...

Låten nedan, Another day av Amy diamond var en av låtarna som jag ville ha med på begravningen så Erik Smidvik var gullig och söng den och gjorde den ännu mer speciell. Den betyder jätte mycket för mig och jag hoppas ni tycker den är minst lika fin som jag.
Enjoy!


ANOTHER DAY- amy diamond

I'm sorry
For all the words I didn't say
It's too late
Cause now you're gone so far away
I feel like I'm lost
With nothing left but shattered dreams
I'm so lonely
I'm holding on to memories







But then I feel your love surrounding me
And it takes away the pain inside of me
I believe
I believe we'll be together
Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
Somewhere, someway
Another day


Oh darling
We may be so far apart
But I know that
You'll allways stay inside my heart
Forever
Cause you're the only love I known
Together I'll never have to be alone



Your spirit gives me hope to carry on
Now I understand that even though you're gone
Life goes on
Life goes on without you baby


Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me somewhere, someway
Another day

...

Idag är dagen innan den tunga dagen, därför kommer jag spendera den hemma hos Löken som vanligt tillsammans med Löken, Päron och Sanna. Och v tänkte äta en god middag, se på en film och och svulla så där lite lagom mycket, som jag tycker vi förtjänar. Men jag ser verkligen inte fram emot helgen, de känns som om den kommer bli mycket känslosam med långa dagar och mycket tankar.

vila i frid älskling

Det har redan gått mer än en månad sedan min älskade Jepser lämnade oss alla och begravningen börjar närma sig. Jag får en konstig känsla i hela kroppen så fort jag tänker på det. Jag känner ett tryck över bröstet och det känns nästan svårt att andas. Men det är väl egentligen inte så konstigt, det är en sådan stor saknad och smärta som värker i hela min kropp. Men någonstans inom mig börjar jag förstå att det är sant och att han aldrig mer kommer komma tillbaka. Men där han är nu, där har han det bra och han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Det värmer också att veta att han dog när han var som lyckligast för han hade allt och lite till. Jag kommer förevigt minnas honom som den underbara person han var och han har förändrat mig till det bättre och det tackar jag honom för, utan honom hade jag aldrig varit så stark som jag är. Han hjälpte mig att hitta mig själv och han stöttade mig genom mina svåra tider, han var inte bara min älskade pojkvän utan även min allra bästa vän.

Vila i frid älskling och jag älskar dig för evigt!

info

Hej, jag tänkte bara informera er lite angående Jespers begravning. Nu är det så att pga platsbrist är det inte längre någon öppen begravning. Så Ni som inte fått en s.k inbjudan kan tyvärr inte befinna er i kapellet under ceremonin, men dörrarna kommer att stå öppna, och Ni har möjlighet att ta ett sista farväl vid kistan när tillfälle ges.
Det gick tyvärr inte att lösa detta på annat sätt men Ni är mer än välkomna ändå!

Ta hand om er, kram Malin

RSS 2.0