Hej då allihopa!

Imorgon bär det av till Västervik för min del, det är 50-års fest pågång. Vi som åker dit är Jesper plus hans familj och släkt. Det blir 4 långa dagar där nere och dagen efter vi kommit hem är det dags att åka till Norrtälje withe the girls. Det blir ingen vilan för min del, men förhoppningsvis har jag tid att relaxa på Tuttans land. Sen börjar jag jobba och då är det inte mycket semester kvar på det här lovet, tyvärr. Många dagar har gått åt att sitta inne och glo på tv, jag hade mycket hellre solat på klipporna men man kan alltid inte få som man vill.
Men det här är mitt avsked för stunden så vi syns om ca en vecka igen, Ha det bäst och jag kommer sakna er(ni vet vilka ni är)!

Ingen vanlig onsdag

Idag hade Tutt och jag planer att åka och sola men nej nej självklart ska de regna. Visste ni att det till och med snöade i SydAfrika idag, det var första gången sen i början av 90-talet, helt galet!

Dagen började kl 8 då vi for till Hässelby Veterinär för att lämna in Sabina, det kändes svårt att bara lämna henne ensam där men det gick bra. När vi endå var i Hässelby tänkte vi svänga in i mormors gamla lägenhet och hämta mormors tänder men mamma upptäckte då att hon hade tappat nyckel till lägenheten. I panik ringde vi pappa och tog sen förgivet att nyckeln var i den andra bilen. Vi åkte vidare till Stinsen där jag köpte örhängen för 300 kr. Ja, jag vet att det är inget konstigt pris men jag känner att jag hellre vill lägga ut pengarna på roligare saker än örhängen. Men örhängen var ett måste eftersom  jag har fått allergiska reaktioner från mina gamla. Vi kom hem och mamma hittade längenhets nyckeln i en gammal smällt kexchoklad som hon hade haft i väskan, så det var ju tur. När pappa kom hem från jobbet hämtade han upp vår älskade vovve som var ny opererad. Det var ingen stor operation men eftersom att det var Sabinas första nu när hon är gammal så var vi oroliga. Men operationen var lyckad och hon är bara lite svullen, men det kommer lägga sig. Nu måste hon bära en tratt i 14 dagar sen är hon helt frisk.

Föresten så fyller min stora syster år, Grattis! 

image34


 

Ursäkta för att bilden är så suddig men min kamera är cp och jag själv är ingen vidare bra fotograf. Men nu har ni iaf en aning om hur örhängena ser ut.


 

Tillbaka vid datan

Nu är jag här igen, det var några dagar sen sist, men ni vet hur det är. Man har helt enkelt inte tid att sitta framför datan. Idag har jag haft väldigt mycket tid för mig själv, inte alls roligt. Jag gillar inte att sitta tyst, ensam och inte göra någonting. Men när jag väl hade tid så började jag skriva en lång lista på vad jag ska ha med mig den 29:de. Det står nästan alltid likadana saker på mina "att ta med sig"-listor men ändå skriver jag dom, för att vara på den säkra sidan så jag inte glömmer något.
Ikväll blir det donken med Tutt, Emlan, Jojjo och förhoppningsvis Manda. Där kommer vi planera inför Norrtälje och det är ca 1 vecka kvar innan vi åker, jag längtar massor och hoppas verkligen på bra väder. Annars känns det lite smått meningslöst, men jag har iförsig det bästa sällskapet man kan tänka sig så det blir nog lyckat oavsett.


Sjukling

Hela midsommar kände jag mig rätt risig och på natten vaknade jag med hög feber, dagen efter hade jag fortfarande feber och såg därför på tv hela dagen. Nu har mina sjukdomar hållt på ett helt år, ursch vad trött jag blir. Men den här gången finns det faktiskt en möjlighet att det är bara en vanlig sommarförkylning. Men försäkerhetsskull hämtar vi ut min medecin imogron fall om det skulle bli värre. Så det är därför jag har varit så dålig på att blogga.

Men aja, om 4 dagar ska jag åka till Västervik eller det beror på hur jag mår, men som det ser ut nu så åker jag nog. Imorgon kommer min syster+familj över för att fira hennes födelsedag, hon blir hela 31 år, det känns helt sjukt och tiden har gått så fort. Nu har jag inte tid att sitta här, pappa har nog upptäckt att jag har gått i från målandet. Jag hjälper faktiskt till hemma lite grann nu men jag blir så fort trött ute i värmen. Förresten så är jag jätte glad över att se solen idag, jippi!


