naaw



♥ Jag hittade den här i min dator av en slump, jag hade helt glömt bort den dagen♥

MINA VÄNNER

Jag har 5 stycken vänner som betyder oerhört mycket för mig, utan dom skulle jag inte stå på benen. Vi har kommit varandra så himla nära och hos dom är jag alltid välkommen oavsett humör. De är de personer som jag litar mest på, de har aldrig sårat mig och de skulle aldrig göra det. När jag är med dom mår jag bra, jag är trygg, jag kan vara mig själv och säga det jag tycker och jag vet att jag är i goda händer. De kan skydda mig från världen och jag har en chans att bygga upp mitt liv igen för jag vet att de finns där för mig i alla lägen. De får mig att må så himla bra och jag är så oerhört tacksam att de är mina vänner.




Hur mysig är inte den bilden?


Jag längtar tills nästa twilight filmen "new moon" kommer ut på bio, det ryktas om att Nordisk film ska försöka få den att visas i Sverige samtidigt som i USA, datumet sägs vara den 20/11.

Jag har aldrig kännt mig så trygg som när jag var med dig

Känslan av att prata med någon som inte svarar, försöka krama någon som inte finns, vänta på någon som aldrig kommer och ständigt leta efter ett det där älskade ansiktet i folkmassan. Det känns som att bli skjuten om och om igen. Det värker i hela kroppen samtidigt som en ångest och förtvivlan söker sig till mitt huvud som sedan brister ut i gråt och skrik. Jag blir lika chockad varje gång. Det värsta av allt som kunde hända har redan hänt, för 3 månader sedan, jag förstår inte och vill inte. Jag har hela tiden skyddat mig från mina känslor, jag vill verkligen inte inse fakta och när inte jag kan stoppa mig själv vill jag att andra ska göra det åt mig. Jag vill få slut på mitt lidande, jag vill inte veta, jag vill bara låsas som att inget hänt och att allt är som vanligt. Jag vill bara komma över dig och slippa vara kär i en person som inte finns, men det går inte. Ibland på nätterna när jag tittar på din sida av sängen som är orörd försöker jag lura mig själv att du är i Kungsängen och att vi syns imorgon. Eller när jag vaknar upp att du har gått till jobbet och att vi syns ikväll. Men rutinerna vi hade är de svåraste att ändra på, det kommer bara atomatiskt att jag tänker att jag ska ringa dig och berätta vad som hänt eller något liknande, det är då jag inser att det finns ingen att ringa för att du är borta, borta för alltid.

Jag saknar dig dygnet runt, jag ser bilder av dig i huvudet när jag minst anar det. Jag försöker minnas varje sekund vi haft tillsammans. Jag är rädd för att åldras och jag är rädd att jag glömmer dig och mina känslor jag har för dig. Men jag hoppas jag minns dig även när jag är 100 och senil, för jag vet att du väntar på mig på andra sidan.

taggad

Det ser ut att bli en hel del resande för min del i år. Det skiljer sig lite mot vad jag gjort förut så det känns bara super kul. Först och främst har vi diskuterat att dra till mina gamla trakter i Hemavan/ Tärnaby på en liten skidsemster i mars. Sen i sommar som alla vet ska jag till Magaluf med tjejerna, och det är den 27 juni om jag minns rätt? Sen har jag bokat en resa till med 10 st andra tjejer som också tyvärr går till Magaluf 1 månad senare, men det blir nog kul iaf! Sist men inte minst hoppas jag på en efterlängtad semester till Thailand i december, om det inte blir med vännerna hoppas jag att jag får följa med familjen plus lite nära släkt dit sådär över jul eller något.

Jag har mycket planer och jag hoppas allt går som planerat, men man vet ju aldrig, vad som helst kan ju hända på 1 år. Men det är mycket impuls grejer så det är lite spännande och roligt och väldigt olikt den gamla Malin om man säger så;D


VARFÖR?



Why do all good things come to an end?

Nyårsafton

          

RSS 2.0