pain

Vilken jobbig natt jag har haft, vaknade klockan halv 2 i natt med värk i ena njuren. Så kl 4 åkte jag in till akuten och har fått medicin så på fredag är det dags för återbesök. Är jag frisk då så borde jag vara frisk, jag är bara orolig att jag kommer bli sjuk inför vår resa till Turkiet. Men annars mår jag väl bra förutom den jävla värken. Imorgon jobbar jag öppning till stängning på MQ så jag får bita ihop men det ska säkert gå bra. Nu har jag bara två veckor kvar att jobba efter det har jag massa planer så som teorin, halkbanan, sjukhusbesök, operation, Turkiet resan, Grönan och mycket mer!

Men nog om mig, idag åkte Roy till Libanon så jag hoppas han får en trevlig resa och kommer hem hel. Jag hoppas även på att ett vykort kommer inom kort! 

 

måste komma på nya rubriker

Jag hade en bra helg precis som jag trodde att jag skulle få. Men nu är jag ledig igen men tyvärr efter nattbadet har jag fått urinvägsinfektion så jag kissar typ på mig hela tiden, inte rikigt så men det känns så iaf. Igår var vi hemma hos Jossan och såg på film, det var jag, Johanna och Amanda och även Emlan en stund så vi hade en trevlig kväll. Annars idag ska jag till vårdcentralen sen ska jag möta upp Johanna och förhoppningsvis ska vi in till stan idag oxå så jag kan krama Roy farväl, (haha jag skojar bara Roy, ta det lugnt!).


Nu är det dags att kila, bråttom, bråttom!

skoj!

Idag jobbar jag fram till kl kvart över fem. Efter det ska jag träffa Johanna och Amanda, jag tror vi ska ut ikväll fall om flickorna orkar det efter igår. Sen på söndagen ska jag och Johanna träffa Jasmine som precis kommit hem från Iran. Sen på söndag kväll ska jag fira syrrans och Marcus. Så det är en fullspeckad helg meed massa roligt för min del! Nu har jag bråttom så vi ses snart! 

update

Hej det var ett tag sedan, men jag har fullt upp som vanligt. Men igår gifte sig min syster iaf, men tyvärr kunde inte jag vara med, men vi ska fira dom när de kommer hem igen och det är på söndag. Så det betyder att vi är barnvakt i 4 dagar, plus att pappa har farit på segling så det är bara mitt och mammas ansvar. Idag ska familjen åka till hässelby för att bada och sola lite innan jag börjar jobba igen. Det ska bli väldigt skönt att bara sola och slappna av.

Frågan är vad som händer i helgen bara, jag är ledig på lördagen efter jobbet och heeeeeeeela söndagen! Dags att kila men vi syns!


a dream come true

Nu är resan bokad, vi åker 9 personer till Turkiet,Side vi åker lördagen vecka 35 och blir borta en vecka. Tur att vi bokade idag för allt är redan bokat i nästan hela Turkiet. Jag blir glad att bara få vara vid stranden och känna värmen.







Här kommer jag att befinna mig om 6 veckor, jag längtar!

nude



Här är några bilder från Öland, förhoppningsvis så är mina läsare här på bloggen bara folk jag känner så alla vet hur jag ser ut i bikini och osminkad haha. Men men jag ville bara bjuda lite bilder ifrån min semester.

Försten idag kom Johanna hem, VÄLKOMMEN TILLBAKA GUMMAN!

hemma igen

Igår kom jag hem från Öland, det var iaf en välbehövd semester! Det var härligt med lite sol och värme och vi var på stranden varje dag, precis som jag vill ha det. Nu känns det lite hårt att vara hemma eftersom jag vet att vardagen börjar snart men inte än! I helgen ska jag festa eftersom jag kommer jobba i 3 helger i rad sen, så nu ska jag slå på stort! Men vi ses allihopa, nu ska jag äta frukost!


En stor lättnad

Idag fick vi provsvaren tillbaka angående pappa. Han har INTE canser så det är så jävla underbart, han hade varken canser eller en tumör. Så hans operation han genom gick var helt enkelt meningslös men som doktorn sa det var ju någonting och det kan ju alltid utvecklas så det var ändå lika bra att ta bort det. Han hade tydligen någon slags lugnsjukdom som gjorde att han hostade blod och alla andra symptom han hade. Men nu har vi väntat i två månader på det här beskedet och det kunde inte vara bättre! Jag är så jävla glad! Det gör allt så mycket lättare, vi behövde verkligen något positvit och nu fick vi det!

Aja idag är det fredag, och familjen + Jepser ska ut och äta på restaurang för att fira. Sen är Jönsson kröckar sugen så vi får väl se om jag och Jepser hakar på, men det är osäkert om jag följer med eftersom jag är mega förkyld plus att jag ska jobba imorn. Sen på söndag drar vi till Öland!

