to do-list

Jag har börjat fundera mycket på nyår, jag tror faktiskt att det är tack vare Sanna som skriver om hur hon, Päron, Elli och Storre vill åka till Paris eller London. Det låter faktiskt jätte mysigt, jag skulle också vilja göra något storslaget på nyår, något som inte hör till vanligheten. Men i år tror jag iaf att jag och Jesper ska vara med varandra eftersom vi inte var de förra året men vi får väl se vart vi blir bjudna.
Men det är inte bara det jag tänker på utan även nyårslöften.
I år ska min lista se ut så här:

* Fixa drömkroppen (men vilken tjej har inte den på listan?)
* Skaffa det där satans körkortet innan 2010, senast!
* Hitta ett mån-fre jobb
* Skaffa en ny frisyr eller hårfärg
* Lära mig gå i klackar

Det får räcka än så länge, men jag kommer nog hitta på en massa nytt ju närmare vi kommer. Det är liksom oktober och jag tänker redan på nyår?

nu är det klippt!

Jaha då var det klippt! Allt min hår är borta, nej så farligt är det inte men det växer ut igen, tack och lov! Jag har haft samma frisyr i samma längd sen i 8:an, så det är egentligen dags för lite förändring men jag känner mig trygg med mycket hår, min självkänsla sitter i håret och det är därför det är så svårt att förändra det. Men jag skulle både vilja testa en ny färg eller en ny frisyr men jag vågar inte, jag vill kunna gömma mig bakom håret, det ska inte vara så mycket fokus på ansiktet liksom, det är därför det är så jobbigt att ha uppsatt också. Jag vet att det låter jätte löjligt men det är sanningen bakom varför jag avskyr att gå till frissan. Det sköna med det hela är iaf att det är fräscht och inte alls lika trasigt och slitet nu!

kommer jag få ett tredje jobb?

Annars så är detta min lediga dag, och jag har fått ett samtal från min systers chef som sa att hon vill att jag ska komma på en arbetsinterjuv på fredag kl 13. Men jag vet inte ens vad jobbet gäller eller vad jag ska dit och göra, det enda jag vet är att det är ett kontorsjobb och jag har ju velat testa på det länge nu så jag är ganska spänd inför fredag, men som sagt jag ska inte ha höga förväntningar eftersom det är många som söker. Så på fredag följer Johanna med mig så snäll som hon är för no way att jag kommer att hitta dit själv, och efteråt ska vi shoppa-loss, yeehaa! Im locking forwad to it!

time is running by

Guu vad tiden går fort, men snart måste jag sluta tjata om det, känns som att det är det enda jag har i tankarna. Men iaf, nu har det börja snackas om allas studentskivor igen, det känns inte länge sedan jag tog studenten och snart så är vi där igen. Usch tiden går så ruggigt fort. Snart sitter vi alla där med grått hår och en dålig höft, blääää vad deprimerande det låter. Så sitt inte inne mina vänner ut och lev livet medans ni kan, jag önskar bara att jag kunde lyssna mer på de orden och inte jobba bort min ungdom! Take care, it's time to sleep! 

livet är för kort

Jag är redo för något nytt. Jag skulle bara vilja ta alla mina vänner och alla som jag känner och förflytta oss någonstans i världen där det jämt är solsken och där vi alla är glada. Inga negativa människor ska finnas inom 3000 mil och bara ha det toppen och njuta av livet. Tyvärr kan inte det ske, så jag får drömma mig bort i tankarna och kanske en dag far jag ut i vida världen och lever så som jag önskar. Men jag är ingen sådan person som vågar göra något storsslaget och bara lämna er alla här hemma, men någon dag hoppas jag verkligen att jag gör något för min egen skull som gör mig lycklig. Jag ska bara komma på vad? 


gör jag annat än jobbar?

