Många bollar i luften

Hemma igen efter en hel dag på jobbet.  Nu är det Linda Rosing på tv och det är sjukt vad Hugo kämpar för att vinna blondinens hjärta. Men det ger bra tv i alla fall.
Imorgon är det skiva som gäller, det var sjukt länge sen jag var i stan och festade, det har blivit mycket Pg och Mp på senaste tiden för min del. Tanken är att jag ska boka en taxi till kl halv 2 eftersom jag ska upp och jobba dagen efter men läste nyss i en känd blogg att hon fick ett konstigt erbjudande av en taxi-chaufför och att det kunde ha slutat med en våldtäkt. Det är ju alltid lite riskabelt att åka taxi men gör det sällan ensam men nu ska jag göra det och det känns mindre roligt när man läser sådana saker. Jag hatar hur hjälplös man är i en taxi. Chauffören kan köra vart han vill när han vill, låsa dörrarna och ta kontrollen. Det är det som är så läskigt, för man vet att det finns idioter här i världen och det värsta av allt är att man aldrig vet när man stöter på såna äckel.
Punkt slut, nu ska jag ha lite egentid.

Det finns inte så mycket mer att säga

I'm bored

I need a change

Jag kan inte tänka på något annat. Jag vill ha ett nytt liv med nya utmaningar och känna att jag verkligen brinner för något. Just nu känns livet meningslöst och tomt och jag vill ha mycket mer än så. Jag behöver mer än vad livet erbjuder just nu. Jag vill ha allt, den perfekta kroppen med det perfekta kläderna. Jag vill vara någons flickvän, ha någon som jag kan dela mitt liv med. Jag vill ha en karriär och vara bäst i världen på det jag gör. Jag vill känna att jag gör en skillnad när jag är på jobbet, så som man skulle känna om man var och räddade apor i djungeln. Och jag skulle klara av allt sånt där om jag bara hade lite energi. Då skulle jag plugga teori hela dagarna så jag får mitt äckliga körkort, jag hade tränat kroppen dagligen på olika sätt för att bli fit på alla de rätt ställena.
Jag vill ha allt och ingenting helt enkelt. Jag söker ständigt något som jag ändå aldrig kommer få. Jag vet inte om det är jag eller humörsvängningarna som talar, det här är bara lika meningslöst som allt annat. 

veckans schema

Måndag: Ledig
Tisdag: Jobba 10-19, luncha med Tove
Onsdag: Ellinor's skiva
Torsdag: Jobba 10-19
Fredag: Jobba 10-19
Lördag: Jobba 11-15
Söndag: ?

hemma bäst

Igår valde jag att inte gå ut och festa som vanligt så Roy kom över och vi såg på 2 filmer istället. Men idag hade jag planer med systern så kl 3 skjutsade jag och pappa Roy till tåget och efter det for jag och Jenny till Kista. Vi skulle ge henne en make-over med hjälp av en ny garedrob. Det hela fick en bra början sedan gick det utför och vi hittade inte så mycket mer. Själv kom jag hem med 2 tråkiga plagg men någon gång snart borde jag få användning av dom lätta små plaggen.
Nu ser jag på "hemma bäst" och nu är reklamen över, det betyder att det är dags att gå, plikten kallar.

16 okt- 08 den mörkaste dagen i mitt liv

Jag tänker på det där ögonblicket när det plingade på dörren. Jag sprang ner och öppnade så fort jag kunde, hjärtat slog fort och jag förstod att det var dåliga nyheter. Jag såg tre okända ansikten som närmade sig mig och fråga om det var jag som var Malin. De ville komma in och jag lät dom. Jag vet inte om dom sa något  men jag såg deras läppar röra sig men dom behövde inte säga ett ord till. Jag förstod bara av deras ansiktsuttryck, och det kändes som världen bara stog stilla. Innan jag visste ordet av det bröt jag ut i gråt och skrek bara; NEEEEEEEEJ. Jag fick inte fram något annat ord, jag upprepade det om och om igen medans jag hörde hur dom sa att Jesper Jurefors hade avlidit tidiagre under dagen. Där stog dom i dörröppningen och tittade på mig medans jag inte visste var jag skulle ta vägen, jag sparkade hårt i golvet och föll ihop i pärstens armar som sträckte sig fram. Jag mådde illa på något vis, jag kände mig som om någon hade tagit en kniv och skurit ut mitt hjärta samtidigt som dom trampade på det. 
Det var det mest overkliga ögonblicket i mitt liv, jag kunde inte förstå att det var sant. Det som inte fick hända hade hänt tidigare under dagen utan att jag hade en aning om det. 
Bara av att tänka tillbaka på det så här i efterhand får mitt hjärta att slå så fort det bara kan, den där äckliga känslan som slingrar sig i kroppen. Den där grova paniken som sprider sig som ogräs i min kropp. Det är den värsta känslan någonsin.

