game girl

Ja då var man tillbaka i sängen igen. Dagen på praktiken gick as bra, fick höra att jag var den bäst praktikanten genom tiderna, så jag trivs super på MQ.
Idag fick jag ett samtal från mamma som sa att jag var tvungen att vara barnvakt så det var bara att lyda och Tuttan fick jag med mig oxå så det kändes bra. Så nu har min syster köpt ett radhus någonstans i Viksjö. Så det kan inte betyda annat än att hon är vuxen nu, ni vet familj, villa och volvo liksom! Företsen fick jag testa Fannys game girl, så jag satt och spelade lite super mario där under kvällen, det är sååå roligt det där spelet man blir helt beroende bara av att titta på det.

image108

I always look the same

Vad ska jag ha på mig imorgon?  Mina kläder är så gamla och tråkiga, jag har alltid samma saker på mig, boooring. Hm skulle vilja piffa upp det hela lite grann, något lite roligare liksom. Kanske ska testa hela garderoben och se om det går att göra något nytt av något gammalt? Önska mig lycka till nu!

Biomys

Juste i julklapp fick jag 4 st biobiljetter så i år ska jag se på bio många gånger. Någon som är sugen? säg bara till haha!

image107

Lyckost

Idag har mer varit min lyckdag än otursdag. När jag kom hem efter praktiken hittade jag proactiv liggandes på matbordet, så nu är jag redo för att få super nice hy, hoppas verkligen att det funkar. Sen åt vi lunch på Tasty's som vanligt och när vi sitter där kommer en från personalen och bjuder oss på efterrätt, hur snällt som helst!

Nu är jag trött som ett svin men efter lite mat i magen piggnar jag förhoppningsvis till. Och ikväll blir det GOSSIP GIRL och I HUVUDET PÅ GYNNING.

svårt att slå

Just nu saknar jag en riktigt bra serie. Men iförsig har jag inte tid för tv precis nu eftersom snäll som jag är ska jag följa med Jepser till Huddinge och hämta lastbilen, annars måste han göra det klockan 2 i natt så då får vi umgås i lastbilen istället för i sängen. Ha en bra kväll!

image106

OTURSDAG

Fy fan vilken dag. Idag var jag världens sämsta praktikant. Men det blev lite bättre efter att jag har gjort mitt första skyltfönster i hela mitt liv. Är riktigt stolt faktiskt, det var himla mycket piff och puff med det hela men det blev bra till slut. Kanska ska få göra det igen nästa vecka. Så dagen har bestått av att vara slav åt dekoratören men det var kul. Annars har jag mått piss, haft dåligt samvete över saker. Plus att dagen började med en krachad spegel och på toppen av det missade vi bussen. Men just nu hoppas jag på en bättre dag imorgon, den kan ju iaf inte bli sämre? Föresten sluta den bra med kinamat med familjen Johansson. Och sovsällskap får jag också! Nu är det Simon & Tomas som gäller!


Sweet dreams

Kära läsare, nu tror jag att det är dags att sova. Har en dag imorgon också. Men först ska jag se klart på My name is Earl.
Några tankar: Hm, undra hur det blir med solningen imorgon? Sen skulle jag behöva köpa lite nya kläder. Sen någon gång den här veckan ska jag använda mina höga shorts, men får nästan ta med ett par extra byxor fall om dom på praktiken inte tycker min klädsel är passande för att jobba i.

Aja det var allt för mig idag, men vi syns imorgon igen! Sweet dreams

image103

paaannnna

Jag ligger sliten i min säng och vill bara sova. Är helt sjukt trött.
Imorgon blir det ännu en dag på praktiken, men det konstiga är att det kommer en till praktikant? Hm undra vad vi då ska göra, eftersom dom redan har svårt att hitta på saker som jag kan göra. Men men det blir en upplevelse det med. Ikväll blir det mest en massa tvtittande, orkar inte direkt göra något annat heller så det blir mysigt.  

