jag var bara tvungen

image168

Söta!

taggad till max!

Jag äääääääääääääälskar solen, men nu har den gått i moln tråkigt nog. Hoppas den kommer tillbaka snarast för ikväll har jag lust att bara åka in till stan och sätta mig på någon uteservering för att dricka och äta gott. Hmm någon som är sugen? Men men vi får se vad kvällen har att bjuda på. Nu snart kommer mamma hem från jobbet så då ska vi handla mat och jag ska sola lite. Vi får se vad klockan blir när jag kommer tillbaka. Ha en underbar dag alla mina vänner!


image167

my day

Nu är jag klar med alla prov, jag har tömt skåpet och lämnat tillbaka alla böcker, det enda som återstår nu är att ta studenten! Så egentligen behöver jag inte komma alls, men det finns nog en del saker som vi i klassen ska göra så det blir väl av att man går dit ändå 

Idag är det verkligen kanon väder, jag har försökt att vara ute hela dagen men jag orkar knappt på grund utav värmen. Men jag pressar så gott jag kan. Ikväll blir det nog en tripp i lastbilen så jag kan hålla Jesper sällskap under tiden han kör.

Nu har jag inte tid med detta nu ska jag ut igen!

Jag är glad, så låt mig vara det

Varför fokusera på det dåliga när man kan fokusera på det bra?


Jag har hittat så många nya vänner, och jag trivs verkligen i deras sällskap. Det sorgliga är att jag inte öppnade ögonen tidagare och insett att jag har så många vänner som jag har kallat bekanta eller klasskamrater förut. Nu är det ändring på det. Jag har haft tid att umgås med var och en av dom på tu man hand och vi har kunnat prata om allt. Jag ringer dom precis när jag vill och de ringer mig. Jag trivs verkligen med mitt nya öppna jag!

Ni vet vilka ni är så ta åt er! Jag är så tacksam för att jag har er men ni ska veta att jag finns här för er med. Ni har fått mig att inse vad som är viktigt och inte. Ni har hjälpt mig att hitta mig själv. Ni har förändrat mig till det bättre. Det är allt tack vare er så det enda jag kan säga är TUSEN TACK! Ni är underbara!

Jag hoppas också att ni ser förändringen som har skett men det tror jag, jag får höra hela tiden hur den nya Malin är bättre än den gamla. Ni verkar trivas i mitt sällskap lika mycket som jag trivs i erat. Men glöm aldrig var era hjärtan sitter och ta hand om er!


my day

Hej bloggen, det var ett tag sedan men nu är jag här. Jag har fullt upp som vanligt. Jag var hos doktorn och han sa åt mig att jag MÅSTE börja träna annars är det kört när jag kommer upp i 30års åldern, så nu försöker jag vända om mitt liv lite till och här med börja träna, haha. Det låter som ett skämt men jag har inget val!
Nu måste jag kila men jag kommer tillbaka så snart jag kan!

Ta hand om er allihopa!

update

Igår åkte jag till skolan för att skriva prov men det blev aldrig av, timmarna gick och det enda vi gjorde var att snacka skit. Runt kl tre bestämde sig jag och Roy för att åka in till stan för att äta och kolla på studentkläder. Men vi hittade inte allt vi sökte så vi måste åka nu i veckan igen, haha. Efter det kom Jesper och hämtade upp mig och sen for vi vidare till Solna där Johanna hade en modevisning. Det var ganska mycket folk och det fanns till och med stolar med mitt namn på. Modevisningen var riktigt lyckad och den där Johanna kan verkligen sy så grattis gumman! Jag hoppas jag får se flera modevisningar gjorda av dig! 

Nu har jag jobbat, vart hos syrran en snabbis och nu ska jag vidare hem till Johanna för att äta middag och träffa lite folk. Ska bli riktigt mysigt. Jag ska grilla fläskfile och majskolvar så det blir en favorit i repris eftersom jag åt det igår också.

Och sen på söndag är det dags för en till lägenhetsvisning.  

Dagen jag aldrig trodde skulle komma

Idag var en dag fylld med sorg och många tårar fälldes. Det var det finaste sättet man kan tänka sig att hedra en sån underbar person. Begravningen var väldigt personlig och fin med solsken, fin sång, många blommor och en vit kista. Hela gräsmattan var fylld av människor som visar sitt stöd till familjen och sin sorg för det hemska som har hänt. Men vi som fortfarande är i livet ska vara glada att vi fick ta del av Roberts liv och att vi fick en chans att lära känna honom. 