update

Update om gårdagen. Tanken var att jag inte skulle kröka, men när jag satte min fot hemma hos Johan och Sara fick jag i mig de 2 första glasen vin efter det bar det av hem till Jossan där jag tog drickandet i väldigt lugn takt men till slut kom jag igång och sedan bar det av till Pg och kvällen slutade på Mp tillsammans med Frida och Carro. Det var en trevlig kväll med mycket glada minner, så tack för igår och ett speciellt tack till Jossan som bjöd oss på middag och hemma gjord tårta.

 

wierd

Det blev inget jobbande idag, min mage är så svullen så att jag inte ens kan stänga byxorna och lite feber på det, men annars mår jag bra. Ikväll ska alla hem till Jossan på middag och fira hennes födelsedag, dock blir det nog inget krökande för min del för att inte oroa min magen ännu mer. Förresten ringde jag vårdcentralen och frågade om det var vanligt att magen gjorde så här men hon visste inte vad det kunde bero på så hon tyckte jag skulle avvakta under helgen och om det inte hade gått över tyckte hon att jag ska åka till Danderyd. Men det känns onödigt det gör ju inte så ont men det är uppenbarligen inte förstoppning heller så vet inte alls vad det kan bero på, ett mysterium.

Nog om magar nu, det är dags att hoppa in i duschen och göra sig fräch sen tror jag det är dags för ett mellan-mål!

game over

Saknat mig? Nu är jag hemma igen men hade jag fått välja hade vi gärna stannat en dag till. Resan var toppen bortsett från att jag blev mystiskt magsjuk under en dag. Jag fick färdas hem från backen på skoter av någon från Idre fjälls personal och när jag kom till stugan spydde jag och fick hög feber. Men sedan sov jag bort det under dagen och natten. Men dagen där på var jag i backen och for igen. Där uppe var det rena rama drömvädret för skidåkning så jag hade i alla fall lite tur i min ständiga otur när jag är ute och far på semester. Det ska alltid vara något som går fel, kan jag bara inte få vara frisk! ? Men nu ska jag inte klaga, jag fick ju i alla fall komma ut i backen 2 av 3 dagar.

Nu ska jag sova för imorgon är det jobb dags igen, nu är mina 12 dagar med ledighet över....tyvärr!
TACK OCH HEJ!


Goodbye Järfälla, hello Idre!

Väskan är packad, och nu lämnar jag snart skalvägen och bär med mig mina tunga ben till Bro. Så imorgon far jag, det har väl ingen missat? men oroa er inte jag kommer hem till torsdag igen! Vi syns då, och ha en toppen vecka här hemma jag håller tummarna åt er att ni får strålande sol varje dag och det hoppas det hoppas jag även att vi får
Take care!


Idre here we come

Grym kväll igår, jag var nog fullast på stället, vad hände liksom? Jag var redan packad innan förkröket. Men sen drog vi vidare och jag minnas att jag träffade jätte mycket folk som jag kände men sen är det ganska svart. Bandet minns jag knappt, jag vet att jag stog där men inte att dom sjöng. Aja tack för igår alla glada men idag får jag verkligen betala för hur kul jag hade igår. Jag ligger här i sängen stilla och illamående men nog om det.
Ikväll ska jag övernatta hos Storre tillsammans med honom och Elli och imorgon blir det avfärd till Idre.

Nice

Imorgon känner jag på mig att det blir en toppen dag. Det är min mammas födelsedag och Sanna, Päron och Anders kommer över efter kl 2 och hjälper oss montera lite möbler och mamma kommer bjuda oss alla på middag. Sedan i alla fall för min del bär det av till Tove och Emlan för att förkröka för att sedan fortsätta på Pg sen Mp. Och inne på Mp blir det liveband och där kommer jag möta upp ännu fler vänner som också har valt att komma och se grabbarna spela. Det låter grymt och jag hoppas att allt lever upp till mina förväntningar, men jag är väldigt lättroad så det kommer nog inte vara något problem. Men som sagt gör er beredda på en toppen kväll!


