inte får nog av är det äppelpaj!

Ikväll är jag nog inte den enda tjejen som sitter bänkad framför tv:n.  

En kopp te + en toast hade suttit fint!

Idag bär det av till Bro för att simma, kanske inte det smartaste draget när man är sjuk men det är inte ofta jag kan hänga med så får väl passa på nu när jag är ledig. För övrigt är min hjärna lika tom som vårat kylskåp. Jag grymt hungrig, men vi har aldrig något att äta till lunch, bara bröd men jag får inte äta mer än 2 brödskivor om dagen eftersom min mage är cp. 
Som ni märker har jag inte mycket att tillägga, så det är lika bra att säga adjö (i alla fall för stunden!)
 


intresse-klubben antecknar

Hej alla trötta. Själv är jag trött och matt i hela kroppen men jag är inte tillräckligt trött för att kunna sova, plus att jag har rethosta som gör att jag hostar så fort jag håller på att somna, så fort jag slappnar av. Och idag på jobbet så kände jag hur det kliade i halsen och försökte liksom hosta så där lite försiktigt eftersom jag hade en kund som jag höll på att hjälpa vid kassan. Och helt plötsligt sätter tårkanalen igång och tårarna rinner och jag får inte stopp på skiten och försökte dra handen under ögonen för att torka bort tårarna men det vägrade sluta. Men så fort kunden försvann ut ur butiken slutade det, SÅ KLART! Haha det måste sett konstigt ut, men jag bad om ursäkt och skyllde på att jag hade någon form av allergi.

Aja, så uttråkad är jag! Nu ska jag göra ett 3:dje försök att somna!



Vardags-lyx

Idag har jag jobbat i 3 timmar och efter det mötte jag upp Jessica och vi åkte hela vägen till Kista för att äta middag. Det var så sjukt gott, så det var absolut värt det på alla sätt och vis!
Jag är fortfarande inte frisk så det ska bli skönt med en mysig kväll i sängen ikväll igen.

Idag fyller även min älskade hund år, hon fyller hela 10 år idag! Fy vad tiden går fort, men jag hoppas hon lever i 10 år till!


Ingen vanlig bakis-dag

Dagen så här efter brukar ju inte ha så mycket att ge. Men vaknade av en gullig liten inbjudan om att få dela min dag av illamående och huvudvärk tillsammans med Emmy, så det har jag gjort mest hela dagen.  Vi mötte även upp Sabina och satte oss på donken och åt en del onyttiga saker och pratade om allt och ingenting i ca 4 timmar?! Det påminnde mig om gamla tider då det nästan var en rutin!

Ikväll ska jag se på tv och mysa lite så där lagom under ett varmt täcke kanske med en kopp te på det också!

TAGGA TILL!!!

Ikväll ska vi fira Emlan som fyllde år i veckan, jag är sjukt taggad och jag tror att det blir en toppen kväll! Vi har alltid lika roligt ihop så jag kan nästan garantera att det blir skoj!
Förhoppningsvis kommer några fler tjejer jag känner förbi också och delar en kul kväll tillsammans med oss?! Men men vi får se var kvällen för oss annars får jag önska er andra som inte ska ut ikväll att ni får en härlig lördag kväll ni med!

Take care!

Utan dig är alla kalla

Det är inte många som vet hur det känns att se den personen man älskar mest i hela världen liggandes död på ett bord på bårhuset. Det bryter ens hjärta i tusen bitar som aldrig kommer att växa ihop igen. De säger att tiden läker alla sår men även om det har gått ett halvår idag sedan olyckan så känns det som att tiden har stått stilla. Jag minns den där dagen, sista gången jag såg din kropp. Iskall, ihop sjunken och livlös. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det i mitt liv, i alla fall inte i ett så tidigt skede. Jag minns allt från den dagen, lukten, synen och känslan. Känslan av illamående, chock, sorg, ilska och oförstående av allt som hänt. Det kändes långt ifrån verkligt. 

Men även om det hemska minnet finns, så har jag tusen FINA minnen av personen Du var och det är något som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Jag kommer minnas dig så länge jag lever, Du är en del av mig. Du har gjort mig till den jag är idag och jag är dig för evigt tacksam. 