   

Några bilder som förklarar kvällen!

helgens händelser

Hej nu sitter jag hemma hos Jesper och bloggar. Jag har haft en toppen helg med shopping och festande. Igår kom vi hem kl 5 efter att vi hade varit på efterfest hemma hos Löken. Terassen var bättre än förväntat iaf, så det har varit en bra helg. 
Jah idag är det söndag och det betyder chill för fulla muggar!

Sorry för min dåliga update de här dagarna! Vi hörs igen när jag kommer hem.

2900 happiness?

Dagen har gått bra, fick till och med mitt eget kassa nummer, hur kul som helst. Fick egentligen sluta redan klockan 3 men stannad kvar till halv fem, haha. Imorgon är det den 25 och det är = löning, yeehaa. Jag ska shoppa hos Tuttan och jag kanske ska in lite på Gina och spana på något att ha på sig tills på lördag, hmm. Vi får se! Imorgon ska vi äta kina mat till lunch tror jag. Tur det, har ätit pannkakor 3 dagar den här veckan om inte fler?

Ikväll är det en myskväll tillsammans med J. Vi har haft många kvällar den här veckan, så jag är glad!

nice

Vad har ni för er allihopa? Jag har bajstråkigt här där jag ligger i min säng. Och inget på tv heller. Jag undrar vad alla andra gör just nu? för jag kommer inte på något alls att göra! Iförsig finns det massor som jag bör göra, men har inte lust att plugga eller städa rummet just nu. Klockan är lite väl mycket för att börja dammsuga, haha. (Bra bortförklaring va?)

Äsch, jag får väl ta hand om mitt yttre med lite nytt nagellack och kanske en insmörjning av brun-utan-sol, det behövs nu kan jag då säga. Mina händer är alldeles nariga efter all plast jag står och tar i på dagarna så jag borde ta med mig en hudlotion som jag kan ha där, för konstigt nog så har dom ingen där.


image93
 

förändring?

En förändring här på bloggen skulle vara roligt. Men min fantasi ligger på NOLL. Så tänkte bara byta ut den rosa färgen till lila.

Half ton mum

Jag har börjat tänka en hel del på UF-mässan. Hmm undra hur allt kommer att gå? Lite nervöst är det jö!

Tjejen på tv sa; "Det spelar ingen roll hur din kropp ser ut, alla tänker likadant om sig själv oavsett storlek".
Jag tror stenhårt på det där. Jag tror ingen person ser sig själv som dom egentligen är. Jag tror alla tycker eller tror att dom är större än vad dom i själva verket är.
Jag hoppas att jag har fel.



livet flytter på

Nu har även jag fått lära mig kassan. Det går super bra, den är ju så himla lätt. Så på praktiken går allt super.
Men jag trivs bra med allt just nu, livet flytter på liksom. Hoppas det håller i sig för jag gillar den här känslan.

Just nu är jag sugen på mat, jag har suttit inne på bloggkoll så jag glömde helt enkelt bort att göra i ordning middagen. Men nu är det dags! Föresten så ska jag se det där programmet "Fettman tog hennes liv", hon är verkligen helt sjukt stor, nästan overkligt stor. Och ikväll är det ännu ett avsnitt av Playboy Mansion.
image92

En toppen dag

Dagen började med att vi fick skjuts till praktiken. Sen lunchade vi tillsammans på Tasty's då även Jesper kom förbi. Efter jobbet åkte jag och Jesper vidare till Vällingby för att spana på nya glasögon till honom. Lite senare bestämde vi oss för att äta middag på Mon Ami och avslutade dagen genom att se på i huvudet på Gynning. Så dagen kan man sammanfatta med det passande ordet TOPPEN.

Finska kanalen?

Nu sitter jag här och äter ako-kola och sammanfattar dagen samtidigt som jag har finska kanalen på i bakgrunden? Konstigt va? Jag fattar inte ett enda ord!