Våren ger oss hopp för bättre tider

Jag drömmer om solbrända ben, ledighet och sommar. Ligga på klipporna och prata strunt i timmar samtidgt som man äter en smarrig melon. För att sedan spendera kvällen med rosiga kinder från dagens stekande och en kylig cider i handen tillsammans med trevligt sällskap. Men innan vi får uppleva allt det får vi inte glömma den älskade våren som bryter sig igenom vår ständiga dimma och vårt dystra humör. Våren får oss att må bra, den får alla växter att grönska och även vårat humör. Snart har vi glömt bort att vinter halvåret fanns och vi kan bara tänka på sommaren och allt den har att erbjuda. Våren ger oss hopp för bättre tider och det kan vi alla behöva nu.  


Det här var förra sommaren på Öland, det var min enda lediga vecka. Jag skulle gärna befinna mig där just nu tillsammans med familjen och Jesper, det var en himla bra vecka må jag säga.

Update

Nu har mamma åkt till jobbet där hon kommer stanna fram till 22:30 så jag kommer vara ensam fram tills dess, inte alls så lockande och roligt som vissa kanske skulle kunna tycka. Jag kan inte förstå folk som gillar att vara ensam i flera timmar i streck och inte göra någonting, speciellt kvällar, dom är värst. Så jag ska koka ris och steka upp chickenbits sedan ut en runda med Sabina (igen) men efter det bär det av till 12:an där vi ska se Grey's tillsammans. Så jag slipper en ap-tråkig kväll ensam och spenderar det med grannarna istället! Det är så skönt att ha folk nära, där man kan komma och gå hur man vill. På så vis är jag lyckligt lottad. Jag har alltid människor omkring mig som jag kan umgås med och spendera tid tillsammans med och ringa och prata med. Ni ska veta hur mycket jag uppsakattar sådana småsaker, det betyder allt för mig.  

Happyface!

Helt plötsligt visar sig solen och hela Stockholm ler. Det är väl ingen som kan vara på dåligt humör en dag som denna? Nu har jag målat klart och ska gå ut i solskenet och gå på promenad med vovven. Och jag har även solat solarium nu i 3 dagar och jag har självklart fått soleksem som jag nästan alltid får om jag visar mig i solen. Det är skit jobbigt men jag har en speciell salva jag smörjer in mig med så inga sura miner här inte!

Time to go, catch you later!

heartache

Hej igen alla glada (eller trötta?) Nu sitter jag här i mitt lilla rum och har inte mycket alls för mig. Det är väldigt mörkt och tyst i vårat hus för pappa har rest bort för en vecka och det är alltid bara han och jag som är vakna så det känns ovant med tystheten. Klockan är bara 11 men det känns som mitt i natten. Jag känner att jag inte har något intressant att bidra med så det här blev bara ett till ointressant inlägg. Usch och blä hoppas min bloggfantasi vaknar till liv imorgon för då återkommer jag, men nu är det dags för sex and the city!  

   
Bilder är allt vi har, så det är sådana saker vi måste dela med oss av.

Intresse-klubben antecknar

Idag har jag köpt mig en blomma, en väldigt dyr sådan om jag får säga mitt. Jag trodde man gav ca 60 kr för blommor men tydligen inte. Men nu ska vi inte vara såna utan nu är den köpt och jag är nöjd, i alla fall än så länge. Nu ska jag göra allt för att den ska överleva. Jag ska ta hand om den som om den vore ett liv, det kanske sporrar mig till att vattna den och minnas den. Så nu har jag gått en snabb-kurs hos Susanne, och det här lärde jag mig; Bladen ska vara hårda och fina, man får absolut inte he vatten på bladen och man ska bara blötlägga rötterna varannan vecka. Det är allt jag ska minnas, det kan väl inte vara så svårt?  

Tänk att jag skrev ett helt inlägg om en blomma men så mycket har jag i huvudet just nu, men måste ändå tillägga att det känns jävligt skönt att slippa tänka på så mycket annat. Nu kan jag bara leva och vara och den känslan älskar jag!

Du finns i mina tankar, varje dag, flera gånger om dagen.

