-

Det finns inga ord, det är fortfarande ofattbart!
 Men du ska veta att vi tänker på dig,
Vila i frid

jag tål inte sånt här, jag är för känslig

Vilken jävla dag, det är allt jag kan säga om den här dagen.

Jag oroar ihjäl mig och hoppas bara på det bästa på alla sätt och vis!
Krya på er, båda två!


Ta chansen

Dagen började bra. Jag gjorde klart min praktikrapport och skickade in den, jag har dessutom påbörjat min turismuppgift men när man sitter utomhus är det rätt svårt att skriva eftersom skärmen gör så det knappt går att se var musen är. 
Nu skulle jag egentligen gå ut och söka några jobb men jag och mamma har bråkat så jag har inte så stor lust längre. Jag tror inte jag kommer göra världens bästa intryck när jag är på dåligt humör.
Men nu ska jag tänka på annat och försöka fokusera på det istället.

Njut av solen så länge den är här! 

hjärnaktivitet

Just nu sitter jag och ser på tv som jag alltid gör. Men värst fokuserad kan jag inte påstå att jag är. Eftersom mina tankar flödar på annat håll.

Så som lite nya kläder skulle passa bra. Har suttit och kikat runt länge nu på olika sommarsöta kläder som man mer än gärna vill klicka hem. Sen skulle jag även vilja designa mitt egna kontokort eftesom mitt är så fruktansvärt fult. Jag skulle vilja ha någon fin färgglad ritad bild eller ett möster. Bara för att få en förändring. Men det är så mycket regler som att fråga om lov om man får använda sig av någons bild osv. Men det är nästan värt det.


visakort.jpg

give me!

Igår på TopShop testade jag den här skon och jag tycker den var as snygg och skön, men jag ligger mellan två storlekar så då är det frågan om vilken jag skulle ta om jag köper dom, Hmm!


image162

härliga tider

Nu ska jag sätta på mig mjukisarna och gå ner och stoppa i mig något gott och efter det ska jag njuta av ledigheten, hej svejs så länge!

den enda som kan hjälpa mig är jag själv

Nervös inför framtiden, och problemet är att jag har för lite tid, gaaaah!

det här är livet

Nu ska jag sätta på lite bra musik och steka tills jag blir röd!

paaarty paaarty

Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda i Jakan bara för att köpa det nödvändigaste tills ikväll, just nu är jag helt sjukt taggad. Och nu ska jag raka benen, måla naglarna, duscha och sola tills jag bränner mig. Jag kan inte slita mig från solen när det är sånt här underbart väder. Hela den här dagen får mig att tänka till sommaren. hoppas den är lika underbar som den här dagen kommer att vara.

Tuttan är gullig och ska leta efter en klänning jag vill ha från Gina, hoppas den finns. Sen när hon och Kossan kommer hem ska vi sitta och mysa i solen och dricka lite gott. Hoppas dom kommer snart så jag får sällskap! Ha en underbar dag, det ska iaf jag ha!

image161

älskade sol

Hej allesammans! Just för tillfället sitter jag hemma i Jepsers soffa medans han+familj äter middag och snackar skit. Idag bestämde sig jag och min mamma för att testa på Tasty's kyckling sallad som jag har pratat så gott om. Men självklart har dom bytt ut den gudomliga kycklingen till någon äcklig smaklös kyckling istället, det måste vara dagens besvikelse iaf.
Imorgon kommer jag att vara hemma hela långa dagen och det ska bli super härligt, jag hoppas vädret håller i sig så jag kan sola ett par timmar. Plus att studentskivan är imorgon också så det är passande.
Simma lugn! 
 

dagen i all ära

Även den här skoldagen blev kort. Jag kommer knappt ihåg senast vi slutade efter 12, så allt är super duper. Idag var tanken att ta vara på det härliga vädret men jag somnade i solen i en timme och sen vaknade jag av att jag hade ont i ryggen efter att ha legat konstigt. 

Annars har jag varit på OKQ8 och haft en arbetsinterjuv, själv tyckte jag att allt gick jätte bra och allt flöt på, vi satt nog en halv timme och pratade. Men nu är frågan bara om de behöver folk eftersom det har viss personal som har varit borta under en längre tid och de vet inte när det kommer tillbaka, men jag hoppas självklart på det bästa! 