Jesper, du finns i mitt hjärta och jag älskar dig djupt.





Miss Positive

Min dröm är att förändra världen. Jag vill ge världen värme och glädje och jag hoppas att jag någon gång kommer komma på hur jag ska lyckas med detta. Egentligen borde vi göra som i den där fimlen "Pay it forward". Man måste inte göra något mega stort som berör alla, huvudsaken är att man i alla fall når fram till en! Vi alla borde ha det liggandes i tankarna någonstans.

Ikväll är det Grey's anatomy tyvärr har jag inget sällskap ikväll nu när jag är som mest sällskapssjuk.  Men jag känner mig så lycklig precis i detta ögonblicket, det känns skönt i alla fall på alla sätt och vis. Jag älskar när jag känner ett lyckorus som strålar i min kropp. Även om det aldrig består men det är så skönt när man väl har de där få sekunderna av glädje och man är så tacksam för allt man har.

Jag älskar positiva ögonblick!



Oavsett om jag är dyngrak eller nykter;D

Dagens påhitt

Under dagen har jag inte gjort mycket vettigt förutom att jobbat i 3 timmar. Sen helt ur det blå ringde min lilla telefon och det var Jessica som ville ta en promenad så det gjorde vi. Det är hälsosamt att gå ut och gå och njuta av vädret samtidigt som vi pratade om livets goda och onda ting. 

Party, Party

Jag har blivit MEGA förskyld men det stoppar inte mig. På torsdag är det studentskiva och på lördag ska vi ut och fira Emlan som fyller 19 år idag. Jag hade i alla fall en vit helg i påsk så det känns ganska bra och okej att gå ut igen.
Men måste bara tillägga att jag ser fram emot sommaren precis som alla andra också säkert gör. Men nu är det inte långt kvar innan sommarkläderna åker på och vi alla går runt med solbrända ben, can't wait!


Tankarna flödar

Personer som känner mig måste väl ändå tycka att jag är en som en öppen bok. Det är ingen som måste fråga hur jag mår utan om jag är glad eller ledsen så ringer jag upp och säger det till den person jag känner för att prata med. Jag trivs med att vara öppen och att slippa hålla saker inne. Det är inte så jag försöker lägga min börda på folk för det gör jag inte men jag behöver bara prata av mig emellan åt. Jag trivs med mig själv, jag känner mig trygg med personen jag har blivit. Men folk har börja säga åt mig att  det kanske inte är så bra att vara så öppen som jag är. Kanske är det bra att ha hemligheter? Blir jag tråkig och ointressant för att jag inte har något mer att erbjuda än det jag säger till alla? 
Livet är komplicerat och jag tycker bara att jag är ärlig mot mig själv och andra och vill därför inte hålla saker inne. Jag tror att alla skulle må bättre om dom kände att de hade trygga vänner att öppna sig för. Man kan lära sig mycket från andra och få många bra råd. Men det gäller att inte glömma vad man själv står för och hur var och en väljer att leva sitt liv för det valet ligger ändå i var och ens egna händer. Man själv är den enda som bestämmer vad som är rätt för en själv så glöm aldrig det.


Vem har tid att ödsla tid inomhus?

Dagen har varit så himla skön. Jag, pappa och hunden åkte över till familjen Jurefors och tog med Inga på en promenad som varade i en timme. På vägen hem springer en hund emot oss och jag stoppar den innan Sabina får tag i den. Och då visade det sig att det var Rebeckas mormors hund så det var ju trevligt att få träffa på henne igen också. Efter det fortsatte vi hem till Jurefors och vi slog oss ner på deras balkong och fikade i solskenet, riktigt avslappnande och härligt. Precis som man vill att söndagar ska vara!

Men vem har tid att ödlsa tid inomhus framför datorn en dag som denna? Så hej då så länge!


Unforgettable

Under dagen har jag hållt hus på MQ. Sedan bar det av hemåt för att grilla för första gången i år och det  smakade mums, kan jag då tala om. Efter middagen hade mamma köpt efterrätt till mig som jag tröck i mig lite fort för att sedan komma och störa familjen Johansson mitt i middagen. Men det stoppade inte mig, jag tog en stol och slog mig ner runt bordet och där har jag varit fram tills nu. Det var en stilsam och trevlig påskhelg, precis vad jag behövde!