Jag tänker alltid hur mitt liv hade sett ut om du fanns kvar? Vi hade bott i Norrboda i Kungsängen i vår fina lilla lägenhet som passade oss så bra. Vi hade säkert fått uppleva vårt första bråk och det hade säkert handlat om att jag aldrig stänger locket på schampoflaskan eller att jag ständigt vill äta samma maträtter. Sånt där som jag aldrig tänker på men som du lätt irreterarade dig på. Men det spelade aldrig någon roll för vi älskade varandra i alla fall även fast att vi hade våra olika uppfattningar om saker och ting. Men jag tror fortfarande att vi aldrig skulle storma ut och skrika på varandra, det var helt enkelt inte vårat sett att lösa saker på. Men jag är så ledsen att vi aldrig hann uppleva allt vi hade kämpat för under så långtid. I ca ett år hade vi letat efter den perfekta längenheten och när vi tillslut fick den, dog du samma dag. Det känns som en film jag sett med det där sorgliga slutet, men jag kan bara inte förstå att det är mig och mitt liv jag pratar om. Jag är den där tjejen jag alltid tycker så synd om och efter jag sett en sådan film kände jag mig alltid så tacksam för att jag hade det så himla bra. Sen en dag försvann allt och jag tappade min andra halva och jag blev tjejen i filmen.   


Vad hände med min lediga vecka utan påhitt?

Måndag: Måla och fixa+ sola
Tisdag: Samma och en tripp till Ikea
Onsdag: Laga middag till 12:an, om det passar+ sola
Torsdag: Simma i Bro och planera Idre-resan+ hämta en jacka hos familjen Jurefors?
Fredag: Grabbarna och Sanna kommer hit och monterar möbler sen blir det MP med liveband
Lördag: Bakis+ övernattning hemma hos Storre
Söndag: Tidig avfärd till Idre!

Gäsp

Igår som sagt var det 12:an med äppelkaka, familjen Johansson och självklart melodifestivalen. Lika trevligt som vanligt och kom hem någon gång runt halv 12. Tanken var att jag skulle åkt hem till Anders och umgås med honom men klockan blev för mycket. Men idag är det en ny dag, tyvärr ingen vår sol som tittar fram fast jag skulle ändå inte ha tid att vara ute och mysa i solskenet utan som vanligt ska vi fixa här hemma. Ikväll har jag inga planer mer än att jag ska se Gossip Girl men det är nog skönt det, jag är helt slut efter en natt med mammas snarkningar bredvid mig i sängen. 
Aja time to go nu är det frukost som gäller! 


Finally

Oj oj oj vad jag har kämpat idag och ÄTNLIGEN är mitt rum helt klart och jag har satt ihop en jävla ikea möbel och det tog timmar plus att den väger ton! Men aja allt mitt slit var värt det, nu ska jag bara pilla och fixa med små detaljer, det är ju den roligaste biten så jag ser framemot morgondagen! Ikväll bär det av hem till 12:an IGEN för att umgås med hela familjen Johansson. Sen tiggde jag till mig lite efterrätt också så det ska bli spännande och se vad jag blir bjuden på, sen får vi ju inte glömma melodifestivalen!

dagen i ord

Dagen började som sagt på Ikea och där flöt allt på och vi gjorde av med lite pengar. Sedan for jag och mamma vidare till Ikea i Kungens-kurva för att hitta en speciell möbel som inte fanns i Barkarby. Ah jag kan inte klaga, vi har fått mycket gjort. Sedan var det tänkt att jag skulle på bio med vissa grabbar men i sista sekunden ändrade jag mig, men det kommer nog fler chanser. Så min kväll slutade på 12:an och nu är jag hemma igen och ska sova, förhoppningsvis som en jävla stock för jag känner mig helt psykiskt utmattad och skulle verkligen behöva en hel natt fylld med perfekt sömn.  


fredag den 13:de

Nu far jag till Ikea och ska shoppa lite nya möbler och andra små saker till rummet. Det kommer nog gå på en hel del tyvärr men det blir nog super sen när allt är klart! Annars som vanligt ska jag måla men nu är det bara den sista väggen kvar så det känns bra att det snart är klart, jag hoppas vi får ordning på båda rummen snart så allt detta kan vara över men det lär ta en stund som sagt.

Förresten är det här första dagen av alla min 12 dagar av ledighet. Det känns underbart må jag säga! Vi hörs!

yeeehaaa

Kvällen på MQ gick hur bra som helst och klänningen jag hade på mig sålde slut så det var ju super. Och utan alla underbara kollegor hade det aldrig slutat som en sådan toppen kväll så en applåd till oss alla som jobbade järnet, det förtjänar vi!