Idag har jag hjälpt dekoratören på MQ. Det var kul att testa på något nytt, men jag har kommit på att det inte är min grej för att det var sjukt svårt och tugnt, även om man inte kan tro det. Sen har jag lagt undan en skin jacka på Carlings hos Tuttan så förhoppningsvis köper jag den på fredag.
Föreseten har jag redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig på lördag när vi ska ut. Usch, jag har verkligen ingen aning!

mammas nya kille

Idag har jag haft fult upp. Men dagen har varit super.

Nu sitter jag i sängen och svullar massor med Jepser. Och han är inte den enda som är på besök, utan även Fanny Bunny är också här. Juste, jag köpte dom där jeansen. Först ville inte Emlan sälja dom till mig eftersom dom kommer töja sig men jag tror inte det är någon fara. Jag tycker dom sitter som dom ska och hoppas att dom gör det under hela dagen, haha.

Nu ska jag vara social med gullet bredvid mig, haha.

lördag

Nu är jag här igen. Har precis tryckt i mig en pizza och sitter och väntar på att Jesper ska komma. Imorgon förhoppningsvis blir det en liten fika med flickorna innan Emlan börjar jobba. Och efter det ska jag köpa ett par snygga jeans som satt ganska bra på. Åh jag längtar, det känns kul att testa ett par andra än sådana jag har. Juste jag jobbade ju idag, det var as segt. Det har kännts som om hela dagen har gott i slowmotion.

Sleep tight

Hej alla där ute, hoppas ni mår bra och har kul. De allra flesta är nog ute och super skallen av sig. Det hade varit rätt nice just nu. Det sista jag vill göra är att sova, gaaah. Men men det blir roligt sen i feb när man får lön, då är allt hårt slit värt det. Ha en fortsatt rolig kväll medans min är dag är över om en kvart typ, (om jag kan somna?)


Sleep tight and don't let the bed bugs bite!

kvällen

Nyss åt jag mat. Det var det godaste jag ätit på länge. Sen fick jag reda på att lilla Jesper bestämde sig för att åka til Uppsala endå. Men han sa att han skulle vara nykter, hmm. Hoppas han håller sitt ord för han ska upp och jobba imorgonbitti.

Nu snart ska jag leka lite med Tuttan, det blir en chillkväll, precis vad jag behöver!


uppdatering

Kommer ni ihåg att jag skrev att nu ska det bli ändring här i bloggen med bilder osv? Glöm det nu iaf, jag har försökt ta kort men det enda som syns på bilderna är en massa finnar. Så jag får börja med det där när jag får Proactiv (som jag tror sten hårt på haha)

Sen skrev jag att jag skulle sola 3 ggr den här veckan, glöm det oxå. Jag har inte haft tid. Men nästa veckan kanske?

image91
Jag saknar Rachel och Adam som par, dom var nog det sötaste paret genom tiderna!

HAPPY

Jag vet inte vad jag ska säga. Det enda jag vet nu är att jag är så satans glad och jävligt stolt över mig själv. Det är inte ofta ni hör det men idag var jag as duktig. Ni kan säga vad ni vill men jag kommer fortsätta vara glad oavsett.

Idag kom Charlotte från Lindex och knackade på och frågade om jag kunde jobba 11-16 imorn, och utan att tänka svarade jag ja, måste vara för att jag var så glad eller något men det blir ju nice att tjäna lite pengar, det är ju ändå ob! 

så ligger det till

Mitt humör just nu är prima. Är väldigt stolt över dagens insatts på "jobbet" och sen är jag allmänt glad bara.

Det är allt jag behöver säga

♥ KÄRLEKEN ÄR STARK ♥

sjukligt

Såg nyss ett program om bantning. Jag tror om jag hade varit i hennes skor hade jag inte tagit det så där lugnt. Jag skulle skrika och gråta och typ dra av mig håret för att jag skulle varit så hungrig. Men iaf så skulle jag blivit mer berörd fall om man hade fått se den sidan. Det är ju mer mänskligt än den sidan vi såg. Hennes man vet nog vad jag snackar om, för han fick umgås med henne när hon var som elakast, grinigast och argast. Och sådana bilder är mer skrämande än de vi såg. 