Imorgon är det en ny dag och vad som helst kan hända! 


only you

Ibland önskar jag att livet hade mer att ge.

Myspys på högsta nivå

Dagen var perfekt! Sovmorgon, strålande sol och trevligt sällskap. Först var jag förbi hemma hos Anders en snabbis och hann även träffa Frida. Sedan begav jag och Anders oss till Bro för att spana in Sanna och Pärons lägenhet. Jag hade med mig kladdkaka som jag bjöd på och sedan bestämmde vi oss för att ta en promenad i värmen där vi mötte upp Ellinor. Timmarna gick sedan bar det av till Görvälns slott för att grilla lite och ha det mysigt på ett berg och det tillsammans med Ellinor, Emmy, Rebecka, Sabina, Carro och Amanda. Så visst har jag hunnit med en del idag?!

Jag tackar då er alla för en underbar dag! Nu är det dags att krama kudden eftersom imorn är det jobb som står som prio ett! Glad Påsk vill jag även önska er!

Bla bla bla

Dagen är nästan över, inget viktigt har jag fått gjort. Bara mitt lilla besök hos psykologen som varade en timme, men mycket annat har jag inte gjort. En skön slapp dag helt enkelt. Nu har jag inte mycket mer att tillägga förutom att jag ser fram emot morgondagen. Då bär jag mig av till Bro för att se Sanna och Rikards lägenhet och sist men inte minst deras lilla kissemiss! Sen om det blir bra väder kommer jag och några tjejkompisar träffas och grilla korv och lite sånt mysigt på ett berg här i närheten. Så håller tummarna för att det blir toppen väder! See you soon!

20-års kris!

Åsså HJÄLP! Cykel-byxan är tillbaka, det var liksom mitt favo-plagg i ettan-trea. Jag är typ tusen år gamal bara för detta. Kan ni förstå att kläderna vi bar som små skitungar är tillbaka? Nu är det slut på det roliga, vi har upplevt allt! Som Emmy sa, nu är det bara att ställa fram rullatorn och förbereda oss på ett liv efter döden. Gaaah, är det någon mer än jag som känner mig gammal?! 

Tankeställare

Imorgon har jag bara en sak på min "to-do-list" och det är ett väl behövligt möte hos psykologen. Jag har  tusen saker på hjärtat som jag måste få ur mitt system. Egentligen borde alla ta sig tiden att gå till en psykolog, livet är ingen lätt match och vi alla skulle behöva en knuff i rätt rikttning ibland.

Men idag har jag bara varit på en promenad tillsammans med Emmy och gullisnuttan och den varade i hela 2 timmar, så vi har fått mycket sagt. Jag älskar att bara prata och prata! Jag kan mala på i flera timmar, det är tur att mina vänner har så väl fungerande öron som orkar lyssna på allt jag har att säga!

Fint!

Det finaste som finns är program om djurräddning i alla dess slag!

Snacka om att göra en god gärning på jobbet. Jag skulle absolut kunna ägna mitt liv åt djurräddning!

Dilemma! I don't know what to do?

Dagen har spenderats i stan tillsammans med Emmy och Sabina, det var väldigt trevligt. Vi strosade runt i många timmar och åt god mat och vi satt även en stund i solen där jag åt varm äppelpaj och drack te. Men mycket shopping blev det inte för min del jag hittade bara en sak men det var nog lika bra, jag måste hålla hårt i pengarna den här månaden.
Men är det bra väder har vi lite planer för veckan också, det ser jag mycket fram emot, så hoppas vi har turen på vår sida och dröm-vädret håller i sig.
Det här får vara nog för stunden, tacke care!


För mycket fritid?


Hur känner du dig just nu? Äcklad


Vem är den roligaste människan du känner?
Emmy måste jag nog säga, hon säger så roliga saker, haha!


Gillar du att slåss?
No way, det verkar göra så ont!

Sparare eller slösare? Sparare


Din drömväska?
Eh...jag har ingen


Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Blondinernas skrik från Wipeout tävlingen


Ditt favorit svärord?
helvetes jävla piss, brukar hoppa ur min mun när något går fel.


Pålägg som gäller?
Bregott och inget annat är godkänt!!! 


