Time to go

God morgon, kl är bara 9, men jag kan inte sova längre. Jag är alldeles förväntansfull och taggad och aningen nervös också. Jag avskyr att flyga och igår när jag pratade med Jossan sa hon att dom inte ens visade en film på planet, hallå! Då kommer jag aldrig kunna slappna av. Aja dags att raka benen och packa det sista i väskan.

Men först vill jag tacka alla för igår, ni gjorde hela min vecka och det menar jag verkligen. Det var länge sen jag mådde så bra. Jag hade verkligen jätte kul och det var hur mysigt som helst. Det måste vi göra om någon gång! Men nu är det min tur att ha semester så vi ses när jag kommer hem, men jag kommer sakna er ta hand om er, massa kramar!

lovley!

To day is the day. Idag som ni alla vet ska vi ha middag och förkrök hemma hos mig. Alla kommer omkring sju där någon gång och snälla jag bjuder alla på mat. Äntligen har det slutat regna, det har gjort det non stop känns det som. Imorgon är det också en rolig dag, för det är dagen min semester börjar, iaf under en veckas tid. Så nu åker vi till Turkiet och vi ska ha det jävligt bra!
Det värsta är att jag blev sjuk idag, så fan om jag får feber osv. nere i värmen. Men oavsett hur jag mår ska jag pallra mig ner till stranden varje dag!

Jag kommer ha en toppen helg, fylld med glädje och skojigheter så det hoppas jag att ni också får! Take care!


nice

Hej bloggen det var ett tag sedan. Jag jobbar på som vanligt, och min lilla fest är på fredag och jag är hur taggad som helst. Det kommer bli super mysigt. Just nu är vi iaf 12 personer sen får vi se om vi blir fler eller ej.

Annars så börjar ju resan närma sig, jag är lite orolig att det kommer att regna och ha sig när vi lyfter från arlanda men jag håller tummarna att vädret håller i sig.

Nu är det snart dags för finalen så måste rusa! Vi ses på fredag!

sunday

Idag har jag som sagt träffat Johanna och fikat på Tasty's och sen hann vi även med att spana runt lite också. Annars så har jag färgat håret, det behövdes verkligen kan jag då säga. Sen har jag letat runt på blocket som en galning efter en byrå, men tyvärr var flera av dom sålda redan och resten har jag lämnat mail till.

Imorgon är kickoffen på MQ. Så jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller så. Men vi ska tydligen till någon restaurang i Vällingby med både dom från Solna och Vällingby, men det blir nog en trevlig kväll. Jag har ju aldrig varit med om något liknande förut så jag har inte så höga förväntningar.

Ikväll är det chips och godis som gäller. Vi lär väl se fantastic four samtidigt som vi snaskar i oss alla onyttigheter.

Det räcker för idag, tjingeling!

schemat för veckan

Helgen blev som sagt inte som jag tänkt mig. Så måste planera om helt enkelt.

Men i natt kl halv 5 kom Jesper över, så idag har vi haft en chilldag, men vi har iaf köpt en sängstomme till min säng som jag velat en längre stund, och vi hittade en för det otroliga priset 300 kr, jag bara älskar blocket ibland.

Söndag: Träffa Johanna på en fika. 
Måndag: Jobba på MQ 12-19 och efter det är det kickoff i Vällingby fram till kl 23:00
Tisdag:  Jobb och middag med Roy?
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb

Fredag:  Middag med förkröck hos mig.

Lördag:  Packa och fara till Turkiet kl 18:00

Söndag: HAR DET JÄVLIGT BRA SKA JAG SÄGA!


feeling down

Det är så många tankar i mitt huvud nu för tiden, jag kan knappt sova på grund ut av det till och med. Men tyvärr är jag inte bekväm nog med att dela med mig av allt här. Just typisk när jag bara vill prata av mig, men jag har inte många att vända mig till som skulle förstå hur jag känner. Ibland känner man sig bra ensam här i världen och jag avskyr den känslan. 

Fy vilket tragiskt inlägg men jag är inte på topp just nu. Jag vill bara lätta på tankarna.

Så det här lär bli en lååååång lååååång och tråkig dag. Men det är så det är innan löning!


utmattad

Först och främst måste jag hälsa Christina välkommen till bloggvärlden, jag ser fram emot att läsa om ditt nya liv nu så håll bloggen vid liv!

Idag har jag slitigt som ett djur, jag har målat, målat, målat och målat. Sen har jag lyft,lyft,lyft och lyft. Efter det har jag skrubbat hela golvet med sandpapper, dammtorkat, målat och allt för hand och målat med en liten roller. Det var verkligen en hel dag med rent kroppsarbete, så nu kommer jag sova tugnt i natt. Sen är det mycket mer som kanske kommer ske, men jag tänker inte dela med mig förns det sker! Oj vad förvirrande det blev men ni fattar sen...kanske.

Nu ska jag äta så dröm sött alla där ute!

redo!

Idag har jag och Jesper varit och tittat på 5 olika lägenheter ( 2 i Kallhäll och 3 i Kungsängen). Jag fattade verkligen tycke för en av dom men tyvärr låg den i Kallhäll. Jag känner dock lite mer för Kungsängen, men det är ju så fruktansvärt dyrt där. Så vi får se vart vinden för oss. Det enda jobbiga med att flytta är att jag kommer få hemlängtan, så jag hoppas ni kommer och hälsar på mig nån gång flickor!

