tjoho

Ni som undrar varför jag aldrig är inne på datan så är det så att mitt internet har pajat, och det har jag åskan att tacka för. Men min pappas dator fungerar iaf, men den är rätt seg så jag lär inte vara online på ett tag. Men vi får se hur det blir med den saken.
Den här veckan jobbar jag en hel del, jag är ledig idag (onsd.) och sen på fred. Resten av veckan består av jobb från 12-19:15 varje dag. Idag på min lediga dag har jag bara tagit det lungt, sen har jag även försökt dra bort gullesnuttans stygn men det gick inte så jätte bra men jag ska försöka igen lite senare. Föresten är badrummet klart det blev superfint (jag lägger in en bild senare så ni får se). Här om dagen köpte jag ett par skor från Lindex som jag har funderat på ett bra tag men tillslut bestämde jag mig för att köpa dom, 48 kr fick jag betala så jag är rätt nöjd med mitt köp!
Nu kom Tuttan så måste kila, vi ses någon gång igen!


image27

Härligt

Det blev ingen tripp till sjukhuset igår och vi struntar i det idag också, jag bokar en tid nu i veckan istället. Igår var jag barnvakt på dagen åt min systerdotter Fanny. Hela dagen lekte vi "kasta gris" och målade i målarböcker, haha. Senare på dagen kom min systers hela familj över på middag, men jag hann inte äta med dom eftersom jag skulle ut och åka båt med Tutt, Emlan, Danne och Sebbe. Danne och Sebbe hämtade upp oss vid Görvälnslott och så åkte vi ut till en ö som hette nåt med Klint, typ Klintholmen eller något liknande. På ön grillade vi korv med bröd, åt kladdkaka och Maryland chokladkakor, yummie! Efter båtturen for vi hem till Tutt och såg på filmen vi hade hyrt, den hette Geting Played tror jag, den var sådär men funkade. Det var en super härlig kväll och hoppas vi gör om det. Idag kommer Jesper hem från Gotland han är helt slut efter allt festande men jag kanske ska åka och hälsa på honom ändå. Vi får se helt enkelt, men ha en trevlig dag, bye bye!

image25
En söt liten bild på Fanny när vi sitter ute och ritar.


aj,aj

Idag har jag jobbat i 9 timmar, det var inte så jobbigt som jag trodde, visst har jag ont i fötterna och känner hur mina ögon sluter sig då och då men de är bara så det är. Jag kom hem och värmde på maten som var lagad och nu sitter jag här framför datan. Ah juste jag har gjort min 3 minuters träning idag igen haha, det är rätt skoj faktiskt. Jag är lite chockad att jag är så dum nog att gå på sånt där skit men så länge det är roligt och jag får "träningsvärk" är det värt de. Imorgon kanske jag ska spendera min dag på Karolinska sjukhuset, vi får se hur det blir med den saken. Ciao!

Halloj!

Tjena tjena, det var inte igår. Sorry för det dåliga uppdateringarna på bloggen men har inte varit hemma. Under den senaste månaden har jag varit i Västervik med Jesper, varit i Norrtälje with the girls och bott hemma hos Tovetutt när mina föräldrar var på Öland. Nu är jag hemma i min egen säng igen, känns som en evighet sedan.
Idag har jag shoppat med Emlan i Kista där jag köpte ett vitt linne och en guldhand att ha smycken på, sen åkte vi till Skopunkten i Barkarby där jag köpte ett par bra-att-ha-skor. Vi åt även middag på donken med plusmeny för att få det rosa glaset, lite missnöjd är jag med färgen men det funkar. Sedan avslutade vi vår tripp på Ikea där vi spanade på fina prylar jag gärna ska skulle vilja ha i mitt rum.
Imorgon är det jobb som gäller, 9:45-19:15 kuuuul!





image24

Så här blev det, jag är riktigt nöjd faktiskt!

I'm back

Nu är jag hemma igen! Super skönt, men det har varit så grymt roligt. Men jag tror att det är bra att åka hem när allt är på topp så man inte får för mycket av det goda, haha.
Idag har jag jobbat och fick lära mig kassan så det var roligt. Imorgon blir det ännu mera jobb, så jag hoppas allt går bra. Jag har inte så mycket mer att tillägga. Bara att Jesper är på väg hit så vi ska mysa om en stund.Så måste kila, vi hörs!

RSS 2.0