Tatueringar, piercingar?
Ja, jag har en av varje;/


Vad känner du för distansförhållande?
Det tror jag absolut inte på, fast iförsig gick jag igenom något liknande när Jesper var i lumpen. Men vi hade ju ett mål att se ifram emot och det var ju hans hemkomst och varje gång han åkte iväg var det bara kortare tid kvar tills det hela var över.


Gillar du att vara själv?
Nej, är det något jag avskyr är det att umågs med mig själv. Jag älskar att prata och att kommunicera med sig själv är ingen hit!


Vad har du lärt dig från dina tidigare förhållanden?
Att jag hade ett underbart förhållande som verkar vara sällsynt i samhället, TYVÄRR!


Vad tycker du om droger?
Det är tragiskt problem som är vanligare än vad man tror.  Alla känner och vet en eller fler som håller på. Det är läskigt hur nära det finns att få tag på och att alla börjar i en tidig ålder är bara skrämmande!


JAG = OTUR

Ibland undrar jag vart mitt liv är påväg, det rasar med hög fart. Jag försöker ständigt vara positiv men när jag tänker efter har jag inte mycket att le åt. Ingen pojkvän, inget körtkort och jag kan inte äta bröd som jag älskar så mycket utan att min mage sväller så det ser ut som om jag är gravid i 5 månaden. Så fort jag ska göra något roligt som att resa och liknande blir jag sjuk. Men något jag är glad över att jag har mina vänner och min familj, och jag värdesätter dom alla väldigt högt. Men om något mer tragiskt händer kommer jag bryta samman. Allt jag önskar är att få lite medvind, så jag kan överleva i den här hård världen. Just nu lever jag bara i ett ständigt mörker. 

Yummi

Jag måste bara tillägga att jag har fått en riktig hang-up på morötter, jag äter 2-3 dagligen. Dom är riktigt goda och smakrika, det verkar vara är en perfekt morot-säsong nu, så passa på!

Just another sunday

Idag är det bara en helt vanlig söndag för min del. Jag har inga som helst planer, så jag tänkte se några tv-program som jag har missat under veckan. Det ska bli skönt med en slappdag men inte med mitt bästa samvete eftersom jag skulle VERKLIGEN behöva städa upp röran i mitt rum, men hur kul är det egentligen?
See you later!

Booooooring

Dagen har varit låååång igen. Jag har inte alls mått bra idag men tack och lov fick jag gå tidigare från jobbet för att det inte fanns något att göra. Tanken var att jag skulle hem och vila, men samtidigt jag lägger mig i soffan kommer syster+ familj över, så det blev allt annat än en lugn eftermiddag. Och nu är kl åtta, det betyder Robinsson och egentligen skulle jag även träffat människor ikväll men bangar ut för jag orkar bara inte röra mig.
 Så rolig är jag/ har jag en lördagskväll, men jag lyssnar på den inre människan i mig och stannar hemma helt enkelt.

TAGGA TILL

Tanken var middag hemma hos Anders med Sanna och Rikrad, men lilla Anders blev sjuk så nu blir det en ute kväll i Jakan som alltid. Den här gången tillsammans med Emlan, Emelies syster Alexandra och Jossan. Det blir nog grymt, det är ju vad man gör det till liksom. Ha en toppen kväll alla där ute det ska i alla fall jag ha!
Cioa!

I'm beat!

Jag är helt slut efter en lååång dag på jobbet. Men natten var toppen och jag hade det grymt kul, jag är så glad att jag gick och att inget stoppade mig. Nästa skiva blir nog Emmy's, den ser jag också fram emot. Imorgon är det ännu en hel dag på jobbet men efter det hoppas jag att det blir middag i Kungsängen tillsammans med mina vänner Sanna, Rikard och Anders. Det var ett bra tag sedan vi träffades, så det är på tiden. 

Nu ska jag helt otroligt nog gå och sova, I'm beat!

I need a distraction

Det finns nog ingen som missat det underbara vädret vi bjuds på idag, men tyvärr kan inte ens en promenad i solen få mig på bättre humör. Jag hoppas mamma kommer hem snart så jag slipper sitta ensam med mina tankar, de äter upp mig inifrån och ut och gör mig galen.


RSS 2.0