Imorgon är det dags att jobba igen (på MQ). Tanken är väl att jag ska måla om skyltfönstren, så vi får väl se hur det går. Jag måste packa ner skitkläder om det ska målas. Helgen har varit mysig iaf började med flickorna i fredags, var bakis på lördagen´och idag har vi gjort allt det viktiga.

Aja dags att göra mig klar! Ha det bra!


A perfect day

Snart är det dags att dra sig till Jakan för att möta upp Jossan och Amanda. Efter det ska vi handla godsaker till drinken, middagen och efterrätten. Vi ska göra drinkar med färskfrukt och sen ska vi doppa frukten som blir över i choklad till efterrätt. En perfekt fredags måltid helt enkelt! Jag tror att kvällen kommer bli lyckad för med en grupp glada tjejer kan det väl inte slå fel? Aja som vanligt har jag inte tid att sitta här, jag har MASSOR att göra. Men till alla andra som jag inte träffar ikväll, ha en underbar kväll!


updates

Bion med tjejerna var hur mysig som helst. Började med en smaskig middag och sen såg vi filmen "Mamma Mia", den var verkligen helt underbar.

Imorgon ska vi ha middag och drink-kväll hemma hos Jossan, det kommer bli jätte skoj, hoppas jag kan göra en god drink bara för jag har väldigt höga förväntningar när det gäller en speciell.

Föresten har jag bytt datum på både halkbanan och teorin så att jag kan jobba dom dagarna istället. Föresten så hade jag aldrig klarat teorin eftersom jag har fortfarande inte hunnit plugga, men jag SKA, SKA SKA, så småningom iallafall.

Nu är det dags för en dusch,  så ha det bra!


listen to your heart

Jaha ledigheten varade inte länge men men jag får ju pengar! Imorgon ska jag till Solna på morgonen sen kl 14-18 ska jag jobba på okq8 sen på kvällen åker jag, Manda, Johanna och Jossan in till Kista och äter middag och ser på bio. Det kommer bli hur mysigt som helst. Sen på onsdagen kommer Christina och hämtar upp mig kl 06:45 och sen bär det av till MQ för att jobba till klockan 10 för lite inventering. Efter jobbet kommer jag möta upp Sanna och hennes vän på tåget så ska vi åka till stan för att shoppa lite. Sedan på torsdag jobbar jag på MQ från 12-19. Så det är fullt upp som vanligt! Men jag är super nöjd med allt, precis vad jag behövde!


Jag har inte haft någon kontroll på mina känslor och mitt humör, det enda jag vill göra är att gråta och skrika. Ingenting känns bra, det enda som får mig att le och glömma bort min känslor är Jesper. Jag är så glad att jag har honom, han är inte bara min pojkvän, utan jag har insett att han är den bästa vän jag har och att honom kan jag alltid lita på. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


my day

Jaha, om en vecka är jag arbetslös, det låter ju kul! Men då har jag lite tid över så jag kan fokusera på körkortet, men sen efter Turkiet resan får jag ta min söta lilla rumpa ur vagnen och gå till arbetsförmedlingen, men som jag sa i det tidigare inlägget har jag ingen aning om vad jag ska söka till.

Idag var min lediga dag så jag och mamma ställde klockan och åkte till Vällingby för att shoppa lite men det enda jag kom hem med var en kjol från MQ. Så sen kl halv två har jag suttit här hemma ensam med min hund, skoj va? Jag som trodde att jag skulle få besök av Jesper men tydligen inte;(
 
Jag måste bara tillägga att jag saknar min vän Roy, jag vill att du ska komma hem och det nu!


clueless

Jag önskar att jag hade en dröm eller någonting som jag skulle vilja åstadkomma med mitt liv. Någonting som lockade mig. Förstår ni vad jag menar? Det skulle vara så mycket enklare att söka jobb då, eller börja plugga om man vet vad man vill. Det enda jag vet nu är att jag är redo för att bli vuxen, och då menar jag flytta hemifrån och skaffa mig ett fast jobb, starta mitt lilv på något sätt. Åh det är så komplicerat det jag känner, men jag önskar att jag hade en dröm om någonting. Antingen resa på egen fot och fly landet eller plugga galet under flera år, eller bara känna att något lockar mig! Jag hoppas jag finner det jag söker snart så jag inte kastar bort mina bästa år. 

yada, yada!

Jag har precis upptäkt att min mobilkamera är paj, så jag kommer väl få lämna in den på lagning under en längre tid. Det tar alltid lång tid att lämna in mobiler på lagning. En annan sak stör mig också och det är att jag har tappat bort ett presentkort, men det mest störande av allt är att jag vet var det var förut och nu är det borta.
Sorry för den tråkiga infon, men jag är lite irreterad. Men oavsett presentkort eller inte så kommer jag att åka med mamma till Vällningby imornbitti innan jag börjar jobba. Imorn jobbar jag bara 3 timmar och på onsdag är jag ledig, skööööönt!

Det enda jag vill nu är att ha lite kul och känna att man lever. Att vara ledig en helg skulle kännas tipptopp!

Nu ska jag sluta klaga och gå och sova istället. Dröm sött!


RSS 2.0