Programmet gjordes ju bara för en anledning och det var för att "avråda och skräma" folk från att banta, så nästa gång får dom dra upp det en aning.

ingen fantasi

Jag tänker inte ens nämna dagens humör eller känsla eftersom det börjar bli rätt enformigt här i bloggen.

Nu sitter jag här nere i köket och väntar på att maten ska blil klar. Men under tiden kan jag tala om för er om att jag har bestämt mig att beställa hem Proactiv. Jag har ju varit sugen på det länge nu och idag nappade även mamma på idén. Och senast idag berättade Emlan om hur mycket positivt det sägs om Proactiv, hon hade hört det på radion plus att hon hade läst någon tidning där det stog samma sak. Så jag tycker att det är värt att testa, jag kan ju liksom inte få sämre hy? Plus att dom har ett extra erbjudande på 299 kr. Så jag ska slå till!

image89
  

tankarna flödar

Läste nyss Tutts inlägg. Det fick mig att tänka på att mina inlägg lär ju se likadana ut varje dag nu och framöver i ca 2 månader. Det är ju as tråkigt. Men föresten hur rolig är min blogg egentligen? Men aja min tanke är att göra bloggen lite mer personlig så ni får lära känna mitt riktiga jag. Med bilder. Men hur kul är det med ego-bild efter ego-bild men missförstå mig rätt, det är inte så jag menar. Utan bara någon bild nån gång ibland, lite lagom. Låter inte det bra? För jag själv föredrar en blogg med mycket att titta på, inte bara läsa.

Aja ska försöka mig på det iaf. Men nu ska jag sova, eller det är iaf tanken. Sov gott alla där ute! 
 

image96

Börjar med den här gamla bilden som är tagen på min födelsedag!

i huvudet på gynning

Jag måste bara säga att jag tycket Gynning är så himla klockren, hon verkar verkligen bara vara sig själv hela tiden och bryr sig inte om vad någon kommer att tycka. Plus att hennes kommentarer är störtsköna, haha. Man måste ju nästan bara älska henne.

image90

i'm back

Nu är jag tillbaka efter ett samtal med min "chef" hon var jätte snäll och sa att jag kunde börja klockan 9 istället så det blir prima för min del. Usch vad jag känner att jag behöver sova. Men jag kan inte somna på kvällarna, jag tror att jag vände på dygnet på lovet och har inte riktigt släppt det än, men förhoppningsvis gör jag väl det snart.

Nu är jag mätt som en pannkaka och ska blogga runt lite sen blir det tv för hela slanten.


öm och hungrig

Nu är jag hemma och hungrig som ett svin.


Idag råkade jag erbjuda mig att börja halv 8 imorgonbitti, det var ju absolut inte meningen. Hm hur ska jag nu göra? Jag är ju så himla morgontrött. Men men gjort är gjort. Men det finns kanske en utväg;D

Ikväll är det Carolina Gynning på tv, det MÅSTE jag se.

Nu ska jag göra toast till middag, smarrigt!

då var dagen över

Ja då var man hemma igen efter 8 timmars praktik. Tiden gick jätte fort, tur det iaf. Men jag tror att det känns så i början eftersom allt är nytt. Men än så länge trivs jag iaf.

Ikväll ska jag umgås med Jeppson, vi lär ju se mysa och se tv som vanligt, men det kan jag verkligen behöva nu. Min kropp känns alldeles öm.

Tjatigt, jag vet!

Sitter och tittar på singing bee, väldigt underhållande faktiskt, så det kommer jag se på fler gånger.

Nu är jag redo för morgon dagen, målat naglarna, tvättat håret och valt kläder(tror jag). Juste mamma var snäll och erbjöd sig att skjutsa oss imorgon så vi slipper stå i Jakan och hänga i en halvtimme. Så nu är jag väl så redo jag kan bli, man vill ju göra ett gott första intryck. 

