Fredag kvällen

Sitter med Jeppson och ser på Idol, ikväll blir det väl inte så mycket mer än så. 

Föresten så ska jag sälja 3 st Tiny till Jesper, och det var inte jag som tvingade honom som många där ute tror, utan han ville självmant, yeehaa;D

trött på skiten

Jag har haft mycket huvudvärk på sista tiden, kanske beror på all stress inte vet jag. Men eftersom jag har trott länge nu att jag har dålig syn så känns det som att det är dags för en undersökning. Oväntat som det var så visade det sig att både Tuttan och Denise behövde glasögon.

Jag hade inte bangat på att kolla synen  imorgon, men det lär ju inte hända tyvärr.


Tiny uf

Idag fick vi våra produkter, jag kan inte vara mer nöjd. Är du oxå sugen på en sån här liten "plonka" så säg bara till, dom försvinner fort och dom kostar endast 30 kr!

 






julkänslor

image57

 Det råder julstämning här i vårt hus, eller vad säger du Tomten?;)

yummie

idag stog jag för maten, den har ni inte hört förut va? Det blev iaf lövbiff med råstekt potatis och bea. Det tog helt sjukt lång tid, plus att jag skalade jätte många potatisar.

hjälp

Måste verkligen köpa en ny mobil, fråga är bara vilken, förslag någon?

busigt värre

Jag dissar naturkunskps provet imorn, men sen ska vi åka till Vallentuna (tror jag?) för att hämta vår produkt, äntligen! Hoppas den är fin!


Fett taggad

Vaknade till liv nu och kom på att jag är fett taggad inför Grey's ikväll. Jesper påpekar dessutom att man inte kan säga bara Grey's utan att man måste säga hela namnet Grey's anatomy. Han menar då att man kan ju inte säga Prison bara till Prison Break. Konstigt jag vet men Grey's låter bra, Prison låter konstigt!


image56

...

Som ni alla vet nu har det varit en händelserikdag i skolan, fy fan hoppas det aldrig händer igen under vår skolgång. Allt kommer bara närmare och närmare, läskigt!

Aja har försökt plugga nu många gånger, första gången somnade jag närstan så jag gick och duschade, försökte igen men då hade jag ingen energi så jag gick och åt sen 3:dje gången somnade jag. Så nu är jag vaken och är för tok för trött för att plugga!
Har ni tagit er i kragen och pluggat än?

ointressant inlägg

Jag och Jesper har precis pratat, vi räknade ut att vi träffas i sitt 3 dagar i veckan, det trodde jag faktiskt inte för det låter så lite, jag trodde det var oftare. Det brukar vara onsdagar och dagarna på helgerna varierar. Jespers kompisar tycker att det är jätte konstigt, men det är bara för att dom är med sina flickvänner varje dag.
Undra hur det blir när Jesper flyttar hemifrån? då kommer vi aldrig ses för att ingen av oss vill åka hemifrån, haha.

image55

Haha jag gillar den här bilden, den är rolig =)

sugen

Jag är som vanligt sugen på något men nu är det knäck jag vill ha, så Jeppson erbjöd sig att göra såna med mig, men orka stå och röra i 4 timmar? Men vi får se hur det går med den saken, hoppas vi gör det någon gång. Vi har även bestämt oss för att laga middag ihop bara för att göra något tillsammans istället för att bara se tv och shoppa. Det var väl alla nyheter för idag iaf, jag hade inte så jätte mycket att bjuda på jag vet.



tråkigt

Jag hade tråkig så jag gjorde ett test som visar hur svensk jag är, jag fick 48% haha!

Hur svensk är du?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[ ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent


sluta klaga för faaaan

jag blir så trött på mina föräldrar som klagar på mina dåliga betyg och pappa säger att jag måste gå om bara för att få vg i allt, men va faaan gör det bättre själv då, man kan inte vara bäst på allt! Var glad att jag går i skolan liksom, ska jag göra som min kusin och hoppas av eller, vägra vara nöjd att jag klara mig igenom skolan!

blääää

Jag har tänk och känt en sak, varje gång man går in i matsalen i bara 5 minuter så fastnar den äckliga doften från mat-oset i håret. Samma sak på donken eller på andra restauranger(ursäkta stavningen). Är det inte jätte äckligt? Blääää

Jag tror jag hänger upp mig på saker, är det inte bakterier är det global uppvärmning.Jag måste hela tiden ha typ tvångstankar över små saker, okej global uppvärmning är faktiskt ingen liten sak. Föresten angånende de så har jag dålgt samvete över att jag slutade bry mig. Ursch tänk om det inte är så att jorden står för de där 95%, HJÄLP!



tjenixen

Idag sänds säsongens sista Boston tea party, tyvärr. Vad ska man nu se på måndagar?
Sedan kommer Jesper hit, han lär vara helt slut efter sin första riktiga dag på jobbet, han gick väl upp runt halv 5. Jag skulle iaf vart död! Men då har iaf jag en bra bortförklaring till att gå och krama kudden tidigt ikväll.