Nog om det nu, imorgon är det faktiskt fredag och för mig betyder det ännu en dag med målning i fokus och tack och lov har jag sällskap av mamma också, och det gör det hela lite roligare. Vi hörs imorn nu är det dags att sova, eller det lär ju inte ske på många timmar eftersom jag sover så fruktansvärt dåligt men jag ska ge det ett försök i alla fall. Sleep tight!

Gaaaah

Dagen började med en lång-promendad med vovven efter det har jag målat och lite så. Sen när klockan är 18:00 ska jag befinna mig på jobbet för att delta på tjejkvällen på MQ. Det var länge sedan vi hade en sådan kväll men jag hoppas det går lika bra som sist!

Annars idag har jag lättat mitt hjärta lite grann och det känns helt underbart, jag känner mig inte alls lika vilsen längre så det var ett stort plus och hoppas jag kan sova bättre inatt. I flera dagar i rad har jag varit uppe till 3-4 tiden bara för att jag ligger och tänker och tänker.

Men nu ska jag måla naglarna och göra mig klar för kvällen!

update

Ja, jag har faktiskt hållt mig till schemat ganska bra må jag säga. Nu har jag målat 2 av 4 väggar och det är en bra början. Det ska bli så skönt när allt är klart men det kommer ta några dagar eftersom vi ska måla mammas och pappas rum också! Men sen när sakerna väl är på plats så kan jag börja känna mig bekväm och göra det till "mitt" rum. Det är ännu ett steg ifrån Jesper men jag behöver en ny-start i livet med en positiv atmosfär, så det känns bra i alla fall men det är så klart blandade känslor med tanke på Jesper.

Nu är det pannkaks-dags och guu vad jag är hungrig!

På schemat idag:

Sova ut
Gå ut med hunden 1 timme
Test-måla färgen
och låta den torka
Är jag nöjd börjar jag måla rummet idag
Träna på cykeln samtidigt som jag ser på det nya avsnittet av The City
Se Grey's kl 21:00


Lång-ledig

Nu kommer jag snart vara lång-ledig. From den 12-26 hur skönt är inte det. Och under tiden där emellan kommer jag åka till Idre, jag ska måla om rummet, gå till psykologen, läsa teori, ta några körlektioner och ha det jävligt bra helt enkelt. Jag tycker det ska bli hur toppen som helst. Jag behöver verkligen lite egentid och bara få varva ner! 


I envy you

Förresten jag är så avundsjuk på er alla som ska ta studenten. De flesta av er har fått era mössor och studentklänningarna har börjat komma in på MQ, skivorna börjar sätta igång och snart är ni alla där. Tiden bara springer förbi. Men tro mig det är nog den bästa dagen i ert liv, det är så himla bra drag och alla är på topphumör. Man glömmer allt för en dag och alla är glada! Jag önskar jag fick genomgå allt det där igen, men icke sa Nicke nu är det eran tur! Mina studentdagar är förbi.


Baby-steps

Måndag: Ledig+ läkarbesök
Tisdag: Jobb+ köpa färg?
Onsdag: Ledig
Torsdag: Simma i Bro+ tjejkväll på MQ mellan kl 18-21
Fredag: Ledig 
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Min kalender är ju helt tom för veckan! Det är ganska ovanligt men förhoppningsvis hittar jag på massa skojiga saker att göra!


Måndag igen, veckorna bara flyger förbi

Igår kunde jag bara inte somna, hur mycket jag än ville. Jag har verkligen mycket i huvudet nu, så det förklara nog saken. Men snart kommer mamma hem då har vi mycket att göra, dels ett läkarbesök kl 15:15. Men nu har jag inte tid med det här längre, uppdaterar senare!


lev livet

Dagen har bestått av att sova en hel del, kollat på tv och tryckt i oss pizza, en helt vanlig bakisdag helt enkelt. Men nu har Roy begett sig hemåt och själv ska jag se på gossip girl och äta något. Jag är verkligen ständigt sugen på något gott, men vem är inte det egentligen? skillnaden är bara att jag gör min fantasi till verklighet. Men nu har jag inget mer att erbjuda så sov gott och dröm sött! 

=D

Igår fick jag med mig Emlan och Roy hem till löken för att förkröka med de andra. Tanken var att vi skulle varit i Kungsängen men helt plötsligt sprang vi till tåget och begav oss först till Pg sen Mp. Det var en trevlig kväll, men kanske har jag fått i mig för mycket dricka och alldeles för lite sömn så idag är jag sliten som ett as. Men hela helgen har varit super och fylld med skratt. Men nu är Roy lite trött så han ska få sova en stund så jag ska inte störa men I'll be right back!