Robert, jag tänker på dig varje dag och du ska veta hur saknad du är av alla de människor du har lämnat kvar här på jorden. På många sätt tror jag att du var klistret i mångas sällskap. Men nu har du gjort ditt och vi kommer aldrig att glöma dig. Ta hand om dig och sov gott.


vågat

Idag på jakansstation satt jag och väntade på tåget och då sätter sig en kille brevid mig. Sen kliver jag på tåget och går av och står i rulltrappan. Då jag känner någon som knackar mig på axeln och jag vänder mig om och tittar ner och det enda jag ser är en kille som ger mig en lapp och springer sedan upp för rulltrappan. Och av ren reflex säger jag "Tack". Jag trodde typ att jag hade tappat lappen eller så, men då har killen skrivit ner sitt mobilnummer. Så i ca en halvtimme har han och jag suttit nära varandra till och med delat bänk och han har inte tittat på mig eller något alls och sedan ger han mig en lapp och springer där ifrån. Jag har ingen aning om hur han ser ut dessutom eftersom jag inte hann se något annat än hans bakdel haha. 
Det var väldigt modigt gjort men jag märkte att han var nervös, men han ska ha tummen upp bara för att han vågade! 


pappa


Som ni flesta vet har man pappa fått en tumör på ena lungan och det fick vi reda på för ca 3 veckor sedan. Men under tiden vi väntar på att få ett provsvar från läkarna fall om tumören är elakartad eller godartad har han genom gått 5 olika sorters röntgen. Så just nu ligger han på sjukhuset och där har han varit under några timmar, för idag går han igenom den jobbigaste undersökningen av dom alla. Och pga strejken får han inte ens vara helt sövd utan han får bara en massa morfinsprutor. Usch jag tycker så synd om honom och samtidigt som jag ser min mamma som går runt och är orolig varje dag medans pappa gör allt för att hålla sig stark för att inte få oss i familjen oroliga. Men ett framsteg från hennes håll var iaf att hon följde med honom för att förbereda sig inför undersökningen på sjukhuset. Men det jobbigaste med den här processen i sig är att det enda vi kan göra är att vänta i flera veckor på att få ett svar som kan förändra så mycket. Men som sagt man ska inte ta ut olyckan i för väg, jag håller verkligen tummarna!


ovanlig tisdag

Dagen börjar kl tio över 7 efter det bar det av till skolan för att göra sv.nat. den muntliga delen. När det var överstökat delade vi ut pengarna från tiny uf kassan och efter det följde jag med Emelie Bergman hem till sin mamma för att gå ut med hennes hund och för att ta en fika. Runt halv ett snåret hoppar jag på en buss och på den möter jag Roy, Rebecka B och Evelina och då bestämde jag mig för att följa med dom på en tripp i stan. Sen efter att ha strosat runt där ett par timmar hoppar vi på tåget hem och där möter jag upp Johanna. Hon och jag tar bussen direkt till Kista där vi äter mat, snackar och kollar på kläder och efter det blev det bio. Vi såg filmen "what happens in Vegas". Som för övrigt var riktigt lyckad!

Så det var inte vilken tisdag som helst. Jag har hunnit med så himla mycket olika saker. Så det finns bara två ord att säga, TREVLIGT VÄRRE!

Nu måste jag göra ordning mig för sängen ska upp kl 05:30 imorn, HJÄLP!

things to do

Fy fan vad trött jag är. Skolan tar all min energi ifrån mig, jag försöker mitt bästa men det blir bara strunt av det hela. Det är sån fruktansvärd press hela tiden. I för sig har jag har alltid vetat att slutspurten kommer att vara jobbig men det är svårt att acceptera den nu när den väl är här. 

Måndag:Plugga
Tisdag: nat. sv och bio med Johanna
Onsdag: jobb 07:00-10:00, prov och sen nat.eng, plugga
Torsdag: begravning och prov
Fredag: Prov    

Så mycket ska göras på så kort tid, men jag ska kämpa, kämpa kämpa!


update

Helgen var toppen som vanlligt, jag ÄLSKAR verkligen helger. Vardagarna nu för tiden innebär bara stress Jag har gjort mycket skoj som jag inte orkar gå in på nu men jag har iaf varit en hel del med Jesper och hans vänner. Men det negativa måste iaf vara det äckliga regnet.