Just nu väntar jag på mat, smarrigt, för jag är oerhört hungrig.


tjuvtitt

Idag kunde jag inte hålla mig längre så jag gick och satt på mig mina tofflor som egentligen ska vara en julklapp till mig. Dom är helt underbart sköna och jag rekomenderar alla toffelälskare där ute att köpa sådana, mina är inköpta på Kappahl.

image54


Bilder på SNICKARNA

   

1, jag tror inte att jag syns fall om jag inte böjer mig
2, taggade på vägen dit
3, mina sötnosar
4, emlan biter mig i kinden så att jag håller på att börja gråta

sad face

Fett besviken att inte Björn fick vara med på tips från cochen buhu!

påminnelse

Missa inte Parlamentet ikväll kl 20.30 på 4:an, BJÖÖÖÖRN är ju med ikväll igen;D



älskade söndag

Jag har börjat gilla söndgar, dom är helt sjukt sköna, man hinner verkligen varva ner och ha en stund för sig själv. Mysigt värre. Idag ska jag åka till min syster och passa lilla Stella Bella medans dom kollar på någon lägenhet i Viksjö.

dagen efter ångest

Igår var det maskerad, det var as kul faktiskt! Det var kul att vara utklädd så att gå på maskerad kan jag gärna göra igen;D Tack för en bra kväll tjejer!


(oroar mig en aning för alla super snygga bilder som togs igår, gaaah! HAHA)

Pluggis

I förgår gjorde jag turism uppgiften och lämnade in den, tyvärr en dag försent plus att jag läste 15 sidor i vår äckligt tråkiga bok vi fick i svenskan förut. Sen idag har jag pluggat körkortsteori oxå efter att vi hade köpt övningskivan, första gången fick jag 10 fel men sen gick det bättre=D

störande

Föresten jag tycker att det är så jobbigt med folk som inte talar om något utan att man måste fråga för att få reda på något. Hur ska man veta vad man ska fråga, då måste man ju fråga samma fråga varje dag, hajar ni vad jag menar? varför kan dom inte bjuda till lite och bara säga rakt ut innan någon frågar! Tänk om jag skulle sluta säga saker som har hänt eller vad jag har gjort eller hört. Då skulle jag ha en massa saker inom mig eftersom ingen har frågat just de.

DUKTIG FLICKA

Idag ringde jag upp Lindex och sa att dom kan ringa mig om dom behöver hjälp i jul. Marie sa att hon skulle ta hem julschemat idag och att det kanske finns några dagar iaf, men att många har frågat efter juljobb. Så jag hamnar väl i stort sätt sist på listan men det gör inget. Nu har jag ändå försökt fast att jag var så sent ute, bättre sent än aldrig.
 


Wishlist (just nu)



image58
En student klänning som är söt men ändå simpel
 

Heartach

 Lilla Fanny har gått och blivit olyckligt kär i både Mattias och Hampus, haha det är inte lätt att vara liten!

image48


känslan som upprepas för ofta

Jag hatar den där känslan när man älskar kläderna i affären och när man går ut i butiken med påsen i handen till och med i bilen är man glad över sina köp. Men sen händer det något när man kommer hem och provar kläderna och man undrar: vad vare som var så speciellt med det här plagget, det sitter ju inte ens bra på mig, varför köpte jag det för!?




Ikväll ska Fanny Bunny sussa här, det blir väl som vanligt, hon är uppe sent fast att vi har nattat och sagt åt henne att sova 3 miljarder gånger. Men eftersom dagis är stängt imorgon spelar det egentligen ingen roll.

bara-en-sån-där-att-göra-lista

 1, färga håret = utväxten är gonzo
 2, köpa en körkortsteori cd skiva = har till och med gjort ett prov
 3, byta tandläkare = avklarat
 4, boka en hårklippning = klippt och klar
 5, skriva en essä = ja typ
 6, kolla min mail = inget nytt,(going nuts)
 7, hitta en fin mobiltelefon (som finns i Sverige) = lättare sagt än gjort
 8, se på traveler = vilket toppen program
 9, åka till kista = en liten shoppingrunda blev det
10, duscha = nu är jag ren

Men dagen är inte över så jag får se vad jag mer hinner med!


Världens sämsta flickvän

Ikväll har jag inte mycket att skriva, tråkigt sätt att börja ett inlägg men va fan. Fick nyss reda på att nästa boston tea party är säsongen sista, attans då!

idag får Jesper ett stort tack för att han har stått ut med mig, han skjutsade mig till skolan plus hämtade, jag har varit grinig på honom utan anledning, somnat när han var bredvid, han fick köra till donken för att köpa sötsursås och sedan köra till max för att jag inte äter max dipp. Plus att han fick springa in och byta min hamburgare som dom hade haft en massa äcklig dressing på. Och under den här tiden har han hållt skenet uppe. Tack gubben!