Nu är det dags att gå, ha det bra!!

work it

Hela dagen har jag bara spenderat på OKQ8, och jag måste bara säga att jag har varit så himla virrig idag. Men då får man något att skratta åt så det är inte bara negativt. Imogon ska jag tillbaka till lilla MQ, det känns skönt på något vis att komma tillbaka till den miljön man är van vid och slippa känslan att man har nollkoll på allt!

Som alla märker har jag inget spännande att berätta, men jag får hoppas på att få höra ett eller annat imorgon av min kära vän Roy:D Aja ska fortsätta att se på sex and the city nu, sleep tight!

så kan det gå

Jaha, idag är då min enda lediga dag den här veckan och den har spenderats på bilskolan och hemma. Det är dags att ta tag i hårfärgningen nu när man hinner, men helst av allt skulle jag vilja sitta ute och sola, men vädret säger annat så därför får jag väl spendera min dag inomhus. Snart åker Johanna till Finland, det kommer bli tomt här utan henne. Men jag jobbar varje dag och sen på söndag åker jag direkt efter jobbet till Öland sen kommer hon och jag hem typ samtidigt så förhoppningsvis överlever jag. Vi får iaf ha telefon-kontakt!

Förövrigt så händer det inte så mycket i sommar. Jag jobbar mest, sen är jag på Öland, sen ska min syster gifta sig, sen ska vi försöka få ihop ett gäng till grönan (än så länge är det bara jag, Roy och Rebecka som är på men jag hoppas iaf att det blir av) och sist men inte minst ska familjen försöka komma iväg på den där utomlandsresan. 

Nu är det dags att ta sig i kragen och försöka göra något vettigt! Ha en bra dag! 


helgen

Helgen har varit händelserik, det är min första lediga helg på evigheter så jag har försökt hålla igång så mycket som möjligt. Vi började i fredags med att förkröka hemma hos Johanna och det var verkligen jätte trevligt och efter det gick vi till MP. Det var segt i början och sen blev det bättre. Sen på kvällen drog jag, Sofia, Jesper, Löken, Jönsson och Limpan hem till Löken på efter fest. Morgonen efter mådde jag så fruktansvärt dåligt men senare på kvällen var det dags igen för att festa i bro hemma hos några. Jag mådde dåligt som ett as men kom igen senare på kvällen när folket började ploppa in. Men sen bestämde sig jag, Carro, Emma och några fler att dra till Brobaren (tro det eller ej, haha) för att shota lite. Det var helt sjukt mycket gamlingar där som var dyngraka men det var kul så länge det varade, vi var där i ca 20 minuter om ens det och sen var det dags att åka tillbaka till festen. Kvällen slutade nog runt fyra halv fem på passagen för att äta lite. Så nu har jag festat av mig lite för ett tag framöver men vi får väl se när det smäller nästa gång. 

update

Igår spenderades kvällen hemma hos Amanda som jag nämde tidigare. Vi började med en mysig middag på 4 personer och sen ramla det in folk hipp som happ. Men kvällen var iaf jätte lyckad, med mycket trevliga människor. Sen när det var dags att dra följde jag med Johanna hem och vi hade en sleepover, och det var hur skönt som helst att slippa nattbussen! Sen på morgonen var det dags för Johanna att jobba och jag ville ta vara på solskenet så jag drog hem till klockan 10. Nu sitter jag bara hemma hos Jesper och tar det lugnt, vi väntar på att Löken ska komma förbi sen ska vi köpa mat!

Imorgon är det en till arbetsdag så det är allt jag vet, men eftersom Roy och jag slutar samtidigt kanske han och jag ska dra och bada för första gången på året om vädret är på vår sida. Aja nu är det dags att lämna datorn för idag men ha det så bra!

taggad

Nu sitter jag ner i min säng och det är så fruktansvärt skönt, jag har lite svårt med de tidiga morgonarna på OK men det är bara för att jag har vänt dygnet så det går liksom inte att somna! Men annars är det bra, jag börjar lära mig mer och mer i kassan, men övning ger färdighet och så är det.

Imorgon jobbar jag fram till kl 14 efter jobbet åker jag och mamma för att hämta upp min moster på stationen. Efter det ska jag försöka sola lite sen när kl blir 15:15 ska jag befinna mig på sjukhuset för ultraljudet på mina njurar och sen ska jag hem på middag hemma hos Manda. Så det blir en full spekad dag men det ska bli kul att träffa lite folk och så, men det är jobbigt det där med bussstrejken så det blir nog taxi hem för min del. Men jag tror det blir en toppen dag och jag hoppas bara på bra väder också så man kan njuta av sommarkvällen!

Sleep tight!


RSS 2.0