Jag vaknade nyss av att telefonen ringde så det blir ingen ledig fredag iaf, jag måste jobba kväll på OKQ8 så slutar kl 22:15 idag.Tråkigt men sant, så på måndag har jag jobbat 6 dagar i rad som vanligt. Och på min lediga dag på tisdag så ska jag till frissan tidigt på morgonen så tyvärr ingen sovmorgon. Men aja dags att göra sig klar, jag börjar ju strax!

nöjd

Idag är det löning som säkert ingen har missat, själv vart jag glatt överraskad! Men jag är ju en sådan som sparar, jag lägger gärna mina pengar på hög och älskar när dom växer. Därför blir jag lite snål när det gäller mina sparade pengar. Men jag har en viss summa på konto-kortet som jag inte är rädd för att spendera så jag vet hur man lever också, so dont worry!

Jaha helgen ser rätt tråkig ut, bara jobb heeeeeela lååååånga helgen, men då blir jag glad nästa löning istället;D Men jag kommer nog på ett sätt att piffa upp helgen lite iaf!  Vi ses!


min nya passion?

Igår hände det något stort...... jag lagade mat för första gången i mitt liv (asså själv), det blev turkisk gryta. Det var helt sjukt gott och jätte starkt eftersom jag använde färsk chili. Ah juste, jag ska börja ett nyttigare liv, jag ska inte äta chips varje dag och sen har jag bytt ut ljust bröd mot mörkt så det är ett framsteg och idag till lunch blev det 3 mandariner, 2 morötter och en mörk fralla fylld med nötter och andra nyttigheter och till detta drack jag vatten. Så det ska jag fortsätta med, sen har jag börjat drömma mycket om mat, min egen mat asså med eget recept. Så jag börjar bli lite intresserad att pröva något nytt när det gäller mat.

Så detta är stora framsteg om man tänker på hur kräsen jag är egentligen och hur jag har levt på samma 7 maträtter hela mitt liv.

Någon som har lust och ha filmkväll i helgen?

impuls-köp

Igår köpte vi en fin liten möbel på Ikea som Jesper var gullig och montera ihop, så idag har jag städat garderoben. Jag upptäckte också att det är dags för en storstädning, det vill säga att jag ska bestäma vad ska jag ha kvar och vad jag ska skänka bort.

Det blev bättre än jag trodde, eftersom det är ett sådant litet rum men nu matchar den med min nya sängstomme så det kommer bli bra om jag flyttar hemifrån någon gång.



 

time

Tiden bara springer förbi. Det jag tycker känns som en vecka sedan är helt enkelt flera månader sedan. Troligen beror detta på att när man jobbar hinner man inte med att veta vilken dag det är eller hur många veckor som går, men jag kan inte sluta undra, är det så här det alltid kommer att vara nu? Kommer jag jobba bort mitt liv precis som alla andra? Usch, det låter jävligt deprimerande!

jag tror jag tänker för mycket

Idag tog jag en sovmorgon till kl 11, det är helt underbart att bara få vakna upp av sig själv istället för att vakna till den där fruktansvärda väckarklockan. Annars har jag fortfarande kramp i magen, jag tror seriöst att det är stressmage eller något sånt, så fy och blä!

Föresten har jag laddat ner min första film någonsin, det stog att det skulle ta 12 dagar men det tog bara 1 dag haha. Jag måste helt enkelt valt fel eftersom det tog sån himla lång tid. Men men jag får lära mig mer om nedladdning senare!
Nu är det dags för en dusch, sen kommer mamma och då ska vi äta middag och sen bär det av till Bro för att festa hemma hos Amanda. Sen kanske Roy tittar förbi också, så det ser jag fram emot!

Take care!

vi syns på lördag

Jaha arbetsförmedlingen suger helt enkelt, orkar inte med den skiten. Och sen får jag nog ta tillbaka mitt förra inlägg om MQ. Jag kommer jobba kvar där en stund till, typ 2-3 dagar i veckan, sen hoppas jag att jag kommer få komma in lite mer på OKQ8. Men jag skulle vilja ha ett måndag-fredags jobb det är så himla jobbigt att jobba helger, men aja just nu kan jag inte göra så mycket mer.

Idag är min första lediga dag efter 6 st låååååååånga arbetsdagar. Så idag ska jag slappa en hel del men imorgon ska jag åka till Bro för att vara en del av Amandas lilla hemmafest och jag tror till och med vi ska äta middag tillsammans så det kommer bli nice!