Jag får nog göra något för honom imorn, det är han värd! ♥

Tv-Tönts-Tisdag

Idag var det Jeppson och jag som stod för middagen igen, den här gången blev det tacos. Han har även suttit och förhört mig på Sveriges lanskap eftersom det är en läxa vi har tills imorn. Den läxan ligger verkligen på lågstadie nivå!

image49

Jesper = tråkmåns

Jag har en jätte rolig film på mig och Jeppson(tycker jag), men jag får inte lägga ut den här för han skäms över att det vi gör för att det är så barnsligt. Men om man ska spela in något så ska man väl spela in något när man har roligt, än när man sitter och tråkar? håller ni inte med om att han är nördig nu, haha?
 

Hoppas han skäms nu över det här blogg-inlägget. Det är ju pinsamare än filmen,haha!

Feeeet

Jag var så desperat efter något gott att äta, så jag tröck i mig ett halft packet torra maränger, stört. Plus att jag gjorde samma sak igår, buhu

kl 21:55

Ikväll som ni kanske vet är det Boston tea party. Jag tycker det är super kul, men många tycker att Filip och Fredrik är för jobbiga och vill därför inte kolla på programmet. Jo visst är dom högljuda och har mycket energi och pratar fort. Men dom är ju bara för roliga! Det bästa med Boston tea party är super femman, speciellt han fysikern, han är så rolig, men jag tror jag tycker det eftersom att han själv inte vet om att han är det. Jag har älskat alla deras program, eller jag såg aldrig deras fösta program men hur bra var inte 100 höjadre liksom! (Men jag hatar husbandet.)


image47

 

Håller tummarna

Idag ska Emlan skicka in vårt cv till Top Shop. Jag vill jätte gärna praktisera där, men det känns väldigt osäkert så nu får vi bara vänta på svar och se hur det går med den saken. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, klarade engelska provet iaf med ett G+ så det känns toppen, jag trodde att det skulle gå åt skogen. Sen fick jag reda på mitt samhällskunskaps prov idag oxå, där jag oxå fick ett G, tur de!

Wok = mums mums

Idag har jag och mamma varit borta i Täby centrum, vi åkte hela vägen dit bara för att köpa ett par bords- tabletter. Mamma är verkligen en shopaholic, hon köper alltid nya prylar till hemmet. Men men ibland är det kul men det blir dyrt i längden. Jag önskar nästan att hon hade en noja av att köp kläder till mig istället för gardiner till köket, drömma gå ju. Aja det var min dag. Just nu sitter jag och kollar på klipp på björn, han är så rolig och frisyren skojar till det ännu mer. Han är helt sjukt bra!

Snart kommer Jesper hit, han är nog rätt sliten efter sin kväll på Alexandra igår, det är som vanligt helt enkelt, haha.

en tanke som kom upp

Jag tycker att det är konstigt att man måste vara 172 cm för att vara modell. Tänk på alla korta människor som oxå är jätte vackra och söta. Men jag förstår det där med att man måste vara smal och ha långa slanka ben. Men hur stor skillnad är det egentligen på en tjej som är 170 och en som är 172? Ser man verkligen en sån stor skillnad? Men sen om man skulle flytta ner gränsen till 170 så skulle man tycka att tjejen som är 168 borde oxå få vara med, så det blir ett evighetstänkande. Sen kanske det är så att det finns ju jätte många vackra människor i världen men det finns färre långa vackra kvinnor än vackra korta kvinnor. Så man kanske bara är för vanlig om man är kort. Utan man måste sticka ut och då räcker det inte med ett fint ansikte eller kropp du måste ha en till egenskap och det är att vara längre än alla andra.

Konstigt men sant. Det var som sagt bara en tanke som slog mig.

image46

Nu blev det lite mycket bilder på Rachel Bilson men hon är ett bra exempel. Tänk om inte hon hade varit skådespelare då hade hon nog aldrig fått gjort såna här bilder för att hon är för kort.

Hoppas morgondagen är mer händelserik

Vilken stillsam dag det har varit för mig. Jag har bara suttit med mig själv i min ensamhet medans alla andra har haft fullt upp. Jeppson har varit i stan, Emlan på jobbet, Tutt hos sin syrra och lilla stackars Johanna ligger super sjuk i sin säng. Det har verkligen inte varit någon lördags stämning här hemma. Visst kan det vara skönt att sitta hemma och koppla av, men inte så här länge och det finns inget att se på tv heller. Jag har haft så tråkigt nu framåt kvällen att jag till och med har försökt leka med hunden, men till och med hon är så trött efter sin dag ute i skogen på jakt att hon inte vill göra annat än att sova.

