ny på jobbet

Morgonen började bra på OKQ8, det var jag, mamma och Sanna som öppnade. Sen under dagen fick Sanna vara den som lärde mig allt nödvändigt. Lite senare på dagen kom min bilskolelärare för att hämta upp mig för min lektion som varade en timme och sedan var det bara att fara tillbaka till jobbet. Min arbetsdag slutade sedan klockan 14.00 och det var så himla skönt att sluta medans det fortfarande var eftermiddag och eftersom jag hade varit uppe i flera timmar tidigare än vanligt så kändes dygnet ovanligt långt på något vis. När jag väl kom hem somnade jag som en stock, sedan ringde jag upp Roy och han kom över på middag och efter det har vi bara prata i några timmar. Vi har verkligen aldrig tid och i stort sätt har ingen av mina vänner tid eftersom vi alla jobbar.

Imorgon ser arbetsdagen ut som idag så det är väl dags att krypa ner i sängen och sova i några timmar. Dröm sött! 


perfekt!

Idag hade jag en ledig dag igen och den var toppen som vanligt. Det började med att jag vaknade upp hemma hos Jesper efter en kväll med grillad mat och som efterrätt åt vi melon och choklad-doppade jordgubbar, mums! Sedan bar det av hemåt en snabbis sen åkte jag direkt hem till Johanna och solade hela dagen. Sen runt halv 4 snåret mötte vi upp Lia i stan för att äta en mysig middag tillsammans på en uteservering som hette London, där det serverades jätte god fläskfile med pommes. Och till slut gick vi till gamla stan där vi satte oss och jag drack en varm choklad. Under tiden har vi planerat att åka bort på en weekend, det hade varit super kul men nu måste jag bara se till att jag kan ta ledigt i två dagar sen är vi som gått där! Så jag håller verkligen tummarna!

Nu är det dags att sova, jag ska upp kl 5 imorgon eftersom under min "lediga" helg på MQ så ska jag jobba på OKQ8 istället, så imorgon är första dagen så vi får se hur det går för mig då, men jag hoppas på det bästa! Men ha en fortsatt bra kväll så ses vi i svängarna!

min underbara lediga dag

Idag bjuds det på vackert väder och värme, precis som man vill ha det, och tack och lov skedde det på min lediga dag. Men om några timmar ska jag sätta mig på tåget för att möta upp Johanna inne i stan där vi ska strosa runt och äta gott. Annars i veckan kommer jag jobba som vanligt och min nästa lediga dag är på söndag så jag hoppas självklart på samma väder då!
 
Ah juste idag kom lönen och jag blev glatt överraskad, och sen om 5 dagar kommer studiebidraget också ännu en rolig överraskning eftersom jag inte trodde att jag skulle få det något mer. Yeehaaa!

Nu ska jag kila men ha de bra!

update

Now i'm back, men bara för en kort stund. Klockan 13 börjar jag jobba igen och jag hoppas att det går lika bra som igår. Föresten så utökas mitt schema varje vecka så det känns tryggt att jag får in lite pengar nu i sommar som jag ska leva på. Vi i familjen har bestämt oss nu, fall om pappa är frisk kommer vi nog att åka utomlands vecka 35, vi känner att alla behöver det efter allt hemskt som har hänt. Man behöver helt enkelt lite positiv energi! 
Nu är det också bestämt att jag ska börja jobba på OKQ8 nästa vecka, det blir tidiga mornar för min del, men det är det värt om jag ska hinna lära mig allt.

Nu har jag updaterat inom väldigt många områden så det duger för idag. Ha det bra! 

se positivt på framtiden

Det är en ny vecka med nya tag. Idag har jag stått ensam väldigt mycket men det går bra, jag lär mig nya saker varje dag.
Om en timme kommer Jesper och hämtar upp mig då ska vi hem till honom igen och spendera natten där. Idag har jag handlat igen och det är ju inte så bra, alla mina pengar bara försvinner men man får ju lön på onsdag, yeehaa. Föresten då är det tänkt att jag och Johanna ska ta en shopping dag i stan!

Föresten idag har pappa kommit hem så nu snart ska vi ha en familjemiddag. Men alla där ute ni får ha det så bra så ses vi snart igen!

jag saknar ord

Igår som sagt såg jag den underbara sex and the city filmen. Den var så otroligt bra på så många olika sätt och många tårar fälldes. Idag vaknade jag kvart över ett och var helt chockad att klockan var så mycket. Annars idag har jag sett reprisen av gg och sen har jag och Jesper laddat ner filmen Girl next door som han och jag ska se ikväll. Jag tror faktiskt att jag kommer spendera en natt till här i Kungsängen och fara direkt härifrån till jobbet imorn. Så det är mysigt att spendera lite tid ensamna. Så snart ska vi nog börja laga mat och sen fortsätter vi att slappa.