Utökat sommarschema

Vaknade och gick ut med hunden. När jag kom hem ringde Charlotte från Lindex och frågade om jag kunde jobba lite mer i sommar. Jag behöver ju pengar och har inget bättre för mig vecka 31-32 så jag ställde upp på 6 dagar av 8. Ursch vad mycket jobb det kommer bli för min del! Men men det lönar sig förhoppningsvis när lönen kommer. Idag har jag bara städat lite och tvättat, det finns inte så mycket att göra när solen inte skiner. Mitt uppe i städningen kom Tuttan över och vi pratade en hel del. Det blir inga märkvärda midsommar planer för min del, det blir nog bara att vara med familjen och grannarna, haha. Ikväll blir det bara en hemma kväll med Jesper och lite tv-tittande.

hejsvejs!

Soldyrkare eller solfreak?

Morgonen började med en slapp dag på klipporna med Tuttan och Emlan. Mitt i allt ihop fick jag för mig att vi skulle ta en snabb shoppingrunda i Kista, snälla som dom är följde dom med mig på stört! Jag hittade en svartbikini, som satt rätt bra och jag är jätte glad att jag köpte den iallafall. Jag var tveksam på hemvägen men inte längre Jag köpte också en ny piercing, konstigt nog har jag köpt 4 piercingar på en och samma månad, det är inte ofta det händer, de brukar inte ens  ske att jag köper 4 st på ett år. Efter Kista åkte jag och Emlan ner och åt en pizza i Viksjö Centrum och solade lite solarium. Visste du att om man solar solarium 10 ggr per år ökar riksken för hudcanser med 50%, helt sjukt läskigt för jag solar mycket mer än de. Plus att min mormor har det så risken för att jag kan få det har ökat ännu mer, hjälp!

Idag har även Jepser muckat så nu slipper han lumpen, grattis älskling och välkommen hem, haha!;D


Uppdrag storstädning!

Jag vaknade upp klockan 10 och klockan 11 var jag påväg till frissan där jag klippte mig och slingade håret. Inte så stor skillnad, men som ni alla vet klarar jag inte av för stora förändringar när det gäller mitt utseende, haha. Efter det åt jag och mamma middag kl 13.00 på donken, lite tidigt kanske? så det får nog bli en toast senare på kvällen. Jag hann inte vara hemma mer än 10 minuter innan jag fick långtråkigt och frågade Tutt om hon ville följa med till Jakan för att leta efter en väska till mig, man måste ju passa på när det är rea. Som tur var så ville hennes mamma också dit så vi fick åka bil. Tyvärr hittade jag ingen väska idag så bättre lycka nästa gång. Nu funderar jag på att städa rummet för det behövs mer än nånsin. Så det är bäst att jag sätter igång!

bye bye!;D


Puppylove

Jag har inget att skriva så jag tänkte bara dela med mig av en bild på min kusins valp. Hon fick valpen för någon vecka sedan men jag har tyvärr inte sett den i verkligheten eftersom dom bor uppe i norr. Men den här bilden får mig så grymt sugen på att skaffa en egen att gosa med. Valpar är nog det sötaste som finns, håller ni inte med?

image25
 

Dagen efter

Idag har jag mått lite små risigt så här på eftermiddagen, undra varför? jag har nog inte ätit tillräckligt idag, haha. På morgonen var jag rastlös så jag bestämde mig att följa med min mamma och moster till mormors gamla lägenhet. Det var lite små kul vi hittade gamla kärleksbrev till mormor från morfar. Roliga fotografier och annat skoj. Efter det for vi till mormors nya hem och hälsade på, hon vart så glad att hon applåderade och var så där lagom söt som hon jämt är nu för tiden. Jag är glad för hennes skull, mamma är inte så säker på om hon trivs där borta. Men jag tror det, hon har folk att prata med hela tiden och får den hjälp hon behöver, att lägga in henne på ett hem var det enda rätta att göra så jag är nöjd med det beslutet!

image24
Det här var den bästa bilden jag hade på mormor på min data, den togs i julas.

16 Juni

Idag har jag mycket på gång. Först vaknade jag av att pappa frågade om jag kunde följa med till B-house och bära vårt kakel som vi köpte igår, det blir svart och vitt och sen matchar vi det med röda handukar, det kommer bli super snyggt. Så nu måste jag och mamma skappa ett mönster om hur vi ska ha det. Men det blir nog bra!
Sen ikväll är det grillning hemma hos Tuttan, vi har sett fram emot det länge. Tack och lov är det fint väder så vi kan sitta på hennes nybyggda altan som är gigantisk. Det kommer bli as mysigt.
Tyvärr kunde inte min älskade Jesper vara med eftersom han är tvungen att stanna i lumpen. Men han är inne på sin sista vecka nu så det ska bli skönt att veta att han kommer hem för alltid nästa gång vi ses. Men eftersom det är min och Jespers 1-års dag idag så känns det extra sorgligt att han inte kunde vara med, jag saknar dig redan.

image23

Det var ca 1 år sedan den här bilden togs. Jag kommer ihåg hur kär jag var i dig då men du ska veta att mina känslor har inte svalnat utan tvärtom, ÄLSKAR DIG! 