High five

Igår var en toppen kväll! Vi började hemma hos Sara där vi lekte lekar och sjöng och efter en hel flaska vin och lite cider var drickat slut och jag var redo och taggad för Mp. Och väl inne på Mp träffade jag på en massa kända ansikten så det blev mycket dans och prat. Så tack för en lyckad kväll!

Så imorse vaknade jag upp hemma hos Jonas, men sen ringde jag mamma som kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här nyduschad och ska snart fara och köpa mig en ny tv. Senare ikväll kommer syrran + familj då det blir god mat och någon konstig efterrätt serverat i martini-glas? Sen ikväll får vi se om det blir till att kröka lite mer eller om jag kommer stanna hemma, just nu säger huvudet en sak men hjärtat en annan.


Livet är för kort

Jag vill vakna upp ur min mardröm, men det känns hopplöst. Så jag önskar hellre att jag får drömma mig bort och leva i drömmen.


bla,bla,bla

Idag har jag jobbat och simmat. Lika trevligt som vanligt, samma tid och plats nästa vecka?

Men morgondagen ser ut så här:
Kommer till jobbet kl 12:00 och slutar 19:00, någonstans där mitt emellan ska jag möta upp Tove för att luncha. Efter jobbet ska vi träffas för att äta någon form av middag och samtidigt fixa oss inför kvällen som börjar med förkrök hemma hos Sara. Sedan hoppas jag att kvällen slutar på MP, det är nära och bra, jag orkar inte med någon nattbuss i alla fall.

Sedan är det lördag: Och antingen kommer jag gå ut med Emlan och Roy? Eller Ellinor och Emmy+ Co? Eller sist men inte minst mina kollegor från OK? Men lördagen är fortfarande ett mysterium så nu ska jag inte fokusera så mycket på den delen och bara låta dagen ta mig dit den vill, men kul ska jag ha i alla fall! Jag uppdaterar senare om den saken!


sanningen som är svår att inse

Du existerar inte längre, det finns inget fysiskt kvar av dig, allt vi har kvar är våra minnen av dig. Och det betyder att Du får plats i min hand för allt som finns kvar av dig är en hög med aska. Det är en läskig tanke som får hela min kropp att rysa. Jag vill inget annat än att hålla din hand och krama dig, kyssa din läppar och se dig i ögonen. Men det är sådana saker jag aldrig mer kommer få uppleva. Att inse det, gör ont!


Fantasilös

Idag hade jag en toppen dag på jobbet och när jag hade slutat tog jag mig till stan tillsammans med Emlan. Jag fick med mig en del hem. En del onödiga saker, men kunde inte låta bli. Vi får se hur ofta jag använder skorna med klack till exempel. Sen smakade jag den nya magnum glassen den där chokladiga, den var suverän! Men väldigt liten för hela 23 kr. Förresten höjer dom glasspriset varje år eller?

Aja nog för idag, imorgon är en ny dag med jobb och simning! Och det ser jag fram emot!


update

Ja som sagt mötte jag upp Roy på tåget igår och sen åkte vi in till globen där han fick mig att testa på thaimat med röd och grön curry, jag har aldrig testat det förut eftersom jag var rädd att det skulle smaka som gul vanlig curry. Men det gjorde det verkligen inte, det var as gott och stark precis som jag vill ha det! Efter det mötte vi upp en kusin till Roy och sen begav vi oss till dramatiska institutet där vi fick se en kortfilm som Roy medverkar i, det var lite konstigt att se min vän på den vita duken, men det var en seriös film och han gjorde ett toppen jobb! Jag fick till och med mig en kopia hem.

Just nu är mamma där nere och målar en foundväg i svart i vardagsrummet så pappa får sig en liten överraskning när han kommer hem haha. Själv ska jag träna och städa rummet kanske?


Where did the sun go?

Idag är det en ny dag och en ny vecka och det betyder att lovet är slut för vissa medans det börjar för andra. För min del betyder det en utflykt med Roy. Sist vi träffades var den 18 Januari så det är nog på tiden att vi ses igen! För övrigt ser min vecka ut så här:

Måndag: Träffa Roy som sagt
Tisdag: Städa rummet, hade varit en bra ide?
Onsdag: Jobba+ träffa Emlan?
Torsdag: Jobba + utvecklings samtal+ simma med Elli och Emmy
Fredag: Jobba + Luncha med Tove?
Lördag: Slå på stort med midsommar fest?=)
Söndag: Bakis!

RSS 2.0