Vi ses!


Min underbara dag

Snart kommer Johanna över och vi ska äta middag tillsammans, det bjuds på grillad kyckling, pommes och bea. Efter det blir det bio och vi ska inte se vilken film som helst utan Sex and the city filmen så det ser vi fram emot! Efter bion är vi bjudna till hässelby så vi får väl se vad som händer, om det blir en tripp dit eller om vi fortsätter hemåt. Men jag kommer spendera min natt hemma hos Jesper i kungsängen och där kommer till och med gullisnuttan sova över. Så det blir nog en hel del kvällar i kungsängen eftersom att Jepser är ensam hemma nu i två veckors tid.

Nu har jag inte tid utan ska spendera min tid till något mer effektivt! 

lite ny energi

Min midsommar blev räddad av Johanna som vanligt. Det känns som att hon räddar mig lite för ofta men jag är oerhört tacksam för de. Igår fick jag träffa pappa så det kändes bra, han hade råkat ut för ett blodtrycksfall förut men det löste sig. Läkaren hade även sagt att han kanske skulle få komma hem redan på söndag, det kom lite som en chock men om det funkar så är det super. Men vi måste iaf vänta en månad innan vi får reda på svaret fall om det är canser eller inte, så det är en lång tid men vi håller ut.
Själv börjar jag bli lite bättre, och jag väntar på en remiss om att göra ett ultraljud på mina njurar. Men huvudsaken är att jag är på väg att bli bra!

Hoppas alla hade en bra midsommar, med många skratt och roliga stunder! Vi ses!


dagen

Idag kl 13:00 under tiden jag var på min promenad så ringde det från sjukhuset. Läkaren sa att allt hade gått bra och allt hade gått som planerat med pappas operation. Så efter några timmar ringde vi till honom och han mådde ganska okej så det var skönt att höra. Men idag blev jag tyvärr sjuk och har 39 graders feber så jag kommer inte få komma in på sjukhuset pga att jag kan smitta de sjuka. Så det suger, plus att mitt midsommar firande på Ljusterö kanske inte blir av för min del. Det är 3:dje året i rad jag råkar ut för den här skiten och just på midsommar, men jag håller tummarna på att jag ska bli frisk!

min dag

Resten av min dag har bestått av att jag, mamma och Roy åt på någon restaurang i Kallhäll där vi träffade på Rebecka Holmström som tydligen skulle åka till göteborg idag, lite avis blir man ju. Jag har ju aldrig varit där, men det kanske blir en road-trip i sommar, Eller vad säger ni? Efter det for jag och Roy till Kista och var där fram till kl 21:00, helt sjukt vad tiden bara sprang iväg den här dagen. Jag köpte inget annat än ett par kalsonger till Jesper tråkigt nog. Men visst fanns det några saker jag inte skulle banga på. Förutom att ha shoppat har jag pratat som en galning idag, min mun rör sig varenda minut som går men det är trevligt att prata om allt mellan himmel och jord ibland.

Nu är det snart dags att sova och imorgon ska jag och Kicki gå ut och gå på dagen med hennes lilla valp som är 8 veckor så den måste bäras i ryggsäcken närstan hela biten haha. Sen kl 4 är det dags att börja arbetsdagen. Sov gott allesammans!


Tuffa tider

Imorse åkte pappa in till sjukhuset och där kommer han nog vara 1-2 veckor framöver. Imorgon sker hans operation och det betyder att de kommer att ta bort en tredjedel av hans ena lugna. Så idag har han fått sin rum och sen ska ha ta prover osv. Han ska även lära sig hur att sitta, kliva ur sängen och gå eftersom han kommer ha rätt ont efter att de har brutit sig i mellan hans revben. Så det blir inget midsommar firande för pappas del i år, men troligtvis så kommer vi komma iväg på vår Ölandsresa lite senare i sommar. Men han var iaf jätte nervös redan idag men jag hoppas allt kommer gå strålande, och jag vill bara att de ska plocka bort tumören så han kan leva vidare! Jag kommer att uppdatera när jag vet något mer.

Annars idag så var jag på bilskolan, sen har jag hunnit prata med Denise. Och nu snart ska jag och Roy leka, men han är lite seeeeeeeeeg!

Ha en underbar dag!