Nu gör jag som Emlan och sitter och kollar på deal or no deal men förhoppningsvis är lördagsfilmen på 5an bra och förgyller min kväll.(Ladder 49) 

image44

Jag hade inte bangat på att vara lika söt som Rachel

Bilder från idag

    

tragiskt

Jag måste skaffa mig en bättre klädstil, men hur ska det gå. Det enda jag tänker på är vad folk ska tycka och tänka om mig. Jag hatar att jag tillåter mig själv att vara så, jag borde bara vara mig själv och sätta på mig det jag själv vill. Men just nu kan jag inte göra något åt saken, jag har ändå inga pengar just nu.

Våga mer för fan!

sovmorgon

Min garderob är på väg att bli klar. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig men nu får det vara så här ett tag. Besviken är jag eftersom jag inte fick ta bort saker som jag ville, men som Jesper jämt säger: Man kan inte få allt här i världen. ( jag hatar den frasen haha).

Föresten vi sov till kl halv 1 idag, helt sjukt länge. Hela dagen har ju gått när man vaknar så sent.

Krya på dig gullet och bli frisk snart!

kiss and tell

♥16 nov = ett år & fem månader ♥


tummen upp

Idag kunde jag slutat kl 10 om jag hade varit busig, men nu valde jag tillslut att gå tillbaka till skola, bra jobbat Malin!

Idag är även en dag då jag hade tänkt att ta tag i min katastrof till garderob.Nu när mamma köpt galgar och allt men jag är helt slut så jag bloggar lite först, men sen då jävlar!



Dagens påhitt;
HTLPKV, haha
Dagens jobbiga: Fem timmars hål

tidsfördriv


Jag måste köpa mig ett par härligt varma vinter skor och det NU!

Traveler

Jag höll på att glömma att idag är det ett till dubbelavsnitt av Traveler, det är ju as bra så missa inte det gott folk!


image35

(Nyss fick jag även reda på att J fick jobbet, eller jag tror det iaf, så grattis älskling!)

Ny dag, nya tag

Jag bara älskar min nya säng, jag har nog aldrig sovit så gott förut! Och idag när jag kom hem hade mamma köpt nya super fina lakan, yeehaa!
Idag har vi haft ännu en diskussion om min "walk in closet" vi har bestämt att hon får ha förvarning uppe på hyllan och ha sina kläder i ena hörnet, tack och lov så har hon inte så mycket kläder.  

image32

Vilken dröm!

En till chockerande nyhet

Som några av er vet så är jag besatt av globaluppvärmning, men inte nu längre. Efter att vi hade den där samhällskunskap lektionen i veckan så slog det mig. Om det verkligen är så att jorden står för 95 % av den globalauppvärmningen tjänar det inget till att jag ska gå runt och tänka på att släcka en massa lampor hela dagarna,  och få dåligt samvete av att jag har sovit med tv:n på stand by. Så nu har jag slutat tänka på miljön och det är inte mitt fel att jorden går under och att alla isbjörnarna dör, utan det är jordens egna fel. 

image34

chill

Idag har jag påbörjat ett stort projekt. Jag har försökt att göra husets garderob till min walk in closet. Det gick bra till en början men sen började det spåra ur och till slut orkade jag inte mer så får fortsätta med det imorgon. Eftersom jag och Jesper har haft så svårt och sova på den senaste tiden bestämde jag mig för att skaffa en större säng. Så vi blockade lite och hittade ett till kap, 2 stycken 80 sängar ("lyx" modellen) för 1900 kr efter att Jeppson hade prutat lite så nu kan man säga att jag har en 160 säng. Jippi!

image33
(sängen på bilden är inte min)

Tv-tönt

Nu är jag här igen;D

Min käre mor har skaffat hem ett barbord från OK som hon vann på ett lotteri. Nu är det tänkt att jag ska ha det i mitt rum så då behövs självklart 2 stolar oxå . Så igår for hon och jag till stora Essingen och köpte oss två som vi hade hittat på blocket för bara 100 kr, rena rama kapet om jag får säga det själv.

image32

Chockad?

Hej hej, det var ett tag sedan, 3 månader sedan för att vara mer korrekt. Jag tror inte någon kommer att läsa det här inlägget men jag skriver det bara för att det är skoj och kanske får jag tillbaka lusten att skriva "dagbok". 

Inget nytt har hänt, eller iförsig så har jag fyllt år för 1 månad sen. Jag väntar fortfarande på en ny mobil som jag skulle fått i pressent och jag tror att jag äntligen har hittat min dröm mobil. Och självklart är det en iphone, jag bara älskar den med sin stora touchscreen och alla roliga egenskaper den har. Så nu är det bara att vänta och se om jag köper mig en sådan, förhoppningsvis så gör jag det! 



image28
 

RSS 2.0