Nu ska jag se filmen på 3an, hoppas den är bra! 

 
image89

bläääääääääääää

Jag måste bara tillägga att jag luktar jävligt illa men hoppas jag slipper det snart. Jag har bestämt mig att jag ska försöka sola solarium minst 3 ggr den här veckan. Och jag håller tummarna att Emlan följer med. Det är så himla mycket lättare att ta sig dit när man har sällskap, för jag avskyr att gå själv även om det handlar om typ en kvart typ. Ikväll åker Jesper till Skåne och köper sin bil, hoppas han blir nöjd. Men eftersom det betyder att jag ska spendera söndagskvällen ensam så ska jag se på One tree hill och Singing Bee. 

Juste jag är nöjd med resultatet av mina "nya" gardiner. Det var skönt med något lite nytt och fräscht.


dagen

I morse vakande jag av att Sabina kom och väckte mig, hon har börjat göra det varje morgon och det är as jobbigt för hon ger sig aldrig. Aja iaf så har jag, mamma och min moster vart och besökt min mormor idag där vi fikade lite. Min hallonmuffins jag åt var helt otroligt god dessutom. Sen har vi hunnit köpa några nya bas "linnen" till mig oxå, det behövdes verkligen. 

Just nu är jag hungrig som ett as och sitter och oroar mig lite över praktiken som börjar IMORGON, gaaah nervöst! Men det kommer säkert att gå prima men jag är alltid nervös över allt onödigt så jag är van.

Måste bara tillägga att Jesper var jätte duktig på singstar, haha det var otippat! 

duktigt flicka

Idag så ska jag och mamma byta gardiner i mitt rum, ska bli skönt med en liten förändring. Annars har jag bara dammsugit och dammtorkat allt i mitt rum. Och nu precis har jag tryckt i mig en semla, den samakade smaskens som vanligt. Jag känner att hungerkänslorna är påväg, så undra vad vi ska äta till middag? Och hoppas att vi äter relativt tidigt iaf eftersom jag ska över till Tuttan sen.

Men det var nog allt för idag, kanske ska lägga ut något kort senare iförsig, vi får se.

nyårslöfte?

Kommer ni ihåg mitt nyårslöfte? Ah iaf så var det att hålla koll på mina aktsier så jag tänkte att idag är det dags att kolla. Tyvärr hajade jag inte så mycket men jag tror att en av mina fonder är på väg neråt! Så det är var mindre positivt, hm undra vad jag ska göra åt de? Köpa en annan? Eller hoppas på att den går upp igen? Usch inte vet jag, jag har aldrig gjort det här förut, hjälp!

Hatar att känna mig så här vilsen om saker, speciellt om man kollar aktsier på texttv, man fattar ju inte ett piss, det är bara rader av rader med siffror och text. Booooooring!

sun kissed

Jaha då var man här igen, idag har jag lust att sola lite. Det skulle sitta bra på min äckligt vinter bleka kropp. Man ska vara brun för då ser man så himla mycket fräschare ut. Just nu ser jag bara sjuk ut just nu. Men jag får väl smörja in mig med lite brun-utan-sol iaf.

Ikväll som sagt är det tv-spels kväll hemma hos Tutt, vi blir nog ganska många som kommer, har inte riktigt koll på vilka men det kommer bli trevligt som vanligt. Hm undra vad jag ska ha på mig?

Men nu är det dags att borsta tänderna, eftersom jag typ vaknade precis, typ.

kvällens underhållning

Min fredag kväll har jag spenderat i sängen och i soffan. Jag har bloggat en del, sett tv, ätit gott och städat rummet. Sen nu på kvällen har jag hållt Jesper vaken medan han körde hem från jobbet. Jag fick nyss reda på att han har fått sin första fortkörningsböter, han har ändå haft sitt körkort i ca 3 år så det är rätt bra jobbat av honom.
Vi pratade oxå ut om vårt största problem: TID. Så jag mår lite bättre nu iaf. Har känt mig lite smått nere en stund idag men det är över nu. Jag hoppas våra nya planer kommer hålla.