älskade människor

Idag firar jag och Jesper hela 2 år tillsammans, jag är så himla lycklig och jag skulle inte vilja leva på något annat sätt än vad jag gör. Jag har allt i mitt liv som jag behöver och lite till. Jag stormtrivs verkligen med allt, min älskade pojkvän, mina  kära underbara vänner och min fantastiska familj. Jag är bara så himla glad och tacksam för allt gott jag har i mitt liv, så tack alla som är en del av mitt liv, ni gör mig till den lyckligaste människan på jorden. Ta hand om er, dags att kila till bilskolan och sen jobbet! Puss puss

det blir inte alltid som man tänkt sig

Tjingeling, just nu sitter jag hemma hos Jesper och här har vi spenderat dagen. Det var egentligen tänkt att vi skulle gå på spa idag för att fira vår 2 års-dag men tyvärr orkade vi inte det idag utan bestämde oss för att få det gjort när vi ska till Öland i sommar. Ikväll ska vi äta middag här sen så fortsätter vi hemma hos mig med lite mys och chokladdoppade jordgubbar.

Men nu har jag inte mer tid över som vanligt. Och imorgon kommer jag jobba hela dagen så det lär inte bli så mycket bloggande då heller, men ha det underbart, Vi ses!


update

Hejsan, det var inte igår! Men som sagt tidigare så jobbar jag som ett as. Varje dag i ca nio timmar om inte mer, haha. Men jag stormtrivs iaf på jobbet så det är super. Idag har jag träffat Johanna, det var ca en vecka sedan vi träffades sist, men jag har såååå lite tid. Men det var mysigt och underbart. Vi hann till och med in på banken för att aktivera mitt kontokort och för att fixa med mina pengar. Efter det åkte vi hem till mig och sökte jobb på arbetsförmedlingen till mig, syrran och till och med Johanna fick suget efter att skicka in en ansökan och samtidgt åt vi min och Johannas favorit tårta. Det kallar jag en härlig, lugn dag! Men imorgon är det en arbetsdag igen så vi får se när jag hinner logga in här igen, Ha det bäst!

Vad händer på bilden?



Vad händer på bilden? Roy tror att vi dansar men jag tror att jag pillar bort något från hans näsa, så ser det iaf ut. Vad säger ni andra? haha. Men det är lättare och se när man zomar in.

Vuxenlivet

Jag jobbar för fullt och har saker att göra hela tiden, är jag inte på jobbet är jag på bilskolan. Jag försöker att hinna med allt så som att träffa vänner, städa, plugga och massa annat. Men jag gillar hur jag har det ändå, jobb betyder ju pengar så det blir man ju glad av! Men det känns verkligen att vuxen livet är här nu och jag kan inte vara mer redo och taggad. Det känns så jävla skönt och slippa allt annat trams och bara fokusera på livet.


  

det är inte lätt att vara sjuk

Min pappa har det lite jobbigt idag. I fyra dagar har han nu trappat ner på fettet för att idag var han tvungen att att dricka 4 liter laxeringsmedel, helt sjukt. Och imorgonbitti innan klockan 06.00 måste han få i sig en liter till. Bara för att de ska göra en undersökning i tarmen efter att ha hittat något konstigt på röntgen.

Men nu snart får vi iaf reda på när han ska operera bort sin tumör och kort efter det kommer han att börja på cellgifter. Det första pappa frågade doktorn var fall om han kommer att tappa håret, och doktorns svar blev " Det görs så fina peruker nu för tiden" haha. Vem kunde tro att pappa brydde sig så mycket om sitt yttre innan sin inre hälsa.

Lite bilder för ovanlighetens skull

     Jag, Jenny och Fanny         

Bästa dagen i mitt liv

Tack alla fina underbara människor som gjorde min dag så perfekt!


räddare i nöden

Igår testade jag min studentklänning och till min fasa så var den för stor. Jag blev helt chockad och jätte nervös för hur jag skulle lösa mitt beskymer. Sen sa jag det till Johanna och hon erbjöd sig att sy in den till mig, det kan man kalla räddare i nöden! Så idag testade jag den och den satt perfekt så tack så himla mycket, jag vet inte vad jag hade tagit mig till om inte du hade hjälpt mig!

Ja som alla vet så är det stora dagen här snart och jag är sjukt taggad! Här hemma har vi satt igång med stor städningen och vi blir iaf ca 30 stycken här hemma så det vart en överraskning när jag trodde att bara min familj skulle vara här. Nu ska vi grilla lite och sen har jag en hel del för mig, tjingeling! 

RSS 2.0