Gullisnuttan

Hejhopp!

Jag vaknade av att min käre vovve låg på min huvudkudde och sparkade mig i magen när hon sov. Så jag började försiktigt klappa henne så hon inte skulle vakna till så fort. Efter det mös vi lite och sen tyckte jag att det var dags för frukost, som vanligt. Sen fick jag lov att gå ut med Sabina på hennes morgonrunda eftersom både mamma och pappa jobbar tidigt idag. Efter det gick jag hem till Tutt och såg Allt om min buske. Den var hel konstig och inte alls så rolig som det stog att den skulle vara på fodralet. Men som sagt, konstig var den och det var väl det som gjorde att man skratta till ibland, haha. Ikväll är det grillning någonstan, jag vet inte var, jag har faktiskt nollkoll om vad som händer. Men förhoppningsvis får jag reda på det under kvällens gång.

image22
Suddig men söt

Sommarlovet har börjat!

Idag fick vi sommarlov, ÄNTLIGEN! Så det ska vi fira med middag inne i stan på Mongolien Barbecue(ursäkta stavningen).
Vi som åker dit är Tuttan,Emlan,Jojjo, Manda, Jossan, Emlan J, Jossan och jag. Tyvärr kunde inte Sarre följa med, men nästa gång kanske?;) Det ska bli gott, det var ca 1år sen jag var där sist, tror jag. Det slog mig nyss att jag är nog den enda i vårat "tjejgäng" som inte har ett smeknamn, haha, men jag överlever. Jag känner mig mycket taggad inför den här sommaren, jag har rätt mycket på gång mot vad jag brukar ha så det känns bra!

Puss&Kram vi ses på stan

Två inlägg på en och samma dag

När vi kommit hem från paddlingen så var jag så sjukt rastlös som ni kanske läste i det förra inlägget. Så jag ringde upp Emlan och hon föreslog att vi skulle ta en tripp till Kista, tråkigt som jag hade så tyckte jag att det var en bra ide. Vi åkte dit och var där i timmar. Jag hittade en massa fynd, så jag har gjort rätt för mig idag. Först en ljusgul bh och trosor och ett par svarta likadana eftersom det var ta 3 betala för 2. Och 2 par linnen ett svart och ett vitt, då det var 2 st för 99 kr. Sen har jag shoppat ett halsband för halva priset. Och sist men inte minst 3 navelpiercingar ta 3 betala för 1. Kan det bli bättre än så? Aja det kallar jag iaf att FYNDA!

Var bara tvungen att tala om mina köp för er idag så vi hörs igen imorgon!


image21


 

Paddling

Idag har vi paddlat med klassen, vi startade i Karlberg och fortsatte till Gamla stan, tror jag att det var. Det var hel mysigt iallafall den första timmen sen blev jag lite less, haha. Så är det jämt, jag är jätte ivrig på att komma igång men jag är också den som först tröttnar och vill göra något annat. Efter paddlingen for vi som inte hade matsäck till donken i Sundbyberg och åt, tjockisar som vanligt. Idag har även min mormor flyttat in på ett hem, äntligen. För hon klara verkligen inte av att bo själv och det känns skönt att hon har folk omkring sig hela tiden som håller koll på henne.

Ursch jag är riktigt shopping sugen, jag har varit det i flera dagar nu och känner mig så rastlös! Men jag har inte så mycket pengar, jag måste vänta på att min lön ska komma. Men då jäklar ska jag handla;D

Pussipuss

Det bränns

Heeeej!

Förlåt att jag har dissat datan helt den här senaste veckan men jag har inte hunnit!
Men det har inte hänt så värst mycket. Jag har umgåts med mina vänner och pojkvännen, jobbat och ätit som en gris, haha som vanligt. Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, 2 dagar faktiskt. Imorgon är en klassdag då vi ska åka ut och paddla i Karlbergskanalen det ska bli as mysigt. Men tyvärr måste jag avboka min tid hos frissan då det råkade hamna på samma tid som på paddeltimmen.