Om Jesper kommer hem i lagom tid imorgon ska han vara med på vår tv-spels kväll, bara så ni vet alla som ska vara med.

Dröm sött 


min första x2

Nu har jag ätit årets första semla, den smakade bra men jag åt den inte i ro eftersom Emlan ringde och berättade en tråkignyhet om hennes pappa. Så krya på dig Stefan, du lär behöva det tyvärr.

Nu är det let's dance på tv, det blir första gången jag ser det så hoppas det är värt att ses.

sad face

Jesper ringde nyss, han sa att vi inte kan träffas idag som planerat. Så nästa gång vi träffas blir på tisdag, då har det gått 8 dagar sen vi träffades. Det känns inte så kul, blää. Saknar honom så och såg fram emot att träffas idag. Men jobbet måste gå före tyvärr.

Honey

Snart ska jag se Honey på 4an. Sist jag såg den älskade jag den, hoppas jag gör det nu med. Det går inte att tycka illa om Jessica Alba


otippat

Haha jag gjorde nyss något otippat. Jag av alla personer var med och tävlade på en tjejs blogg, konstigt va? Men jag tänkte vad har jag att förlora?  haha den bjuder jag på.

Idag var jag på MQ och visade dom vem jag var och tog reda på lite tider och så. Mina tider blev 10-18 varje dag, lite skillnad mot när jag praktiserade på Lindex men det funkar. Jag har 1 h luchrast och en kvart sen på eftermiddagen. Just nu ser jag fram emot praktiken men undra hur jag känner på söndag kväll.

mitt knark

Jag har blivit beroende av ett dator spel, shang hai faktiskt. Jag spelar det samtidigt som jag pratar i telefon eller ser tv eller bortstar tänderna, jag spelar hela tiden. Måste nog skärpa till mig lite nu, väx upp för fan.

Nu är jag trött och klockan är bara 22. Men ska upp lite tidigt imorgon (07.35)  medans Tutt och Jossan har lyxen att börja kl 12. Men så är det när man inte skriver sitt prov då man ska. Men men nu är det lätt att vara efterklok. Sov underbart gott allensammans det ska iaf jag göra, nu är det dags att krama kudden för min del.

image87

gossip girl

Den 29 januari är det säsongs premiär för Gossipgirl

image86

Guu vad jag har längtat, äntligen är den här

hmm

Idag var min första skoldag och imorgon är den sista, det blev en kort vecka i skolan för min del. Snart ska jag plugga och ringa MQ. Rolig kväll va?

Igår vann jag på shang hai 2 ggr i rad, första gången jag klarade det och så gör jag det 2 ggr i rad hur kul som helst. Börjar verkligen haja det där spelet nu, haha.
 


update

Efter mitt samtal med Jesper idag fick jag reda på att han hade sålt sin bil, efter det fick jag även reda på att han hade köpt sig en ny på samma gång. Så jag är glad för hans skull eftersom jag vet hur gärna han ville det här. Så på söndag åker han ner till Skåne för att hämta den, tills dess var Löken snäll nog att låna ut en bil till honom som han kan ha under tiden.


21:55

Missa inte Girls of the playboy mansion ikväll kl 21:55


image84

en lite friskare malin

Idag har jag mått bra faktiskt, så imorgon blir det skola för min del men det verkade inte som om man hade något val ändå eftersom vi måste ha en "redovisning" för rektorn om vårat UF-företag, som jag helt hade glömt. Men nu är jag iaf påväg att bli frisk det är super.