Ikväll är det GREY'S, äntligen!

image159

härligt härligt!

Hej nu jag sitter här ute i solstolen och försöker få lite färg, vi får väl se hur det går med den saken, men skönt är det kan jag lova. Samtidigt försöker jag göra min jävla läxa, jag fattar verkligen ingenting plus att alla sidor på internet som verkar bra fungerar inte, hm funderar på att skjuta upp läxan ett par timmar.

Igår fick jag ett nytt tangentbord till min dator eftersom jag råkat dammsuga upp tangent J haha för ca 1 år sedan. Annars idag så har jag varit på en lång promenad med vovven, härligt härligt Nej nu ska jag fortsätta med mitt, ha en underbar dag!.   

Föresten, jag ÄLSKAR att vara ledig!

älskade sol

Idag fyller både Johanna och Sabina år så grattis på er!!!!

Annars har dagen bjudit på soooool och värme, fan vad härligt det har varit. Jag har även varit och kollat på en lägenhet med Jepser, även den var super fräsch och fin!
Vi har även haft en hel del gäster hemma här, väldigt oväntat men men nu ska jag dra vidare, ha det bra!


image158

abstinens

Nu är det dags att sätta på sig ansiktet och kanske byta om till några andra kläder än mjukisbyxor och en skön t-shirt. Idag är jag på humör för att ha på mig en söt sommarklänning, men vädret är inte på min sida så det blir det gamla vanliga med ett par sköna jeans och inget märkvärdigt till. Fasiken vad jag är sugen på att förnya min garderob!

så kan det gå

Nu är jag vaken, eller egentligen har jag varit det under en längre tid men ändå.
Ah juste jag glömde berätta igår. Jag såg en kille på motorvägen som somnade, så hela hans bil åkte upp på mittenräcket men det läskigaste var att han inte körde ner på en gång så han fortsatte en stund till. Är man så trött borde man ta sig en bensträckare, det är iaf min åsikt.

Annars idag så händer det inte så mycket. Men senare runt middagstid ska vi över till Johanna för att fira hennes 19 års dag. Nu ska jag blogga en del och sen vem vet vad jag hittar på? Ciao!

image157


Jag har alltid gillar Ashlee Simpson men sen när hon färgade håret blont och opererade sig så kändes det bara som om hon ville vara sin syster. Men nu när håret har en ny färg känns det som om hon hittar sig själv, tummen upp Ashlee!





sällskapssjuk

Hejsan allihopa!
Dagen har bjudit på strålande väder och en oerhört kort skoldag, men skönt var det. Jag hann inte mer än hem innan jag fick ett samtal av Jeppson och han fråga om jag ville följa med en snabbis till Märsta. Men efter det blev det mer jobb, så jag har suttit i lastbilen från kl 13:00- 21:00 haha så det blev en lång tur. Men han blev tacksam för sällskapet iaf så det är väl det som räknas.

Så nu sitter jag är hemma och pillar bort sminket och lägger en ansiktsmask samtidigt som jag har en bort domnad rumpa. Ha en bra kväll! 

Vilken underbar vecka, helt perfekt!

Oj oj oj, vad jag har fått mycket gjort idag och det känns så himla härligt. Idag kommer jag vara ensam en hel del eller (
Sabina är ju också hemma, men annars är det ganska bra ändå, även om det är tråkigt. Jag hinner verkligen göra allt det där jag har struntat i nu i flera dagar nu om inte veckor.
Men annars igår så ringde vi Dell och fråga om dom kan skicka ett nytt tangetnbord till min dator eftersom jag dammsög upp en tangent för kanske 1 år sedan, så det var på tiden. Men det kommer bli värsta proseduren eftersom killen måste komma hit och byta ut hela grejen och ha sig, så får se när det kommer att ske egentligen.

Aja nu har jag ingen tid över för datorn utan ska hugga in i städningen igen. Sen ska jag ut med hunden, laga mat och fixa och trixa med annat. Ha en underbar dag!

Godmorgon!