Men nu sitter jag här utomhus igen och försöker ta vara på solen medans den är här. Jag har inte bestämt mig om jag ska gå till skolan idag eller inte. Men om jag går så är jag bara där i en halvtimme och skriver prov och lite så. Imorgon är svenska nat. så jag har inte tid att sitta här just nu för nu är det tillbaka till verkligeheten som gäller.

det blir bara bättre och bättre

Hej! Vilken toppen dag jag har haft, fick sov morgon och började ca kl 12. Efter det vart det prisutdelning och vi vann! Helt otroligt men så underbart bra. Efter det skrev vi klart våran årsredovnings och efter det fick vi gå hem. Men jag stannade i Jakan för att möta upp Johanna så vi shoppade lite och åt en seeeen lunch och hade det mysigt som vanligt.
Sen när jag klev in innanför dörrren här hemma bemöts jag av en välbekant doft och det var såklart äppelpaj som stog framme som min underbara mamma hade lagat, smarrigt säger jag bara och jag längtar tills jag får sätta tänderna i den.

Och nu sitter jag här i solskenet (inom hus men ändå). Så någon måste hört min bön om att få lite solsken. Nu är det dags att ta hand lite om mig själv och förbereda mig inför kvällen, ha en toppen kväll allihop!

äntligen fredag

Jag vaknade klockan 09:00 och när jag kommer ner ser jag två ungar som sitter och äter fruktost. Så hela morgonen har jag varit barnvakt åt en snäll Fanny och en jävligt busig Stella. Snart bär det av till skolan för att skriva prov. Efter det hoppas jag på att Johanna vill möta upp mig på en fika, vi har försökt hela veckan att träffas men det har inte gått som planerat eftersom vi båda har varit upptagna med annat som t.ex. skolarbeten och jobb! Hon hade velat att vi gick på bio som vi har pratat om ett tag men ikväll passar det sig inte eftersom jag är hundvakt, men förhoppningsvis kan vi få till det så snart som möjligt.

Nu är det dags att klä på sig lite kläder så man inte går naken i kylan. Föresten så saknar jag solsken, jag behöver verkligen den där friska härliga sommar värmen, så kom igen give me sunshine!

loves it

Nu är jag hemma efter en riktigt lyckad kväll! Vi tjejer gjorde riktigt bra ifrån oss, och jag stog till och med ut med att ha klackar i flera timmar så det var en riktig bra övning inför studenten. Vi alla hade lånat fina klänningar och vi inspirerade många till att köpa. Nu ska jag inte vara där förns nästa på onsdag kl 07:00-10:00, så det blir väl till att gå upp klockan 6 men det är det värt.

SOV GOTT nu ska jag plugga!

För övrigt står jag som ett stort frågetecken

Hej gott folk! Nu är jag hemma från en givande dag i skolan...eller inte! Jag trodde inte att jag skulle hinna med att blogga idag men där hade jag fel. Nu är jag hemma i ca 1½ timme sen bär det av till jobbet. Idag blir min första dag på länge och är lite smått nervös, hoppas jag minns allt bara. Jag kommer typ komma hem kl halv 10 eftersom det är öppet extra länge idag. Jag ser fram emot kvällen och alla är taggade så vi får hoppas på att ingenting går fel nu. 

rachel bilson

image165 image166

tankesprid

God morgon! Vilken jävla natt jag har haft, jag har legat vaken och hostat heeeeela natten så jag tog mig en sov morgon idag. Ska bara skriva prov i dag sen åker jag hem och går ut med vovven istället.
Jag måste bara säga att veckorna går så himla fort, jag har verkligen fullt upp varje dag med saker att göra. Och studenten den närmar sig och jag längtar! Jag är verkligen trött på skolan på alla vis, det känns helt dött i skolan och vi har inga viktiga lektioner så nu är jag redo att komma ut i arbetsvärlden istället och tjäna pengar.

Have a nice day!

lyckat

Nu har jag kommit hem från mitt personal möte. Det var trevligt och det bjöds på mat och prat. Vi får välja ut vilka kläder vi vill från butiken som vi ska ha på oss så det känns kul. Nu måste jag bara dit ner för att testa kläder och välja ut vad jag ska ha på mig. Det kommer bli fullt upp på torsdag men det kommer att bli kul. Sen fick jag skjuts hem också så det var väldigt passande och jätte snällt.