Mitt på dagen blev det en promenad med vovven och Emlan, kändes som om jag hade varit instängd en hel vecka. Sen en tur till Kista, sen hem till Emlans farmor där jag blev bjuden på pannkaka m.m. Sedan bar det av till djuraffären där Alexandra skulle köpa fiskar. Konstigt nog köpte hon en likadan fisk som jag och Tutt hade gett henne för något år sedan men i en annan färg, och hon tyckte den var as tråkig men tyvärr tror jag nog att den här är exakt lika tråkig.


snor, svett och tårar

Jaha nu är man sjuk med feber igen, men den här gången är jag inte ensam, utan både Emlan, Jossan, Tuttan och mamma har skiten. Pratade nyss med Jossan hon sa att hon tror att det beror på den där fredagen när vi var ute, hm det skulle kunna stämma. Undra om Roy och dom oxå blev sjuka?

för alltid

Jag måste bara säga att jag är så tacksam för människorna i mitt liv. Speciellt mina vänner. Det finns inga bättre vänner än mina vänner och det är inget jag bara säger, utan jag menar det verkligen från botten av mitt hjärta. Vi finns där för varandra när vi behöver det. Och det känns sorgligt att sluta skolan och sluta spendera mina dagar med mina bästa vänner. Även om det är en tråkig dag i skolan eller på något annat ställe så har vi alltid kul tillsammans. Ni betyder så oerhört mycket att jag inte kan beskriva det i ord. Vi har mognat tillsammans och kommer fortsätta med de. Vi ska dela våra liv tillsammans och inget kan komma emellan oss och det tror jag att vi har bevisat redan genom flera års vänskap.



image82

middagsplaner

Om 1 timme eller så bär det av till jakan, Tutt ska lämna tillbaka en tröja sen ska vi möta upp Josefina och sen ska vi gå och äta middag. Det var meningen att vi skulle fikat eller shoppat men jag vaknade allt för sent, klockan 13.00 lilksom. Så det blev middagsplaner för oss istället.

Jag har gått och blivit förkyld oxå, det var nog efter vår utgång i fredags för då var det svinkallt och jag hade för lite kläder på mig.

sista fredagen på lovet

Haha går dagens utgång var lite annorlunda, men det blev lyckat till slut. Är så himla glad att Jasmine, Roy och Jossan kom även om dom hade tankar på att banga först. Jag hoppas vi kommer gå ut igen allihopa och dessutom var det no problemos för Emlan att komma in!
Idag känner jag mig sliten och har fett ont i halsen.

taggad

Ikväll ska vi ha kul, fy fan!

Jag ska ut på krogen med Tutt, Emlan, Jossan, Johanna, Roy + kompis och förhoppningsvis Jessica*'hoppas, hoppas, hoppas*. Det kommer bli as najs och vi har pratat om det så länge nu och ikväll händer det, yeehaa

give me sunshine

Jag vet att snön nyss har kommit och det är jätte kul, men i mina tankar önskar jag att det var sommar istället.

image81

igår + idag

Igår var jag och fika på tasty's med Emlan, Johanna och Robert. Sen avslutade vi fikat på Roma med en pizza efter det bar det hem till mig där vi spelade spel sen kom även Tutt och Jesper över. Det var en av det mysigaste dagarna på lovet faktsikt.

Idag var jag och Tuttan hundvakt åt Musse, fy satan vad charmig och söt han var, jag är mer än gärna hundvakt åt honom igen. Senare på kvällen åkte jag, Tutt hennes bror Robert och Robert E och åt på donken. Föresten åt jag en jätte god och stark hamburgare som till och med jag gillade, så den rekomenderar jag men tyvärr vet jag inte vad den heter. Men sen ringde vi Joel och efter det har vi varit ute och sladdat och åkt pulka bakom bilen i flera timmar och nu kom jag hem och ska sova. Det var min lilla uppdatering för ikväll.

Föresten har jag läst ut min sv bok, fy faan vad jag är bra!


Första inlägget år 2008

Idag är det den 1 jan år 2008 och jag tror inte en enda människa här missat detta. Just nu är jag förkyld och trött efter gårdagen, vi kom, vi såg, vi gick haha, det är nog det bästa sättet att förklara sista dagen på året.

År 2008 vill jag fortsätta spendera med de människor jag älskar och tycker om och bara hoppas på ett jävligt bra år. Om jag ska vara ärlig så tror jag att det kommer att vara ett rätt händelserikt år men studenten, nya jobb, resor och lite annat.

image78

RSS 2.0