Men detta skulle jag vilja hinna med under mina 5 lediga dagar:
x Fika med Sanna
x Klippa mig
x Färga håret
x Plugga teori
x Och bara ta det lugnt


nu mår jag genast mycket bättre

Skadeglädjen är den sanna glädjen, sägs det. Men brukar sällan känna så men idag är det så jävla sant! Haha in your face!
Jag tror de kommer ångra sig att de gjorde sig av med mig sen. Men förhoppningsvis har jag det så jävla mycket bättre då så jag inte ens tänker tanken på att komma tillbaka!

Så önska mig lycka till på arbetsförmedlingen på tisdag, tyvärr är arbetslösheten väldigt stor just nu men jag hoppas och tror på mig själv och att jag kommer lyckas hitta något om jag kämpar tillräckligt mycket!


sitter och tänker tillbaks på gamla minnen




I'm lucky I'm in love with my bestfriend

that's the way i like it

Hej mina vänner. Tyvärr har jag inget intressant att säga, men jag babblar på ändå!

Igår så sa killen på AF att jag inte skulle försova mig och ja sa givetvis nej nej det händer aldrig, men tro på fan det är exakt det jag gör. Mamma kommer in rusande kl 10 och frågar varför jag inte har åkt. Rätt typiskt, men jag ringde upp och bad om ursäkt och fick pallra mig dit lite senare på dagen så det var ju tur. Men tyvärr fick jag inte mitt möte idag utan ska dit igen den 16 sep.

Så därför har jag inget att uppdatera er med, hela dagen har jag och Sabina varit ensamna och sovit och ätit godis och chips. Guuu vad jag älskar att bara ligga hemma när man känner att man behöver det och bara tänka på sig själv, man blir så lugn och känner sig så avslappnad. Alla ska ut på krogen ikväll (såklart det är ju fredag) men jag går emot strömen och ligger hemma en stund till och lägger mig tidigt för att orka med morgondagen på jobbet.

That's my day, så jag har inget mer att säga så nu slår jag på tv:n igen. Drick er redlösa ikväll och ha en toppen kväll!


när en dörr stängs öppnas en annan

Idag har jag haft en dag med blandade känslor. Men jag fick en perfekt avslutning på dagen iaf och det tack vare Johanna, Manda, Jossan och Blotzki. Sen kanske shoppandet bidrog till lite också;D jag måste nästan fotografera det jag fick med mig hem för jag är väldigt glad över mina fynd. Men imorgon är en ny dag och det börjar tidigt med ett möte på arbetsförmedlingen kl kvart i 9, sen vet jag att jag ska ut med hunden, men sen får vi se var dagen för mig. 

Mer än så vill jag inte utveckla just nu men jag återkommer igen imorgon. Sleep tight!

det känns

Ja ni alla vet ju hur jag mår för tillfället när det gäller en vis del i mitt liv. Men på torsdag tar jag mig i kragen och försöker hitta något som passar mig bättre. Men som man säger av allt ont kommer något gott, så jag ser ljust på framtiden trots mina motgångar!

Men imorgon har jag fullt upp, på morgonen ska jag besöka min lilla mormor, fy vad jag ska skämmas så länge sedan var det vi sågs. Sen arbetsförmedlingen sedan utvecklingssamtal på MQ och till sist men inte minst så ska jag träffa Johanna, Manda och Jossan då vi ska till kista och ha det mysigt. Det kommer bli höjdpunkten i veckan;D

Vi ses!

home sweet home

Hemma igen! Men det vet nog de flesta av er. Det var iaf helt underbart, och jag skulle gärna velat vara kvar. Vi hade 30 grader i vattnet, 27 i poolen och 33 i luften. Vi bodde på ett jätte fint hotell men vi var i stan på kvällarna där vi testade nya maträtter och såg nya platser. Sedan fick vi några vänner en turk med namn Ogur och sen hans norska flickvän Marlene, så dom var med oss nästan varje dag och de visade oss runt och så hade vi roligt tillsammans.

Men nu har mitt schema börjat så jag jobbar från och med imorgon igen. Det ska bli skönt med fasta tider och veckor så man har lite koll. 

Nu har jag mycket att göra som vanligt så vi ses!
 

RSS 2.0