Jag och tuttan gick upp tidigt för att gå till skolan, helt onödigt vi var där en halv timme för att bara lämna tillbaka en varsin bok. Men nu var vi väl uppe så vi åkte hem och packade väskan sen for vi till "nakenbadet" men till vår förtvivlan så hade en gubbe som kom 1 minut innan oss tagit vår favoplats. Så vi klättrade vidare för att hitta en ny plats och efter ett tag hittade vi en jätte mysig klippa där fick vi sällskap av två änder Agda och Ernst. Vi solade, åt kakor, lyssnade på musik och spelade yatsy, kan det bli mysigare än så?

Vi syns imorgon;D

Picknick

Jag börjar med att berätta gårdagen. Då var jag, Jesper, Sanna och päron på picknick på Ådö eller vad det nu hette. Det var verkligen super fint väder som ni säkert märkte. Men jag badade ändå inte för jag tyckte det var för kallt i vattnet. Men det var jätte mysigt så det får vi göra om någon gång.

Idag vaknade jag upp och undrade var Jesper var, men sen kom jag på att han hade åkt till Åland över dagen. Men jag hade råkat somnat dirket efter klockan ringde så jag märkte aldrig att han åkte, sorry men jag var trött, haha. Runt klockan 10 gick jag över till Tuttan för att vi skulle sola på garagetaket men det blev aldrig så. Vi höll oss mest inomhus för att skydda oss från solens starka strålar, och när vi väl gick ut så satt vi i skuggan och åt päronsplit. Men men imorgon tar 3:orna studenten så då ska jag följa med Tove till skolan för att fira hennes bror, sen åker vi tillbaka hem till Tove och då kommer nog även mina föräldrar över. Det ska bli trevligt jag känner mig faktiskt rätt taggad tills imrogon, konstigt nog!

Hejsvejs

Hundvakt

Tjenixen!

Idag tog jag ledigt från skolan, det kändes inte så viktigt att gå dit, så det är ju skönt. Det är rätt bra väder ute eller iaf åt ena sidan för på den andra är det moln. Jag hoppas det klarnar upp så man kan steka lite för jag känner mig blek.

Igår kväll kl 22.00 överlämnade Paris Hilton sig själv till fängelset 2 dagar förtidigt för att avtjäna hennes straff. Där kommer hon vara under det närmaste 23 dygnen.

image15 

 
image17

Vilken härlig dag

Först och främst måste jag bara säga att jag ÄLSKAR det här vädret, kan det bli bättre? Himlen är klarblå det är precis så där lagom varmt och allt är perfekt!

Idag har jag varit hemma och hjälpt till i trädgården och städat uterummet sen har jag även övningskört i Sundbyberg och varit och hälsa på mormor på sjukhuset. Tyvärr har jag inte hunnit solat något men jag gjorde ju det igår så det är inte så farligt och förhoppningsvis har jag även chansen att göra det imorgon.
Det känns konstigt att gå till skolan imorgon eftersom det känns som att sommarlovet redan har börjat. Det enda vi ska göra i skolan är tömma skåpen, paddla i karlberg och sen gå på avslutningen. Så nu är sommarlovet nära!

Ikväll ska jag träffa tjejerna och skriva inköpslistan till Norrtälje, jag verkligen längtar tills vi ska åka dit. Men först ska jag äta middag med familjen, det ska bli jätte gott för jag är verkligen jätte hungrig!

Ha det bäst!

Spikat och klart

Igår gick vi till skolan, det var tråkigt som vanligt. Men på adm. lektionen fick vi bullar och coca cola samtidigt som vi fick reda på våra betyg. Tack och lov fick jag mitt efterlängtade VG så jag är super nöjd!
Senare på kvällen åkte jag, Emlan, Tuttan, Manda och Emlan J till donken där vi satt i timmar och gick igenom våra sommarsysslor vi ska hinna med i sommar då alla kan. Så nu är allt bestämt det känns super skönt och tur att alla kunde. Så nu känner jag mig super taggad till allt vi ska göra, jag tror verkligen det blir en riktigt lyckad sommar faktiskt.

Idag bestämde jag mig för att skippa skolan och gick därför till ICA och solade och nu strax ska jag möta Tuttan för vi ska ut med hundarna. Ikväll har jag ingen aning om vad som ska hända, vi kanske skulle träffas alla och ha en myskväll så jag får se. Om det hade varit som vanligt hade jag träffat Jesper men eftersom han är i Småland med lumpen blir det tyvärr inte så, du ska veta att jag saknar dig massor!

Puss&Kram

RSS 2.0