Middagen igår var riktigt trevlig, det blev en hel det skratt iaf. Men eftersom mindre än hälften var sugna på utgång så drog vi oss hemåt istället.
Idag ska jag ta hand om min kropp från topp till tå, sen ska jag även göra en läxa, städa och mycket mer tråkiga saker.

image155
 

redo!

Idag var en kort skoldag så det var ett perfekt tillfälle för att plugga. Men jag är inte på humör längre så istället ska jag försöka komma iväg till Ikea, eftersom  jag har ett stort sug efter att skaffa ny inredning till rummet.

Föresten är allt är kirrat och klart så det känns sköööönt!


image154

Missa inte!

Grattis på 18 årsdagen

Idag är ingen vanlig dag
för det är Emlans födelsedag,
 hurra hurra hurra!



thats the dress

Hej det var ett tag sedan. Men jag tänkte bara tala om att jag har köpt min studentklänning. Det känns hur bra som helst, så jag slipper den där paniken sen när man står där utan. Tänkte lägga in en bild här på den lite snabbt, så hörs vi senare!


 
image153

håller tummarna

Jag vaknade redan klockan 8 och har inte kunnat somna om, hm kan det bero på att jag är nervös? Jag har iaf ingen aning, jag känner mig inte nervös iaf men men. Nu ska jag gå upp för att äta frukost, duscha och gå ut med hunden. Sen bär det av till vällingby och efter det ska jag shoppa lite.
Ha en underbar dag!

dagens händelser

Fan vad jag är bra! Idag ringde jag och bokade en träff med butikschefen i Vällingby angående jobb på MQ. Sen har jag även lämnat in mitt cv på ICA viksjö men det gick piss, dom verkade tycka jag var störd. Sen fick jag reda på att jag får tillbaka 1600 på skatten och att skolans pengar har kommit in på kontot och det blev 1300, fan vad passande.
Det kallar jag flyt!

jippi

Hela veckan har jag kommit hem så här tidigt och jag bara älskar det! Idag skinner även solen men jag hoppas bara att det håller i sig. Imorgon kanske jag till och med stannar hemma, det hade ju varit helt underbart.
Idag ska jag till ICA och lämna in mitt cv och även ringa MQ i vällningby, så hoppas att jag får ett jobb till sommarn iaf.
Nu ska jag gå ner och vara barnvakt precis som alla andra dagar den här veckan, ses sen!


natti natti

Nu är det dags att krypa ner i en varm säng och se något dåligt tv-program så jag somnar fort. Dröm sött, det ska iaf jag göra!

image152

jag sitter i drömmarnas land

Nu sitter jag och tittar på äntligen hemma. Bara tanken av att få göra om i mitt rum gör mig glad. Jag har så himla många ideér om hur jag vill ha det, synd att det är så himla litet här bara. Jag har alltid älskat mitt rum fram tills i förrgår då det bara slog mig hur jag skulle vilja ha det istället. Visst, så som mitt rum ser ut nu gillar jag oxå med färgerna och allt eftersom mysfaktorn är på topp. Men nu skulle jag hellre vilja ha det stilrena, plus att mitt rum hade passat bättre in i resten av huset. Hm vi får väl se vad som händer under sommaren om man kanske får en chans att göra som man vill?

image151

Jag måste bara slinka in med att Eva gör reklam för magnum-glass.
Hoppas att det blir en tv-reklam av det hela

feelings

Jag bär på några känslor som är ovanliga för mig men som är helt normala för någon annan.



Kärlek vid första ögonkastet



image149

Snyggt!

Ge oss solsken

Idag är det lite utav en lyckodag, eller det var väl och ta i men ändå. Mamma kom hem med en påse full av daim-strutar som hon fick på jobbet, plus att vi hade en super kort skoldag. Det känns super och speciellt eftersom daim är min nya favoritglass.
Men jag känner dock att min blogg skulle behöva en lite mer vårig och somrig touch. Det känns som att den är aningen för mörk. Hmm undra vad jag kan göra åt det? LIte färg kanske? Plus att byta ut den där gamla tråkiga bilden skulle ju inte sitta helt fel.

image145

Inspiration kanske?