Nu ska jag se på DH!

give me

Jag känner ett sug över att köpa nya kläder i alla olika färger. Jag vill inte gå i bara svart och grått längre. Jag vill ha en sån där riktig sommar garaderob med lite av varje. Men nu har jag inte tid med att shoppa så får ta det nån annan gång men nu har jag inte tid att sitta här, ska sminka mig lite sen är jag redo att gå!

full rulle

Idag står högst upp på listan plugga så jag kan skriva mitt jävla prov imorn. Men  förövrigt fokuserar jag mycket på skolan just nu, jag pluggar lite varje dag iaf. Och igår gjorde jag klart näthandel C kursen också. Idag ska jag även jobba en timme, eller det är rättare sagt ett möte om hur vi ska göra på torsdagkväll. Så det ser jag framemot, det blir säkert super trevligt!
Aja nu ska jag ringa en massa samtal och plugga, plugga plugga! Gaaaah!   

mitt liv

Jag känner mig som en ny människa, jag är så lycklig för så många saker som jag har upptäckt med mitt liv. Det går inte att beskriva, jag har en sån stark känsla som inte går att säga i ord. Jag känner mig stark på något vis. Jag litar på mig själv och fram för allt så har jag hittat mig själv. Jag står på egna ben!  

Just känner jag mig så här och jag hoppas att jag gör det för all framtid!


image164

update

Helgen var underbar. Först spenderade jag fredagen med Johanna senare på kvällen åkte vi in till en park i stan och hade picknick med hennes vänner Lia och Lars. Sen på lördagen var jag med Jesper och sedan på kvällen åkte vi hem och grillade hemma hos Löken och träffade massa med nya människor. Sedan på söndagen åkte jag och Jesper till Sigtuna och spenderade vår dag där, det var det gulligaste lilla stället jag har varit på iaf så här nära hemma plan. Som nog ingen missade var det kanon väder hela helgen med värsta sommar värmen. Man kan inte göra annat än älska det! 


Det går inte att beskriva

Hej, idag är det nästan sommarväder och fåglarna kvittrar men jag har gått och blivit förskyld precis som alla andra, hes snorig och hostig. Typiskt oxå. Idag var tanken att jag skulle skriva prov men av sina anledningar har jag bara pluggat till halva provet så tyvärr kommer jag inte att skriva det idag. Men jag har ringt mina lärare och kommer få skriva de i nästa vecka.

Idag har jag bestämt träff med Johanna, det känns skönt att få träffa henne. Hon har gjort min dag idag och jag längtar tills hon kommer. Vi ska försöka sitta och ha det mysigt ute i solen och värmen. Det är så himla mycket på gång i mitt liv just nu från alla håll och jag försöker bara smälta det som sker. Så det blir skönt att bara få glömma verkligheten under några timmar.

Vi ses!

image163

min dag

Idag har jag varit riktig duktig, dels för att jag satt och skrev en rapport med en klasskamrat i ca 3 timmar i streck och efter det har jag övningskört inne i Sumpan. Plus att jag hamnade i köerna på hemvägen så det var något nytt. Nej men iaf så var det en riktigt lyckad tur.

Nu har jag iaf bestämt mig för att jag ska ha kul i helgen så vi får se vad jag hittar på för något. Jag har iaf lite planer!


Jag står på egna ben

Dagen började riktigt jävla dålig och fortsatte så enda fram tills nu. Jag är så jag jävla glad för min egen skull så det inte är sant! Så himla lättad! Tack så himla mycket!


lättar mitt hjärta

Man ska inte ta något för givet och man ska inte fokusera så mycket på de små meningslösa detaljerna, för det spelar verkligen ingen roll när det kommer till kritan.
En väldigt klok och fin männsika har lärt mig att om man tycker om någon så ska man inte tveka en sekund för att säga det till den. Det värmer mer än något annat när en annan person säger något fint och värmande om en. Jag har alltid haft svårt att både ge och ta komplimanger, men nu känns det bara helt rätt att de personerna borde verkligen få veta hur mycket de betyder för en. Tyvärr var en sån här hemsk situation tvungen att hända för att jag skulle öppna ögonen och inse något så enkelt. Men som Robert alltid sa; "Man lever bara en gång" och han har så rätt.
Vi måste ta vara på tiden tillsammans med dom vi älskar och aldrig tveka för att säga något så simpelt som "Du är så underbar".


dagen

Imorgon måste jag tillbaka till verkligeheten och då menar jag skolan. Vi får se hur många som dyker upp men jag har inget val, jag måste hämta hem böcker så jag kan plugga till alla prov och inlämnings uppgifter jag måste göra.
Idag har varit en sån där dag då man göra allt nödvändigt så som att städa, dammsuga, tvätta, plantera blommor och gå ut med hunden. Typisk söndag fakiskt.

Iförsig hann jag med att shoppa en snabbis också så det kändes skönt för sminket hade tagit slut.

-

Timmarna går men känslorna består.



RSS 2.0