 

stressigt

Äntligen klar, nu har jag suttit här och skrivit en uppsatts om stress. Gu vad jag har skjutigt upp på det här. Men nu har jag inget val, nu lämnar jag in skiten i veckan, jag måste! Det här iaf en chans till ett bättre betyg än att jag struntar i att lämna in något alls. Jag hoppas verkligen inte att hon sänker mitt betyg. Men eftersom jag är så dålig på den muntliga delen så är det kört ändå, men men nu ska den in! Charlotte here it come!



badkar med tak

Haha kolla badkaret!

image144


mys

Nu är jag hemma igen efter en kväll i Kungsängen. Allt har gått bra och jag kände mig mer än välkommen bland alla hans vänner. Imorse vaknade jag av att Jesper slitet av mig täcket och säger att visningen är om en halvtimme. Så jag hann sminka mig och trycka i mig lite bröd och sen bar det av. Lägenheten var jätte mysig och fin med stora ljusa rum. Så vi får se hur det blir med det. Det är ju den första lägenheten han har kollat på så det blir nog några fler visningar framöver. Ikväll är det OTH och sen är det nog chill som gäller!

lördag

Hejsan, nu sitter jag här och sminkar mig. Ikväll ska jag gå till Terassen med Jesper och hans vänner, det kommer att bli annorlunda eftersom jag är vann att ha med mina tjejkompisar men det ska nog gå bra. Lite nervös är jag självklart men det är jag jämt! Ha en trevlig kväll det ska iaf jag ha, och jag måste bara tillägga att jag älskar det här vårvädret!  

freeedag!

Nu sitter jag här hemma hos Jesper och väntar på att lort-pelle ska duscha klar. Efter det blir det middag och sen kanske vi ska hem till Löken för att se film tillsammans med honom och Natta. Men annars har dagen varit toppen, med strålande väder och sällskap. Dagens minus är väl all jävla skitmat jag har ätit.
 
2 skivor rostat
2 glassar en magnum och en 88:an
25g choklad
1 mellan pommes på donken
plus godis

nyttigt va? Nu ser jag fram emot en normal måltid!


blommigt

Som ni vet skriver ju alla om den här fina klänningen, men jag har sett den nu på bild flera gånger utan att lägga mer tanke på den förns nu. Min garderob är så tråkig och svart. Det hade varit kul att få något nytt in där. Och då tror jag att den skulle kunna passa. Emlan säger ofta att jag kan ha många färger och den har ju en hel del. Men iaf så borde jag inför skaffa något färgglatt eller blommigt eftersom just den där klänningen kommer ta slut på 2 sekunder.



image143

jobbigt värre

Ah juste idag var det några från skolan som ropade och pekade på mig samtidigt som dom garvade. Dom sa inget elakt men jag tycker sånt är lite jobbigt. Jag känner mig så grymt obekväm i en sån situation och jag hoppas att det inte upprepas imorgon igen. Grejen är att jag inte gillar sån sorts uppmärksamhet bara.

taaadaaaa

Jag tänkte bara sammanfatta veckan lite. Det är ju tråkigt att vara tillbaka i skolan men det går rätt bra tack vare mitt trevliga sällskap. Men jag måste bara klaga på det tidiga mornarna och det långtråkiga dagarna som går oerhört sakta. Igår var vi och kollade in Vällningby och Jossan fick ju jobb där så det är så himla roligt, hon är en tjej som förtjänar det mer än någon annan. Och då fick jag iden att jag kanske skulle trivas där fast på MQ. Så kankske ska höra mig fram om dom behöver några sommar jobbare eller extra jobbare där.

Just nu sitter jag här i min ensamhet. Mamma är på jobbet, pappa i Hemavan och hunden är ute på en promenix med vår granne. Men som tur är så kommer Jeppson förbi om en timme.

Aja sista dagen i skolan sen är det helg och jag längtar!

jippi

Det har varit riktigt svårt att ta sig in här men det är det nog fler än bara jag som har märkt de. Men men updaten är att studenthattarna har anlänt men tyvärr passar inte min hatt alls, den är bara för ful och stor för den delen. Annars ser morgon dagen hemsk ut, jag och Tuttan har hål timme i 2 timmar och sen slutar vi kvart över 4. Medans resten av klassen slutar kl 1. Lyckostar! Aja vi syns igen imorgon!

RSS 2.0